Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ στο zyxel της nova δεν μπορώ να αλλάξω όνομα και τον κωδικό του 5GHz, δεν μου επιτρέπει. Έχει ένα κουμπί που λέει να χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα και password για το 5GHz, αλλά δε μου επιτρέπει να κλείσω αυτή την επιλογή..

8AAF3868-5C10-4545-80E9-E880A7650E24.jpeg.c32c36be9e7db6dbdf560f7d65efa7e0.jpeg

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oumtt είπε

Να σας πω και εγώ στο zyxel της nova δεν μπορώ να αλλάξω όνομα και τον κωδικό του 5GHz, δεν μου επιτρέπει. Έχει ένα κουμπί που λέει να χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα και password για το 5GHz, αλλά δε μου επιτρέπει να κλείσω αυτή την επιλογή..

το ξερω, η απαντηση εχει δωσει στο προηγουμενο ποστ

καλο θα ειναι ομως να εχει ο χρηστης το manual https://spdl.zyxel.com/VMG8623-T50B/user_guide/VMG8623-T50B_1.pdf

ωστε να διαβασει την απαντηση στην σελιδα 118 στο κατω μερος. Φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα χρησιμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panos- είπε

Πρώτα κλείνεις από την καρτέλα στο τέλος το Mesh. 

2 ώρες πριν, lneam είπε

καλο θα ειναι ομως να εχει ο χρηστης το manual https://spdl.zyxel.com/VMG8623-T50B/user_guide/VMG8623-T50B_1.pdf

ωστε να διαβασει την απαντηση στην σελιδα 118 στο κατω μερος. Φυσικα υπαρχουν και πολλα αλλα χρησιμα

Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε.

Δημοσ.
15 hours ago, lneam said:

ρυθμιση για cwmp / tr69 δεν εχω βρει στο manual. ουτε καπου backdoor για την nova, οπως γνωριζω απο fritz, thomson, zte

εαν το εχεις βρει στο δικο σου το zyxel, πες μου που ειναι. Ολα εχουν ιδιο μενου

μολις συνδεσα την γραμμη στο zyxel, εκανε update και ολα εγιναν wind - tellas. Ναι tellas εγινε το login name

το λογικο θα ειναι να ειναι κλειστο και να πρεπει να μπεις με root/supervisor privileges για να δεις το tr069

6 hours ago, lneam said:

και σε fritz υπαρχει mesh αλλα σε αφηνει να αλλαξεις καναλια παντως

Δημοσ.

Το πρόβλημα χαμηλό συγχρονισμό δεν ήταν από το modem, γιατί σήμερα άλλαξα τα καλώδια από την κολώνα μέχρι μέσα στο δωμάτιο που είναι το modem, και τώρα συγχρονήζει στα 55.000, Και στο speed test πάει μέχρι 49-51mbps.

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, oumtt said:

Το πρόβλημα χαμηλό συγχρονισμό δεν ήταν από το modem, γιατί σήμερα άλλαξα τα καλώδια από την κολώνα μέχρι μέσα στο δωμάτιο που είναι το modem, και τώρα συγχρονήζει στα 55.000, Και στο speed test πάει μέχρι 49-51mbps.

μια χαρα και φυσιολογικο που βγαζει 51 το speedtest

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 06/03/2023 at 06:20, oumtt said:

Ε ναι έτσι😄

για αυτο και σε βαζουν στα 55 ωστε στο speedtest να βγαινει καθαρο κοντα στα 50.γιατι το 50 εβγαζε 47-48 καθαρα και πολυ ελεγαν μα πληρωνω 50:P

Δημοσ.

υπαρχει στο zyxel 8653 καπου στο μενου ασφαλης καταργηση του usb οπως εχουν τα αλλα μοντεμ πχ zte, avm ?

sorry 8623 ειναι το σωστο

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζουμε τον root password για το συγκεκριμένο; Είναι μέσω nova.

Firmware : V5,50(ABRV.X)bx

Δημοσ.

Έχω το ZYXEL VMG8623-T50B

Βλέποντας τα κανάλια στο Wireless Network Setup αυτά για τα 2,4Ghz είναι από 1-9

Είναι εντάξει; Νόμιζα ότι είναι από 1-13

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kerneliacGR είπε

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζουμε τον root password για το συγκεκριμένο; Είναι μέσω nova.

Firmware : V5,50(ABRV.X)bx

Δεν υπάρχει κάτι 

1 ώρα πριν, tinapo είπε

Βλέποντας τα κανάλια στο Wireless Network Setup αυτά για τα 2,4Ghz είναι από 1-9

Ευχαριστώ

Είναι καλά. Τα 11-13 είναι προτιμότερο να μη τα χρησιμοποιείς

Δημοσ.
1 hour ago, tinapo said:

Ευχαριστώ

ta 2,4 εχουν 14 καναλια.

στην αμερικη παιζουν απο 1 εως 11.στην ευρωπη παιζουν 1 εως 13 αλλα αν βαλεις 12 ,13 και εχεις καμια συσκευη απο αμερικη δεν θα τα βρει. 14 νομιζω ειναι Japan.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panos- είπε

Δεν υπάρχει κάτι 

Είναι καλά. Τα 11-13 είναι προτιμότερο να μη τα χρησιμοποιείς

Οι δυνατότητες επιλογής είναι μόνο τα κανάλια 1-9. Και να θέλω δεν μπορώ να βάλω τα 10-13.

Σε ένα παλιό Linksys που έχω υπάρχει π.χ.  το 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...