Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/2/2023 στις 3:40 ΜΜ, Armoral είπε

Τις ίδιες δίνουν.

Να συμπληρώσω, δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί, ότι για το αντίστοιχο family με απεριόριστα όλα το κόστος είναι 34 ευρώ για δύο μέλη, κάθε επιπλέον μέλος πληρώνει συν 14,60 ευρώ (έως 4 σύνολο) και ότι το πρώτο πάγιο για όλες τις συνδέσεις κινητής παρέχεται δωρεάν.

Αν κάποιος επιθυμεί επιδότηση συσκευής αντί για έκπτωση στο πάγιο στο πακέτο unlimited το κόστος είναι 20,71 ευρώ μηνιαίως.

Τέλος αν κάποιος είναι άνεργος η συνταξιουχος άνω των 65 δικαιουται επιπλέον 10% έκπτωση μηνιαίως στο πάγιο του.

δεν ισχυεί το 10% για συνταξιουχους, μολις το ρώτησα.

δυστυχώς δεν θυμήθηκα να ρωτήσω για...  το πρώτο πάγιο για όλες τις συνδέσεις κινητής παρέχεται δωρεάν.

τα αλλα ισχύουν κανονικά 22,90€/μηνα για εως 24mbit και οτι έγραψες για τα κινητά.

αλλα δεν νομίζω να ισχύει ουτε αυτό.

Επεξ/σία από prefuse
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, astavlas είπε

Την 100αρα σου δίνουν 27,90;

Γιατι εμένα μου είπαν για την 50αρα στα 27,90….

Με αυτές τις extra sim τι ακριβώς κανεις;

Μπορει να την έχεις π.Χ σε ένα 4g tablet και να είναι μονίμως στο δίκτυο συνδεδεμένο χωρίς άλλη χρέωση;

Κι εκτός από την extra sim πληρώνεις και κάποιο extra πάγιο;

100αρα σίγουρα, το ρώτησα μερικές φορές. Δεν θα έφευγα από 100αρα άμα μου δίνανε 50αρα 

10 λεπτά πριν, prefuse είπε

δυστυχώς δεν θυμήθηκα να ρωτήσω για...  το πρώτο πάγιο για όλες τις συνδέσεις κινητής παρέχεται δωρεάν.

τα αλλα ισχύουν κανονικά 22,90€/μηνα για εως 24mbit και οτι έγραψες για τα κινητά.

Επειδή το ρώτησα σήμερα, τα πρώτα πάγια (μόνο τα κινητά, όχι το σταθερό) είναι δωρεάν 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, astavlas είπε

1. Μπορει να την έχεις π.Χ σε ένα 4g tablet και να είναι μονίμως στο δίκτυο συνδεδεμένο χωρίς άλλη χρέωση;

2. Κι εκτός από την extra sim πληρώνεις και κάποιο extra πάγιο;

1. ΝΑΙ

2. 3,02 ευρώ κάθε μήνα και για κάθε sim

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

1. ΝΑΙ

2. 3,02 ευρώ κάθε μήνα και για κάθε sim

Ναι το έκανα σήμερα κόλαση όλα πάνε καλά. Νταξει ταχύτητες μέτριες. Από 100-300 ps5 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Ισχύουν όλα.

Δημοσ.
Στις 22/2/2023 στις 3:40 ΜΜ, Armoral είπε

Να συμπληρώσω, δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί, ότι για το αντίστοιχο family με απεριόριστα όλα το κόστος είναι 34 ευρώ για δύο μέλη, κάθε επιπλέον μέλος πληρώνει συν 14,60 ευρώ (έως 4 σύνολο) και ότι το πρώτο πάγιο για όλες τις συνδέσεις κινητής παρέχεται δωρεάν.

Αυτες οι τιμές ισχύουν με φορητοτητα? Ή 2 σιμ κοσμοτε μπορούν να μπουν στο Family με 34 ευρώ? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Armoral είπε

Ισχύουν όλα.

δεν ισχύουν..

ισχύουν ΜΟΝΟ σε κατάστημα cosmote, τηλεφωνικώς δεν δίνουν τα ίδια.

τσεκαρισμένο γιατι δέχτηκα τηλεφωνική κλήση για προσφορά και μολις τώρα γύρισα απο το κατάστημα.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, astavlas είπε

Την 100αρα σου δίνουν 27,90;

Γιατι εμένα μου είπαν για την 50αρα στα 27,90….

Τους ειπες οτι εχεις το σταθερο σε αλλο παροχο και οτι θα το πας κοσμοτε; Ή εισαι ηδη κοσμοτε σε πχ adsl24  και ζητησες vdsl; (αν και adsl24 στην κοσμοτε πλεον οπου υπαρχει vdsl υποδομη, δεν πρεπει να υπαρχει με την δωρεαν αναβαθμιση / διπλασιασμο ταχυτητας που εχει δωσει και μαλλον μονο η nova δεν εχει δωσει στους πελατες της)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τους ειπες οτι εχεις το σταθερο σε αλλο παροχο και οτι θα το πας κοσμοτε; Ή εισαι ηδη κοσμοτε σε πχ adsl24  και ζητησες vdsl; (αν και adsl24 στην κοσμοτε πλεον οπου υπαρχει vdsl υποδομη, δεν πρεπει να υπαρχει με την δωρεαν αναβαθμιση / διπλασιασμο ταχυτητας που εχει δωσει και μαλλον μονο η nova δεν εχει δωσει στους πελατες της)

Κι εμένα την 50αρα 27.9 αλλά παίρνω από ΑΚ. Δεν πάει παραπάνω δλδ. 

Δημοσ.

Το σταθερό μου είναι nova (πρώην wind). Το κινητο είναι κάρτα promo whatsup.

Είναι αρκετή η φορητότητα του σταθερού για να πάρω την προσφορα, η έπρεπε και το κινητό μου να ειναι εκτός cosmote?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...