odys03 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Eρώτηση για το συγκεκριμένο entrylevel πολυμηχάνημα inkjet HP 2710e με τα μελάνια HP 305, έχει ξαναγεμίσει κάποιος τα μελάνια απο μόνος του; λειτουργεί ή αρνείται να εκτυπώσει, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την υπηρεσία της hp που σου στέλνει "δωρεάν μελάνια", θέλω να τα γεμίζω μόνος μου. Οποιος το έχει δοκιμάσει ας πει γνώμες. Ευχαριστώ
Λύση highpriest Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, odys03 είπε Eρώτηση για το συγκεκριμένο entrylevel πολυμηχάνημα inkjet HP 2710e με τα μελάνια HP 305, έχει ξαναγεμίσει κάποιος τα μελάνια απο μόνος του; λειτουργεί ή αρνείται να εκτυπώσει, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την υπηρεσία της hp που σου στέλνει "δωρεάν μελάνια", θέλω να τα γεμίζω μόνος μου. Οποιος το έχει δοκιμάσει ας πει γνώμες. Ευχαριστώ Τα 305 είναι μελάνια που ξαναγεμίζουν. Μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα. Το αν θα αρνηθεί να εκτυπώσει έχει να κανει με το αν θα κάνεις σωστά το γέμισμα. Εχει πολλά βιντεάκια στο youtube. Ότι γέμισμα δεις σε HP μελανοκεφαλές (300,21,652 και λοιπά), ισχύει και για την δική σου. Αν δεις πως μοιάζει το δοχείο, η διαδικασία είναι η ίδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα