Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.praktiker.gr/p/kathreptis-mpaniou-savini-due-led-60x80cm-96085

Αυτον το ειχα δει καιρο ,ειχε πεσει σε εκπτωση πριν μηνες στα 90 ευρω ,ειχα παει προσφατα να τον κοζαρω παλι και ειχε παει στα 110,τωρα τον βλεπω 20% εκπτωση και λενε αρχικη τιμη 125 

Προσοχη μεγαλη παιδες

• Like 1
Δημοσ.

Οντως μολις ηρθα απο εκει το παιζει συνεχεια στα μεγαφωνα. Θελει οντως ελεγχο τιμων με ανταγωνισμο. Ειδη αυτοκινητου λχ καθαριστικα, υαλοκαθαριστηρες, προσθετα καυσιμου/μπεκ κτλ βγαινουν καλες τιμες. Ομοιως σε ειδη σπιτιου.

Παντως ειχε μεγαλη ουρα στις παραγγελιες προφανως για να παραγγειλουν μη διαθεσιμα πραγματα για να κλειδωσουν τιμες στο -20%.

• Like 1
Δημοσ.

καναπε απο εκει ,εχει παρει κανεις ; απο θεμα ποιοτητας  θελω να μαθω πως ειναι σε επιπλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeG είπε

καναπε απο εκει ,εχει παρει κανεις ; απο θεμα ποιοτητας  θελω να μαθω πως ειναι σε επιπλα

Έχω πάρει εγώ. Μέσο όρο κ προς τα κάτω θα τα χαρακτήριζα. Προσοχή στη μεταφορική κάνουν ζημιές 3 φορές μου έφεραν χαλασμένο κατά τη μεταφορά κρεβάτι. Στο τέλος το κράτησα με τη φθορά και πήρα μια έκπτωση, απηύδησα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχω πάρει εγώ. Μέσο όρο κ προς τα κάτω θα τα χαρακτήριζα. Προσοχή στη μεταφορική κάνουν ζημιές 3 φορές μου έφεραν χαλασμένο κατά τη μεταφορά κρεβάτι. Στο τέλος το κράτησα με τη φθορά και πήρα μια έκπτωση, απηύδησα

ελενχο προιοντος εκανες στο πεζοδρομιο φαση , με το που στο εφεραν ;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Sebu είπε

Παντως ειχε μεγαλη ουρα στις παραγγελιες προφανως για να παραγγειλουν μη διαθεσιμα πραγματα για να κλειδωσουν τιμες στο -20%.

Μπορείς να πας από το κατάστημα και να παραγγείλεις πράγματα που είναι «Μη διαθέσιμο για αποστολή» και «Μη διαθέσιμο για παραλαβή απο κατάστημα»;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Μπορείς να πας από το κατάστημα και να παραγγείλεις πράγματα που είναι «Μη διαθέσιμο για αποστολή» και «Μη διαθέσιμο για παραλαβή απο κατάστημα»;

μπορεις ναι, εγω τουλαχιστον το εκανα για να μην σε παρω στον λαιμο μου.

Επεξ/σία από GeG
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GeG είπε

ελενχο προιοντος εκανες στο πεζοδρομιο φαση , με το που στο εφεραν ;

Έκανα. Η μεταφορική είπε εμας η δουλειά μας είναι να στο φέρουμε πάρε στην εταιρεία για οτι πρόβλημα εχεις, εμείς δε ξέρουμε τίποτα, αντίο.  Ήταν πακεταρισμένο καπως πρόχειρα παντως και η μεταφορική δε νοιάζεται καν για αυτά που κουβαλάει τα πετάει όπως να ναι και στοιβάζει από πάνω αλλά πιο βαριά. η μόνη λύση ήταν να πάω να το πάρω από κατάστημα αλλά αφενός δεν υπήρχε αρα έπρεπε να πάω στις κεντρικές αποθήκες και αφετέρου δε χώραγε στο αμάξι το προσκέφαλο…

Δημοσ.

Φαίνεται να έχει επιτυχία η προσφορά. Έληγε εχθές και το κράτησαν και σήμερα. Για να δούμε αν το συνεχίσουν. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, notist είπε

Φαίνεται να έχει επιτυχία η προσφορά. Έληγε εχθές και το κράτησαν και σήμερα. Για να δούμε αν το συνεχίσουν. 

Αν είχε επιτυχία η προσφορά θα την είχαν τελειώσει. Επειδή την συνεχίζουν φαίνεται ότι δεν πάει καλά ή ότι δεν έπιασαν τους τζίρους που ήθελαν. 😆

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

Έκανα. Η μεταφορική είπε εμας η δουλειά μας είναι να στο φέρουμε πάρε στην εταιρεία για οτι πρόβλημα εχεις, εμείς δε ξέρουμε τίποτα, αντίο.  Ήταν πακεταρισμένο καπως πρόχειρα παντως και η μεταφορική δε νοιάζεται καν για αυτά που κουβαλάει τα πετάει όπως να ναι και στοιβάζει από πάνω αλλά πιο βαριά. η μόνη λύση ήταν να πάω να το πάρω από κατάστημα αλλά αφενός δεν υπήρχε αρα έπρεπε να πάω στις κεντρικές αποθήκες και αφετέρου δε χώραγε στο αμάξι το προσκέφαλο…

Πάντως ένα ψυγείο που είχα πάρει πριν 4 χρόνια & το ξεπακετάρισα μιά εβδομάδα μετά, ήταν χτυπημένο άσχημα, μάλλον από πτώση. Μου φέρανε άλλο & πήραν το χτυπημένο μέσω της εταιρείας μεταφορών.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, driver4 είπε

Πάντως ένα ψυγείο που είχα πάρει πριν 4 χρόνια & το ξεπακετάρισα μιά εβδομάδα μετά, ήταν χτυπημένο άσχημα, μάλλον από πτώση. Μου φέρανε άλλο & πήραν το χτυπημένο μέσω της εταιρείας μεταφορών.

Βρε και εμένα μου το άλλαξαν αλλά και τα επόμενα που έστειλαν χτυπημένα ήρθαν 😂 Ε στο τέλος βαρέθηκα γιατί σε κάθε στείλε πίσω πάρε άλλο εμένα μια μερα χωρίς κρεβάτι με το στρώμα στο πάτωμα 🤬

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...