SofosChoriou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ψάχνω μία κρέμα για τα ξένα δόντια μου. Έχω δοκιμάσει κάποιες από την fixodent, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχω δει. Πρέπει να βάλω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα στα κάτω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή, είτε από ιδία πείρα οι μεγαλύτεροι της παρέας είτε από τους γονείς σας; Να βάζω το πρωί και ξανά την άλλη μέρα.
giavra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε Ψάχνω μία κρέμα για τα ξένα δόντια μου. Έχω δοκιμάσει κάποιες από την fixodent, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχω δει. Πρέπει να βάλω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα στα κάτω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή, είτε από ιδία πείρα οι μεγαλύτεροι της παρέας είτε από τους γονείς σας; Να βάζω το πρωί και ξανά την άλλη μέρα. ποσο καιρο εχεις τις οδοντοστοιχίες; το προβλημα σου ειναι οτι μετα απο καποιο καιρο θελουν γεμισμα οι οδοντοστοιχίες με ακρυλικη ρητινη +μουφλαρισμα +ψησιμο με την κρεμα δεν το σωνεις το θεμα, αν τις εκανες προσφατα και δεν βεντουζαρουν φταιει ο τεχνιτης που τις εκανε
SofosChoriou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Λιγότερο από χρόνο έχει που τα έκανα και δεν έγιναν καλά. Η οδοντίατρος δεν πήρε σωστά τα μέτρα. Πήγα πριν 3 μήνες σε έναν πολύ καλό οδοντίατρο Θεσσαλονίκη, μόλις τα είδε μου είπε "Έγινε κακό μέτρημα, ο τεχνίτης έκανε καλή δουλειά, λίγο θα σου τα γεμίσω και μετά με κόλλα, αλλιώς καινούργια". Καινούργια εδώ που τα λέμε δεν έχω λεφτά για πέταμα...
giavra Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SofosChoriou είπε Λιγότερο από χρόνο έχει που τα έκανα και δεν έγιναν καλά. Η οδοντίατρος δεν πήρε σωστά τα μέτρα. Πήγα πριν 3 μήνες σε έναν πολύ καλό οδοντίατρο Θεσσαλονίκη, μόλις τα είδε μου είπε "Έγινε κακό μέτρημα, ο τεχνίτης έκανε καλή δουλειά, λίγο θα σου τα γεμίσω και μετά με κόλλα, αλλιώς καινούργια". Καινούργια εδώ που τα λέμε δεν έχω λεφτά για πέταμα... να πας ξανα σαυτην την οδοντιατρο, ειναι στη θεσσαλονικη αυτη; και να την εξηγησεις τι συμβαινει ειναι υποχρεωμενη να σε βοηθησει αλλιως να την καταγγειλεις στον οδοντιατρικο συλλογο θεσσαλονικης Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από giavra 1
giavra Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, SofosChoriou είπε Λιγότερο από χρόνο έχει που τα έκανα και δεν έγιναν καλά. Η οδοντίατρος δεν πήρε σωστά τα μέτρα. Πήγα πριν 3 μήνες σε έναν πολύ καλό οδοντίατρο Θεσσαλονίκη, μόλις τα είδε μου είπε "Έγινε κακό μέτρημα, ο τεχνίτης έκανε καλή δουλειά, λίγο θα σου τα γεμίσω και μετά με κόλλα, αλλιώς καινούργια". Καινούργια εδώ που τα λέμε δεν έχω λεφτά για πέταμα... ο βλενογονος σου στην κατω γναθο εχει καποιο υψος; η ειναι ελαχιστο το υψος του;
SofosChoriou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, giavra είπε να πας ξανα σαυτην την οδοντιατρο, ειναι στη θεσσαλονικη Όχι αυτή είναι εδώ στο νησί. Στον άλλον πήγα όταν πήγα Θεσ/νίκη στα παιδιά. Είναι πολύ καλός. Τώρα είναι καλύτερα με το γέμισμα και την κόλλα. Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια που να κρατάει όλη μέρα. 2 ώρες πριν, giavra είπε ο βλενογονος σου στην κατω γναθο εχει καποιο υψος; η ειναι ελαχιστο το υψος του; Δεν ξέρω. Μάλλον χαμηλή.
giavra Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε Όχι αυτή είναι εδώ στο νησί. Στον άλλον πήγα όταν πήγα Θεσ/νίκη στα παιδιά. Είναι πολύ καλός. Τώρα είναι καλύτερα με το γέμισμα και την κόλλα. Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια που να κρατάει όλη μέρα. Δεν ξέρω. Μάλλον χαμηλή. ταλαιπωρια ειναι καθε φορα τα υλικα συγκρατησης αλλα δεν εχεις και πολλες επιλογες οταν τα οικονομικα βοηθησουν μπορεις να βαλεις 2 εμφυτευματα στην κατω γναθο και να κανεις νεα οδοντοστοιχεια ωστε να κουμπωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα