Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, notist είπε

Φαίνεται να έχει επιτυχία η προσφορά. Έληγε εχθές και το κράτησαν και σήμερα. Για να δούμε αν το συνεχίσουν. 

4 ώρες πριν, likos_de είπε

Αν είχε επιτυχία η προσφορά θα την είχαν τελειώσει. Επειδή την συνεχίζουν φαίνεται ότι δεν πάει καλά ή ότι δεν έπιασαν τους τζίρους που ήθελαν. 😆

Το μονο που φαινεται ειναι οτι δεν γνωριζετε απο την αρχη αυτο που συμβαινει, οτι δηλαδη η προσφορα ηταν εξαρχης για μεχρι και την Τριτη, σημερα δηλαδη, οπως αλλωστε εχω προσθεσει απο χθες στο #1 σχολιο αφου δεν υπηρχε στο τοπικ η πληροφορια. Στο σαιτ του μαγαζιου παντως, υπηρχε εξαρχης, ηταν ευκολο να το δει ο οποιοσδηποτε. Και στο τηλεοπτικο σποτ το ελεγε εξαρχης απο την Κυριακη που την ειδα πρωτη φορα, "μεχρι Τριτη 21-2". 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Το μονο που φαινεται ειναι οτι δεν γνωριζετε απο την αρχη αυτο που συμβαινει, οτι δηλαδη η προσφορα ηταν εξαρχης για μεχρι και την Τριτη, σημερα δηλαδη, οπως αλλωστε εχω προσθεσει απο χθες στο #1 σχολιο αφου δεν υπηρχε στο τοπικ η πληροφορια. Στο σαιτ του μαγαζιου παντως, υπηρχε εξαρχης, ηταν ευκολο να το δει ο οποιοσδηποτε. Και στο τηλεοπτικο σποτ το ελεγε εξαρχης απο την Κυριακη που την ειδα πρωτη φορα, "μεχρι Τριτη 21-2". 

Τελικά φαίνεται ότι η πωλήτρια στο κατάστημα Παλλήνης που πήγα για ψυγείο τη Δευτέρα, η δεν ήξερε αυτή,η με πίεσε να το πάρω λέγοντας μου ότι η προσφορά έληγε στις 20. 

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, notist είπε

Τελικά φαίνεται ότι η πωλήτρια στο κατάστημα Παλλήνης που πήγα για ψυγείο τη Δευτέρα, η δεν ήξερε αυτή,η με πίεσε να το πάρω λέγοντας μου ότι η προσφορά έληγε στις 20. 

Απο το email του praktiker Σαββατο απογευμα, 1,5 ημερα πριν ανοιξει το τοπικ:

image.png.b8c7e49ec051e4fae80d27a7fd10cb8a.png

Δημοσ.

Πλακάκια δεν είχε τίποτα.

Οντως οι τιμές ήταν καλές

Πήρα θερμοσιφωνα σε τιμή χώμα....

αυτό που περίμενα ήταν ματσάρισμα από το leroy που δεν ήρθε ποτέ

Δημοσ.

Πέρασα και εγώ μια βόλτα για μικροπράγματα. Το κακό του μαγαζιού είναι ότι δεν βρίσκεις υπάλληλο να ρωτήσεις ούτε με τάμα τον 15αυγουστο. Τεράστιο μαγαζί, ελάχιστο το προσωπικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί αμα βρεις

1,5 ώρα διάλεγα πλακάκια

όλο δεν έχω μου έλεγε

Στο τέλος τον ρώτησα.

Χτες τι πούλησες?

Μου λεει αυτά που ειναι από κάτω... Ε τι με αφήνεις ρε αδερφέ να κοιτάω τα σχέδια τότε????????

Επεξ/σία από coyote2
  • Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλα τηλεφωνικά 20 Φεβ ένα πλυντήριο, αλλά δεν έχει φανεί ακόμα ούτε το 1% της eurobank (έχω χρεωθεί κανονικά). Με ενημέρωσαν κατά την παραγγελία ότι η παράδοση θα γινόταν σε περίπου 10 μέρες λόγω αναμονής από προμηθευτή. Παρήγγειλε κανένας άλλος τηλεφωνικά να μου πει αν του μπήκαν οι πόντοι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Παρήγγειλα τηλεφωνικά 20 Φεβ ένα πλυντήριο, αλλά δεν έχει φανεί ακόμα ούτε το 1% της eurobank (έχω χρεωθεί κανονικά). Με ενημέρωσαν κατά την παραγγελία ότι η παράδοση θα γινόταν σε περίπου 10 μέρες λόγω αναμονής από προμηθευτή. Παρήγγειλε κανένας άλλος τηλεφωνικά να μου πει αν του μπήκαν οι πόντοι;

Έχω παραγγείλει εγώ, εμένα έχει γίνει κράτηση ποσού αλλά όχι χρέωση και για αυτό δεν έχει φανεί επιστροφή. Αύριο παραλαμβάνω οπότε λογικά θα φανεί.

Δημοσ.

Σε μία περίπτωση που δεν μου είχε περάσει το 1% η eurobank έστειλα ένα email και τα πέρασαν κανονικά.

Περίμενα 15 μέρες πρώτα πριν τι στείλω

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Σε μία περίπτωση που δεν μου είχε περάσει το 1% η eurobank έστειλα ένα email και τα πέρασαν κανονικά.

Περίμενα 15 μέρες πρώτα πριν τι στείλω

Οκ ίσως κάνω το ίδιο. Το βασικό βέβαια είναι να περαστεί κ το υπόλοιπο 19% εκτός από το 1%

Σου ειναι εύκολο να μου πεις σε ποιο μεηλ είχες στείλει?

Δημοσ.

Από το επικοινωνία το έκανα ....και ήρθε αυτόματη απάντηση ότι το έλαβαν

Έδωσα αφμ και κινητό 

Μετά ήρθε απάντηση και βάλανε τα χρήματα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...