Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πως μπαίνει η προτροπή << Ακολουθήστε >> σε Σελίδα δίπλα από την ονομασία στο Facebook; Δες τε ενα παράδειγμα παιδια, την φωτό παρακατω.

image.png.76d0a2eeacebabc8cdea56cbc892bfaf.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπέρα. Πως μπαίνει η προτροπή << Ακολουθήστε >> σε Σελίδα δίπλα από την ονομασία στο Facebook; Δες τε ενα παράδειγμα παιδια, την φωτό παρακατω.

image.png.76d0a2eeacebabc8cdea56cbc892bfaf.png

Φτιαχνεις σελιδα (Page) για να φαινεται αυτο. Δεν μπορεις να το εμφανισεις σε προσωπικο προφιλ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Φτιαχνεις σελιδα (Page) για να φαινεται αυτο. Δεν μπορεις να το εμφανισεις σε προσωπικο προφιλ

Καλημέρα.Εχω σελίδα και όσο έχω ψάξει, δε βρίσκω πως εμφανίζεται αυτή η λειτουργία.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Καλημέρα.Εχω σελίδα και όσο έχω ψάξει, δε βρίσκω πως εμφανίζεται αυτή η λειτουργία.

Δηλαδη εχεις δει την σελιδα σου ενω εισαι συνδεδεμενος απο αλλο λογαριασμο, και δεν ειχε διπλα το κουμπι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα δεν εμφανίζεται η επιλογή <Ακολουθήστε>. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η λειτουργία καταργείται ή ότι αρχίζει να εφαρμόζεται, κι απλά δεν έχει πιάσει όλους τους χρήστες ακόμα. Όπως και να 'χει, κάνε μια επίσκεψη στο Κέντρο Βοήθειας να δεις τους οδηγούς. Αν δεν υπάρχει κάτι, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. 

Το ίδιο δεν υπάρχει και σε δημοσιεύσεις εντός Σελίδας που δεν ακολουθείς. Υπάρχει μόνο η επιλογή πάνω. 

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δηλαδη εχεις δει την σελιδα σου ενω εισαι συνδεδεμενος απο αλλο λογαριασμο, και δεν ειχε διπλα το κουμπι? 

Δεν λέει γενικά. Αν πας πχ στην αναζήτηση και γράψεις SabotazNic, θέλει στ' αποτελέσματα (με δημοσιεύσεις της σελίδας) να έχει την επιλογή να τον ακολουθήσουν. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, τουλάχιστον. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Δεν λέει γενικά. Αν πας πχ στην αναζήτηση και γράψεις SabotazNic, θέλει στ' αποτελέσματα (με δημοσιεύσεις της σελίδας) να έχει την επιλογή να τον ακολουθήσουν. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, τουλάχιστον. 

Το θεμα ειναι που ψαχνει ο καθενας. Πχ αρχικη σελιδα προφανως εμφανιζει ηδη σελιδες που ακολουθεις. Αν παω ομως αριστερα στην αρχικη, στην κατηγορια "watch", τοτε σελιδες που δεν ακολουθω εχουν το σχετικο κουμπι

image.png.2681abdaf46a26b0568023cc38e7c740.png

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το θεμα ειναι που ψαχνει ο καθενας. Πχ αρχικη σελιδα προφανως εμφανιζει ηδη σελιδες που ακολουθεις. Αν παω ομως αριστερα στην αρχικη, στην κατηγορια "watch", τοτε σελιδες που δεν ακολουθω εχουν το σχετικο κουμπι

image.png.2681abdaf46a26b0568023cc38e7c740.png

Έχεις δίκιο. Εκεί εμφανίζεται κανονικά. Οπότε πρέπει να 'χει να κάνει με το πού προβάλλεται. 

Δημοσ.
Στις 20/2/2023 στις 11:48 ΠΜ, SabotazNic είπε

Μπορεις να μου κανεις τη χάρη να δεις την σελίδα μου, εαν φαίνεται; https://www.facebook.com/dromenatoutopoumas

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα φανεί σε κάποιον που θα δει την σελίδα του στην αρχική του ή σε κάποια άλλη κατηγορία. 

Μάλλον δε καταλαβαινω εγω....δεν μπορω να δω εαν φαίνεται στην αρχική μου σελιδα. Δηλαδή δεν το βλεπω καθόλου. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Μάλλον δε καταλαβαινω εγω....δεν μπορω να δω εαν φαίνεται στην αρχική μου σελιδα. Δηλαδή δεν το βλεπω καθόλου. 

Αν ακολουθείς ήδη την σελίδα, προφανώς δεν θα βγει το κουμπί. Αν είσαι ο δημιουργός της σελίδας, ίσως να μην φαίνεται το κουμπί. Το κουμπί δεν φαίνεται αν μπω απευθείας στην σελίδα, μιας και είμαι ήδη στην σελίδα και εχιε κουμπί ακολουθήστε στο πάνω μέρος. 

ΑΝ φανεί σε κάποιον άσχετο, που δεν ακολουθεί την σελίδα, τότε δίπλα από το όνομα της σελίδας θα υπάρχει και το κουμπί. 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν ακολουθείς ήδη την σελίδα, προφανώς δεν θα βγει το κουμπί. Αν είσαι ο δημιουργός της σελίδας, ίσως να μην φαίνεται το κουμπί. Το κουμπί δεν φαίνεται αν μπω απευθείας στην σελίδα, μιας και είμαι ήδη στην σελίδα και εχιε κουμπί ακολουθήστε στο πάνω μέρος. 

ΑΝ φανεί σε κάποιον άσχετο, που δεν ακολουθεί την σελίδα, τότε δίπλα από το όνομα της σελίδας θα υπάρχει και το κουμπί. 

Α εντάξει τώρα κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...