stavregos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το δεύτερο δωμάτιο οπότε το budget είναι σχετικά μικρό. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι να είναι smart ώστε να παίζει το EON και το Netflix, και η διάσταση της να είναι τουλάχιστον 32" . Το budget που έχω είναι αυτό του τίτλου 220€. Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή;
andreas-d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Οποία smart η android tv πάρεις σε αυτά τα λεφτά ίδια θα είναι πάνω κάτω εγώ θα σου έλεγα να πας σε 43" την πάτησα εγώ με 32" σε υπνοδωμάτιο και είναι μικρή και κουραστική γιατί θα είναι 2-3 μέτρα από τα μάτια απέναντι από το κρεβάτι. 1
stavregos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η απόσταση θα είναι περίπου 2 με 2.50 μέτρα. Όμως σε αυτά τα χρήματα δε νομίζω πως παίζει κάτι καλό σε 43 ή κάνω λάθος; Θα είναι μια τηλεόραση που δεν θα χρησιμοποιείται καθημερινά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από stavregos
andreas-d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Υπάρχουν πολλές 43" smart tv που μπορείς να πάρεις αν θες tcl turbox Toshiba f&u ok. και ότι άλλο υπάρχει όλες είναι σχεδόν ίδιες. Μπορεί να χρειαστεί να ανέβεις λίγο στην τιμή 20-30€
stavregos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μεχρι τα 250€ το φτάνω αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω. Παίζουν όλες και ΕΟΝ και NETFLIX?
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, stavregos είπε Μεχρι τα 250€ το φτάνω αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω. Παίζουν όλες και ΕΟΝ και NETFLIX? στον προυπολογισμο σου : https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-fu-led-43-full-hd-android-fla4325h/1716856 https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-sharp-led-40-full-hd-android-40fg2el/1771818 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από manoskost
stavregos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 @manoskost σε ευχαριστώ.ποια από τις δύο είναι καλύτερη επιλογή;(ίσως έχω μια μικρή προτίμηση στις 40" λόγω μεγέθους)
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 μια χαρα ειναι και η sharp ιαπωνεζικη εταιρεια ειναι. μια αξιολογηση εχει στο skroutz με βαθμολογια 5. https://www.sharpconsumer.com/tv/40fg2ea/
vangelis_k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, manoskost είπε μια χαρα ειναι και η sharp ιαπωνεζικη εταιρεια ειναι. μια αξιολογηση εχει στο skroutz με βαθμολογια 5. https://www.sharpconsumer.com/tv/40fg2ea/ H Sharp καποτε ήταν Γιαπωνέζικη. Τώρα είναι Τουρκίας Vestel. Είχα την 55αρα που υποτίθεται ότι ήταν smart έχοντας μόνο δύο εφαρμογές λειτουργικές Netflix και , YouTube. Κατά τα άλλα μέτρια προς καλή εικόνα με λίγες δυνατότητες παραμετροποίησης
manoskost Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, vangelis_k είπε H Sharp καποτε ήταν Γιαπωνέζικη. Τώρα είναι Τουρκίας Vestel. Είχα την 55αρα που υποτίθεται ότι ήταν smart έχοντας μόνο δύο εφαρμογές λειτουργικές Netflix και , YouTube. Κατά τα άλλα μέτρια προς καλή εικόνα με λίγες δυνατότητες παραμετροποίησης η δικη σου ηταν android ? η συγκεκριμενη 40αρα ειναι, και ο φιλος εχει ενα ορισμενο budget. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από manoskost
andreas-d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Πιστεύω ότι η sharp θα είναι καλύτερη από την f&u πήρα πέρσι για το εξοχικό μια f&u 55 android και ήταν μαύρα χάλια.
vangelis_k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, manoskost είπε η δικη σου ηταν android ? η συγκεκριμενη 40αρα ειναι, και ο φιλος εχει ενα ορισμενο budget. Όχι είχε δικό της λογισμικό! Ναι δεν αντιλέγω ότι είναι χαμηλού κόστους αλλά αντίστοιχες θα πρέπει να είναι και οι προσδοκίες. Και επίσης σε καμία περίπτωση δεν είναι Γιαπωνέζικη όπως γράφτηκε
stavregos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Τελικά πήρα την Sharp 40", οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Για τα χρήματα της είναι πολύ καλή επιλογή . Η ποιότητα εικόνας είναι ικανοποιητικότατη , η ταχύτητα εκκίνησης είναι λίγο αργή αλλά όχι σε σημείο να είναι ενοχλητικό. Στα + το ότι είναι android, την κάνει πιο λειτουργική θεωρώ. Θα την χρησιμοποιήσω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από stavregos
andreas-d Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, stavregos είπε Καλημέρα, Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Τελικά πήρα την Sharp 40", οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Για τα χρήματα της είναι πολύ καλή επιλογή . Η ποιότητα εικόνας είναι ικανοποιητικότατη , η ταχύτητα εκκίνησης είναι λίγο αργή αλλά όχι σε σημείο να είναι ενοχλητικό. Στα + το ότι είναι android, την κάνει πιο λειτουργική θεωρώ. Θα την χρησιμοποιήσω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Καλορίζικη φίλε πιστεύω έκανες την καλύτερη αγορά στα χρήματα αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα