poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 2 hours ago, tinapo said: Οι δυνατότητες επιλογής είναι μόνο τα κανάλια 1-9. Και να θέλω δεν μπορώ να βάλω τα 10-13. Σε ένα παλιό Linksys που έχω υπάρχει π.χ. το 11 δεν πειραζει.αλλωστε τα 2,4 ghz δεν τραβανε.σκοπος ειναι να παιξεις στα 5 Ghz. 1
uniquegr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα, Έχω το Zyxel VMG8623-T50B το οποίο έχει το κλειδωμένο firmware της wind και θέλω να περάσω το official ξεκλείδωτο της Zyxel. Έχω κατεβάσει το bin αρχείο απο τη Zyxel και διαθέτω USB to TTL programmer. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία ή έστω να μου υποδείξει που μπορώ να βρω τα απαιτούμενα βήματα; Έχω πρόσβαση το cli του router μέσω σειριακής. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
panos- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Με τους admin κωδικούς για αρχή δοκίμασες μήπως περνάει κατευθείαν μέσα από το μενού;
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 On 17/02/2024 at 12:27, uniquegr said: Καλησπέρα, Έχω το Zyxel VMG8623-T50B το οποίο έχει το κλειδωμένο firmware της wind και θέλω να περάσω το official ξεκλείδωτο της Zyxel. Έχω κατεβάσει το bin αρχείο απο τη Zyxel και διαθέτω USB to TTL programmer. Γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία ή έστω να μου υποδείξει που μπορώ να βρω τα απαιτούμενα βήματα; Έχω πρόσβαση το cli του router μέσω σειριακής. Ευχαριστώ προκαταβολικά. καποιος σε καποιο αλλο θεμα εδωμεσα ειχε βαλει το Link προς το adslgr που εχει την διαδικασια.αλλα δεν βρισκω το θεμα.πριν κανα δυο βδομαδες καπου το συζηταγαμε. δοκιμασε και κανονικα μηπως και το περασει
uniquegr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, poulinos είπε καποιος σε καποιο αλλο θεμα εδωμεσα ειχε βαλει το Link προς το adslgr που εχει την διαδικασια.αλλα δεν βρισκω το θεμα.πριν κανα δυο βδομαδες καπου το συζηταγαμε. δοκιμασε και κανονικα μηπως και το περασει Πάνω στον ενθουσιασμό μου, παρέλειψα να ενημερώσω ότι τα κατάφερα! (κανονικά δεν το δέχεται με τίποτα, αλλά με usb to serial interface και μέσω της σειριακής και tftp server, με τις κατάλληλες εντολές το πήρε μια χαρά)
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, uniquegr said: Πάνω στον ενθουσιασμό μου, παρέλειψα να ενημερώσω ότι τα κατάφερα! (κανονικά δεν το δέχεται με τίποτα, αλλά με usb to serial interface και μέσω της σειριακής και tftp server, με τις κατάλληλες εντολές το πήρε μια χαρά) μια χαρα.αν θες να γραψεις εντολες κτλ καλοδεχουμενες θα ειναι για οποιο χρειαστει.ή αν εχεις ενα link που να αναφερει τις εντολες.
uniquegr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Επειδή έχω άλλο ένα το οποίο κράτησα σαν backup για να μη μείνω χωρίς internet στο σπίτι, όταν το φλασάρω θα τραβήξω screenshots για να φτιάξω έναν οδηγό μιας που χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να βγάλω άκρη και πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα πολύ καλό router ( το οποίο προτιμώ να τρέχει το επίσημο firmware της εταιρείας και όχι κάποιο πειραγμένο απο τη Wind με τους hypervisor κωδικούς να είναι πλέον διαθέσιμοι ). Αν γίνει και η καλή και βγει firmware με το openwrt, πιστεύω ότι θα μιλάμε για ένα εξαιρετικό router. 1
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, uniquegr said: Επειδή έχω άλλο ένα το οποίο κράτησα σαν backup για να μη μείνω χωρίς internet στο σπίτι, όταν το φλασάρω θα τραβήξω screenshots για να φτιάξω έναν οδηγό μιας που χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να βγάλω άκρη και πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα πολύ καλό router ( το οποίο προτιμώ να τρέχει το επίσημο firmware της εταιρείας και όχι κάποιο πειραγμένο απο τη Wind με τους hypervisor κωδικούς να είναι πλέον διαθέσιμοι ). Αν γίνει και η καλή και βγει firmware με το openwrt, πιστεύω ότι θα μιλάμε για ένα εξαιρετικό router. εννοειται ειναι πολυ καλυτερο να τρεχει το official το οποιο κιολας θα αναβαθμιζεται αντιθετα με το Custom του παροχου που μπορει να μην αναβαθμιστει ποτε. αν θες κανε τον κοπο γιατι θα ειναι χρησιμο και για οποιον αλλον θελει να κανει την διαδικασια και πιστευω θα ειναι πολλα ατομα.σε καποιο πιο παλιο μοντελο νομιζω απλα εκανες χυμα το update χωρις να χρειαστει κονσολα,serial. και εκει πραγματι πολλα ατομα το ειχαν κανει
uniquegr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, poulinos είπε εννοειται ειναι πολυ καλυτερο να τρεχει το official το οποιο κιολας θα αναβαθμιζεται αντιθετα με το Custom του παροχου που μπορει να μην αναβαθμιστει ποτε. αν θες κανε τον κοπο γιατι θα ειναι χρησιμο και για οποιον αλλον θελει να κανει την διαδικασια και πιστευω θα ειναι πολλα ατομα.σε καποιο πιο παλιο μοντελο νομιζω απλα εκανες χυμα το update χωρις να χρειαστει κονσολα,serial. και εκει πραγματι πολλα ατομα το ειχαν κανει Ο θαυμασμός μου για τη Zyxel άρχισε με το AMG1302-T11C ( νομίζω ότι είναι αυτό το μοντέλο, 10/100 "ταπεινό", αλλά με δυνατότητες VLAN, κάτι που ακριβά ρούτερ σπάνια διαθέτουν ) το οποίο είχε το firmware της Wind και πράγματι δέχτηκε το official μέσα απο το gui χωρίς ανάγκη για άνοιγμα και χρήση πρόσθετου εξοπλισμού. Αυτό το μεγαλύτερο αδερφάκι του όμως, απαιτεί άλλου είδους χειρισμό, τί να κάνουμε! 1
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 1 minute ago, uniquegr said: Ο θαυμασμός μου για τη Zyxel άρχισε με το AMG1302-T11C ( νομίζω ότι είναι αυτό το μοντέλο, 10/100 "ταπεινό", αλλά με δυνατότητες VLAN, κάτι που ακριβά ρούτερ σπάνια διαθέτουν ) το οποίο είχε το firmware της Wind και πράγματι δέχτηκε το official μέσα απο το gui χωρίς ανάγκη για άνοιγμα και χρήση πρόσθετου εξοπλισμού. Αυτό το μεγαλύτερο αδερφάκι του όμως, απαιτεί άλλου είδους χειρισμό, τί να κάνουμε! καλα θυμαμαι οτι σε καποιο μοντελο δεν ηθελε αλχημειες και επαιζε κατευθειαν το update.και εγω τωρα zyxel εχω και ολα μια χαρα.ειχα zyxel απο το μοντελο 650 που ηταν για adsl απλο.τοτε ειχα μια adsl 256 της vivodi σε ιδιοκτητο δικτυο. πολλες εταιρειες αγοραζαν zyxel τοτε και πραγματι ηταν πολυ καλο https://www.ebay.com/itm/224139984825?hash=item342fc8bfb9:g:YA4AAOSwzxVfTTIe ειχα αλλαξει 2-3 zyxel τοτε.ωραια routerakia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα