nk9 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Καλα... ΟΛΟΙ οι zetec 1600cc της Ford , εσβηναν στην πορεια. Πηγαινες στις τρομερες αντιπροσωπειες τους, και σου αποσυνδεαν τον αισθητηρα συμπλεκτη κατω απο το πενταλ. Δεν γνωρίζω για τους zetec. Για τους 1.2 tce όμως ξέρω δύο περιπτώσεις που πήραν το μοτέρ στο χέρι (σπασμένο ελατήριο πιστονιού). Ο ένας στα 45.000 χιλιόμετρα και ο άλλος στα 90.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, nk9 είπε https://www.autoblog.gr/2022/06/21/renault-kai-nissan-antimetopes-me-omadiki-agogi-sti-gallia-logo-provlimatos-ston-1-2-tce-kinitira/ Ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltofx_v Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω κοιταω renault captur ii 2020 1.5 dci με edc (μαλλον ειναι 7ταχυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος).αρα να μεινω μακρια? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από saltofx_v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodraven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, saltofx_v είπε εγω κοιταω renault captur ii 2020 1.5 dci με edc (μαλλον ειναι 7ταχυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος).αρα να μεινω μακρια? Μην αποθαρρύνεσαι , καθε αλλο , ειναι πολυ ωραιο το captur και απο οσο διαβαζω ο 1.5 diesel ειναι διαμάντι. Τα αυτόματα κιβώτια ειναι μεγάλη ευκολία , ωστοσο θελουν προσοχή και λίγο ποιο καλη μεταχείρηση σε σχεση με ενα χειροκίνητο κιβώτιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα