Προς το περιεχόμενο

360 camera app

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Επισκέπτης,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Huawei CV60 360 camera που συνδέεται στο smartphone μέσω της θύρας type-c. Στο προηγούμενο smartphone μου (Xiaomi mi max 2) λειτουργούσε άψογα με χρήση της εφαρμογής της Huawei 360 camera. Στην τρέχουσα συσκευή μου (Realme GT master edition 5G) η εφαρμογή αρνείται να εκκινήσει, είτε έχω συνδεδεμένη την κάμερα είτε όχι.
Έχω εποικηνωνήσει και με την Huawei και με την Realme αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει να μου βρεί λύση.

Υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή, ίσως κάποια generic 360 VR camera app, που θα μπορούσα να δοκιμάσω;

Δημοσ.

Είδα πως κάποιοι βρήκαν λύση ενεργοποιώντας από τα settings το mass storage OTG. Για δες μήπως οφείλεται εκεί. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Είδα πως κάποιοι βρήκαν λύση ενεργοποιώντας από τα settings το mass storage OTG. Για δες μήπως οφείλεται εκεί. 

Δεν υπάρχει επιλογή "mass storage OTG". Υπάρχει ένα "OTG connection" το οποίο δεν λύνει το πρόβλημά μου ακόμα και αν το ενεργοποιήσω.

Δημοσ.

Για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων και cache. Έπειτα force stop. Μετά πήγαινε στο playstore, αναζήτησε την εφαρμογή και κάνε update/open. Κάνε επανεκκίνηση, και δες εάν ανοίξει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες την εφαρμογή. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων και cache. Έπειτα force stop. Μετά πήγαινε στο playstore, αναζήτησε την εφαρμογή και κάνε update/open. Κάνε επανεκκίνηση, και δες εάν ανοίξει. 

Δυστυχώς δεν λειτουργεί ούτε μετά απο αυτά.
Απο την Huawei με είχαν καθοδηγήσει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή και να την επαναεγκαταστήσω απο το δικό τους store (AppGallery) μαζί και το HMS Core που χρειάζεται η εφαρμογή για να λειτουργήσει, αλλά και πάλι τίποτα.

Έχω ξοδέψει κοντά στο 6μηνο να επικοινωνώ με την Huawei και με την Realme αλλά η εφαρμογή δεν λέει να δουλέψει με τίποτα, για αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κανείς κάποια γενική εφαρμογή που ίσως να μπορεί να λειτουργήσει με την κάμερά μου.

• Λύση
Δημοσ.

Φαντάζομαι θα είδατε μαζί και αυτές τις περιπτώσεις:

https://www.google.com/amp/s/www.99images.com/apps/photography/com.huawei.cvIntl60/problems%3famp=1

Μία άλλη σκέψη είναι μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας, κι ίσως την μπλοκάρει. 

Αν κι αυτά ναυαγήσουν, δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Από reviewer είδα πως μόνο με αυτή την εφαρμογή δουλεύει. Ό,τι και να δοκίμασε από άλλα apps... Μακάρι κάποιος άλλος να έχει καμιά ιδέα που να μη δοκίμασες και να δουλέψει. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Φαντάζομαι θα είδατε μαζί και αυτές τις περιπτώσεις:

https://www.google.com/amp/s/www.99images.com/apps/photography/com.huawei.cvIntl60/problems%3famp=1

Μία άλλη σκέψη είναι μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας, κι ίσως την μπλοκάρει. 

Αν κι αυτά ναυαγήσουν, δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Από reviewer είδα πως μόνο με αυτή την εφαρμογή δουλεύει. Ό,τι και να δοκίμασε από άλλα apps... Μακάρι κάποιος άλλος να έχει καμιά ιδέα που να μη δοκίμασες και να δουλέψει. 

Απίστευτο και όμως συμβαίνει...
Δεν είχα δεί τις συγκεκριμένες προτάσεις και τελικά μια απο αυτές δούλεψε.
Αυτό που χρειάστηκε να κάνω είναι να τρέξω την εφαρμογή και με το που βγάζει μαύρη οθόνη να πατάω για να δω τα recent apps απο όπου επιλέγω ξανά την εφαρμογή. Ξαναβγάζει μαύρη οθόνη και εγώ ξαναπατάω τα recent apps. Κάνοντάς το αυτό 4-5 φορές συνεχόμενα τελικά η εφαρμογή άνοιξε.

Τώρα φοβάμαι να την κλείσω μήπως και δεν ξανανοίξει!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες και με βοήθησες!

Δημοσ.

Τέλεια. Χαίρομαι που τα καταφέραμε. 😊

Λογικά, δεν θα έχεις πρόβλημα εάν την κλείσεις. Φαντάζομαι, όμως, πως πάλι θα δουλέψει αυτή η λύση, οπότε θα είσαι εντάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...