Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Άρα για 1 γραμμή σταθερού στα 100 και 2 κινητά για ένα χρόνο θα είναι 27, 9 +13,7+13,7 όλα απεριόριστα? 

δυστυχώς την δευτερη γραμμή κινητού (με όλα απεριόριστα και όχι την data sim στην οποια έχεις μόνο δεδομένα) την χρεώνουν 28 ευρώ
Άρα θα πάρει 28 για το σταθερο + 13,7 για τον πρώτο αριθμό + 28 για τον δεύτερο αριθμο

• Like 1
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, razkal είπε

Για κάποιο λόγο δεν μπορούν να κάνουν φορητοτητα από vdsl σε ftth απευθείας. Φορητοτητα σε vdsl πρώτα και μετά προχωράς σε ftth αίτηση στην κοσμοτε. 

Το έκανα σήμερα (nova σε κοσμοτε). 

επειδή είμαι στην ίδια φάση, έμεινες χωρίς ιντερνετ για καποιο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά της γραμμής? ο υπάλληλος μου είπε ότι έρχεται τεχνικός με τον εξοπλισμό και απλά μένω κάποια λεπτά χωρίς ιντερνετ μεχρι να κάνει την αλλαγή στο κουτί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αλλαξα και τον τιτλο.

Υπαρχουν διαφορες προσφορες αν διαβασετε το τοπικ και τα σχολια.

Η σημαντικοτερη για μενα, ειναι οτι παιρνεις σε κινητο με 13,77€ απεριοριστα και ομιλια αλλα κυριως data, αν κανεις φορητοτητα τον αριθμο σου στην κοσμοτε, με την προυποθεση ομως οτι θα κανεις φορητοτητα και του σταθερου σου. Εσυ προφανως εκανες τοτε συμβολαιο μονο για το κινητο. Δεν ειναι το ιδιο. (Καλυτερο ειναι στην ουσια αρκει να ειναι σε αλλον παροχο το σταθερο σου για να μπορεις να πας στην κοσμοτε)

Αλλη μια φοβερη ειναι αυτη. Τα 2 καρτοκινητα μπορουν να γινουν φορητοτητα απο nova μαζι με το σταθερο, ή ειναι για 2 νεα νουμερα cosmote; Αν ειναι νεα νουμερα, δεν εχει ιδιαιτερο κοινο βεβαια, ελπιζω να ειναι για φορητοτητα απο αλλους.

Για πες μας anivas11.

Μόνο το σταθερό μετέφερα από Nova. Τα καρτοκινητά τα είχα στην cosmote. 

Μόνος περιορισμός ότι δεν θέλουν frog. Αν έχεις frog πρέπει να το γυρίσεις σε κοσμοκάρτα ή whatsup.  Έδινα  25 στην nova για την 50αρα και 12€ + 12€ τουλάχιστον το μήνα για τα καρτοκινητά, σύνολο 49€. Τώρα θα δίνω 27,9 €. 

Επεξ/σία από anivas11
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω 2 unlimited συμβόλαια στη κόσμοτε και μια κοσμοκαρτα. Αν φέρω και ένα σταθερό θα πάρω λέτε καλή τιμή και για τις τρεις; Στο τηλέφωνο των προσφορών πρέπει να απευθυνθώ;.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, t-shock είπε

δυστυχώς την δευτερη γραμμή κινητού (με όλα απεριόριστα και όχι την data sim στην οποια έχεις μόνο δεδομένα) την χρεώνουν 28 ευρώ
Άρα θα πάρει 28 για το σταθερο + 13,7 για τον πρώτο αριθμό + 28 για τον δεύτερο αριθμο

Δεν είναι 28 ευρώ. Είναι άλλο πακέτο. Το δικό σου ανεβαίνει σε πάγιο ουσιαστικά που είναι το leader πρόγραμμα στο σχήμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maparios είπε

κατα πόσο αυτό είναι νόμιμο όμως; εγω πχ που έχω την τεχνογνωσία και γνωρίζω οτι το κάνουν επίτηδες, μπορώ να τους καταγγείλω σε ΕΕΤ/συνήγορο ; ή βασίζονται σε...''γρίζο παραθυράκι'' στον νόμο;

είναι σαν να λες πχ ''δώσε μου κωδικούς για να αλλάξω κατι ρυθμίσεις στο ρουτερ'' και να σου απαντάνε ''ααα πρεπει να ερθει ο τεχνικος να ελεγξει τι προβλημα υπαρχει στη γραμμη''

Υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις που οι πελάτες δεν μπορούσαν να μπουν καν στο ρούτερ για διάφορους λόγους που εκεί αναγκαστικά τους στέλνεις τεχνικό και χρεώνονται κανονικά την επίσκεψη.

Προφανώς τους ρωτάνε πρώτα αν αποδέχονται χρεώσεις πριν τον στείλουν κλπ.

Γράφουν το κλασικό "Ο πελάτης δεν είναι εξοικειωμένος, του προτείναμε τεχνικό και αποδέχεται την χρέωση" και είναι καλλυμένοι.

Προφανώς δεν σ αφήνουν να εξυπηρετήσεις πελάτη που έχει ρούτερ εμπορίου και σε παίρνει τηλ για να σε ρωτήσει για κάποια συγκεκριμένα settings. Aς βγάλει άκρη μόνος του. Με το συγκεκριμένο συμφωνώ, γιατί πολλοί agents δεν έχουν επαφή, plus ότι δεν έχουν τα περισσότερα manuals και έχουν και πολλά out of date. 

Πραγματικά ελπίζω να έχουν αλλάξει τροπάριο τόσα χρόνια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δεν είναι 28 ευρώ. Είναι άλλο πακέτο. Το δικό σου ανεβαίνει σε πάγιο ουσιαστικά που είναι το leader πρόγραμμα στο σχήμα.

Μα τους ρώτησα (για δεύτερο αριθμό με απεριόριστη ομιλια/sms/data) όταν μου έκαναν την προσφορά και μου είπαν ξεκάθαρα 28 ευρώ για τον δεύτερο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jordaninio είπε

επειδή είμαι στην ίδια φάση, έμεινες χωρίς ιντερνετ για καποιο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά της γραμμής? ο υπάλληλος μου είπε ότι έρχεται τεχνικός με τον εξοπλισμό και απλά μένω κάποια λεπτά χωρίς ιντερνετ μεχρι να κάνει την αλλαγή στο κουτί.

χθες εκανα την αιτηση στην κοσμοτε. δεν εχω αγχωθει ακομα για αυτο. λογικα δεν ειναι κατι που παιρνει χρονο (η αλλαγη στο κουτι).

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, razkal είπε

χθες εκανα την αιτηση στην κοσμοτε. δεν εχω αγχωθει ακομα για αυτο. λογικα δεν ειναι κατι που παιρνει χρονο (η αλλαγη στο κουτι).

με αιτηση 21/02 μ ηρθε μηνυμα για παραλαβη εξοπλισμου (ο τεχνικος νομιζω τον φερνει) 28/02.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει εδώ το thread και έχοντας μιλήσει με αντιπρόσωπο τους τη Δευτέρα, σήμερα έκανα αίτηση. Από Nova 100αρα σταθερό και 3 κινητά ( 2 cosmokarta και 1 f2g), μου δίνουν 100αρα ίντερνετ με 27.90 και τα 3 κινητά όλα απεριόριστα με 49 ευρώ περίπου. Άρα όλα μαζί τελική τιμή στα 77 ευρώ το μήνα. Επειδή είχα ρωτήσει, αν ήταν 2 κινητά αντί για 3, θα ήταν περίπου 34 ευρώ (άρα 27.90 σταθερό και 34 κινητά, σύνολο 62 ευρώ περίπου) 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φοιτητικό what's up + καρτοιντερνετ + σταθερό vdsl. 

Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν προσφορά για απεριόριστα? Ήδη δίνω κάνα 23/μηνα για τα 2 νούμερα. 

Που να καλέσω για προσφορά? 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Έχω φοιτητικό what's up + καρτοιντερνετ + σταθερό vdsl. 

Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν προσφορά για απεριόριστα? Ήδη δίνω κάνα 23/μηνα για τα 2 νούμερα. 

Που να καλέσω για προσφορά? 

Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και να μας ενημερώσεις.

Είμαι στην αντίστοιχη φάση πάντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaspsilos13 είπε

Έχοντας διαβάσει εδώ το thread και έχοντας μιλήσει με αντιπρόσωπο τους τη Δευτέρα, σήμερα έκανα αίτηση. Από Nova 100αρα σταθερό και 3 κινητά ( 2 cosmokarta και 1 f2g), μου δίνουν 100αρα ίντερνετ με 27.90 και τα 3 κινητά όλα απεριόριστα με 49 ευρώ περίπου. Άρα όλα μαζί τελική τιμή στα 77 ευρώ το μήνα. Επειδή είχα ρωτήσει, αν ήταν 2 κινητά αντί για 3, θα ήταν περίπου 34 ευρώ (άρα 27.90 σταθερό και 34 κινητά, σύνολο 62 ευρώ περίπου) 

Την 100αρα σου δίνουν 27,90;

Γιατι εμένα μου είπαν για την 50αρα στα 27,90….

Στις 19/2/2023 στις 9:12 ΜΜ, andreas1gr είπε

Πας σε ένα κατάστημα cosmote ή Γερμανό με την ταυτότητα σου και την παραλαμβάνεις άμεσα.

Με αυτές τις extra sim τι ακριβώς κανεις;

Μπορει να την έχεις π.Χ σε ένα 4g tablet και να είναι μονίμως στο δίκτυο συνδεδεμένο χωρίς άλλη χρέωση;

Κι εκτός από την extra sim πληρώνεις και κάποιο extra πάγιο;

Δημοσ.

Τον επομενο μήνα ληγει σταθερό βονταφον και κινητα βονταφον επισης.

Σήμερα πληρώνω: 18.01ε για σταθερη 24ρα, 300' κινητα , απεριοριστα σταθερα (δε το χρησιμοποιώ, ειναι στο πατρικο)

και στα κινητα: 2 γραμμές με απεριοριστα κινητα/σταθερα, 3000 σμσ και 20 γκιγκα προς 36.27ε

Τι κάνουμε; να κοιτάξω προς νόβα; δεδομένου οτι η βονταφον αποκλείεται να κρατήσει ιδιες τιμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...