Anotnis_100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω τηλεόραση για υπνοδωμάτιο και δυστυχώς λόγω διαμόρφωσης του χώρου, η μοναδική μέγιστη διάσταση που μπορώ να βάλω είναι 27''. Επειδή πλέον δεν υπάρχει η διάσταση σε TV, σκέφτομαι να πάω σε 27αρι monitor το οποίο θα χρησιμοποείται ως TV. Θα ήθελα τη γνώμη σας γενικότερα ως εγχείρημα και τις προτάσεις σας, και με δεδομένο δύο σκέψεις που έχω ως τώρα. 1) αγορά Monitor σε συνδυασμό με tv android box 2) Monitor με ενσωματωμένο wifi (καθώς έχω cosmote tv για χρήση του app), που επιτρέπει μελλοντικά και πάλι χρήση tv box, απλά προς το παρόν γλιτώνω το κόστος του π.χ. έχω δει αυτό που φαίνεται αρκετά ελκυστικό https://www.skroutz.gr/s/35841597/Samsung-Smart-M50B-S27BM500EU-VA-HDR-Smart-Monitor-27-FHD-1920x1080-με-Χρόνο-Απόκρισης-4ms-GTG.html budget: μέχρι 250 ανάλυση: δεν είναι προτεραιότητα να είναι κάτι καλύτερο από full hd Σίγουρα θα υπάρχει μικρή κλίση οπότε με ενδιαφέρει γωνία θέασης και ποιότητα (panel va ή ips) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από Anotnis_100
alexzorb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Για την ανάλυση εφόσον το απραίητο είναι 27 ίντσες και λογικά απόσταση θέασης πάνω από 2μ δεν υπάρχει λόγος για κάτι πάνω απο full hd. Θεωρώ γι αυτό που θέλεις η samsung είναι η πιο βολική λύση. Γλειτώνεις το κόστο του box και τα έξτρα καλώδια. Οι μονοι λόγοι να αποκλείσεις την samsung είναι να θες οποσδήποτε android λειτουργικό για τις παραπάνω λειτουργίες και εφαρμογές σε σχέση με το tizen, και η γωνία θέασης κάθως έχει va panel. Βέβαια αν όπως λές οι γωνία είναι μικρή ίσως να είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα. Φυσικά όλη η συζήτηση αλλάζει αν θες και ελληνικά κανάλια μέσω κεραίας αλλά πίστευω ότι λόγο cosmote tv δεν είναι στις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα