Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, prefuse είπε

100TB/μήνα προφανώς.

περιοχή θεσσαλονίκης;

τα 600+ με 5G router ή 5G smartphone;

Κοντά στο Θεαγένειο με 13 Pro Max

86961CAB-B941-4F62-8A85-1354756BCBEF.jpeg.870d9f9e45fa8c03c93463ab69d098e7.jpeg

πάντα όμως εξαρτάται την περιοχή, δεν είναι παντού έτσι 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, razkal είπε

Για κάποιο λόγο δεν μπορούν να κάνουν φορητοτητα από vdsl σε ftth απευθείας. Φορητοτητα σε vdsl πρώτα και μετά προχωράς σε ftth αίτηση στην κοσμοτε. 

Το έκανα σήμερα (nova σε κοσμοτε). 

Γιατί η αίτηση FTTH θα ολοκληρωθεί σε έως και δύο μήνες και αν εσύ για κάποιο λόγο ακυρώσεις, δε θα ενεργοποιηθείς στη σταθερή ενώ το κινητό θα έχει ενεργοποιηθεί στα 54 ευρώ μηνιαία.

Κάνεις την αίτηση σε VDSL που ολοκληρώνεται σχετικά άμεσα και μετά έχεις το χρόνο να κάνεις αίτηση για FTTH και να περιμένεις χωρίς να χάσεις τις εκπτώσεις στο κινητό σου.

Εν τω μεταξύ όποιος κάνει μετατροπή FTTH στη συνέχεια, αν συνεχίσει να ισχύει ότι και σήμερα λαμβάνει επιπλέον 5 ευρώ έκπτωση ανά μήνα για δύο χρόνια στο πρόγραμμα κινητής του.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kosnis είπε

Τωρα εχω fiber to the cabinet , και ναι  μου ειπαν πως δεν γινεται , 3 φορες μιλησα μαζι τους , την τελευταια με συνδεσαν και με τεχνικο και μου απαντησαν πως δεν γινεται. Και μενα μου κανει μεγαλη εντυπωση. Κατα την υποβολη της αιτησης τους βγαζει σφαλμα και δεν μπορει  να προχωρησει. Στην διαθεσιμοτητα που κοιταξα , ακομα και τα 50mb τα αναγραφει Fiber to the home.

image.png.2f48fab4574e868ef9c7a8e46c470c1e.png

Δοκιμασες την διαθεσιμοτητα με οδο ή με αριθμο σταθερου?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Armoral είπε

Γιατί η αίτηση FTTH θα ολοκληρωθεί σε έως και δύο μήνες και αν εσύ για κάποιο λόγο ακυρώσεις, δε θα ενεργοποιηθείς στη σταθερή ενώ το κινητό θα έχει ενεργοποιηθεί στα 54 ευρώ μηνιαία.

Κάνεις την αίτηση σε VDSL που ολοκληρώνεται σχετικά άμεσα και μετά έχεις το χρόνο να κάνεις αίτηση για FTTH και να περιμένεις χωρίς να χάσεις τις εκπτώσεις στο κινητό σου.

Εν τω μεταξύ όποιος κάνει μετατροπή FTTH στη συνέχεια, αν συνεχίσει να ισχύει ότι και σήμερα λαμβάνει επιπλέον 5 ευρώ έκπτωση ανά μήνα για δύο χρόνια στο πρόγραμμα κινητής του.

Στη δική μου περίπτωση δεν ειχα φορητοτητα κινητού. Μόνο σταθερής γραμμής. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, t-shock είπε

Όλα απεριόριστα, και δεδομένα και sms (2000) και ομιλία. Στα 13,77 αρκεί να φέρεις και το σταθερο σου μαζί 

Είναι φοβερή προσφορά.Εγω ψάχνομαι για συμβόλαιο κοσμοτε στο κινητό γιατι με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα data(έχω καρτοκινητο Q  για την ώρα) αλλά δυστυχώς το σταθερό μου είναι ήδη cosmote. Όποτε αντί για 13,77 θα μου βγει 33 ευρώ.Ετσι μου έρχεται να αλλάξω εταιρεία στο σταθερό μου τηλ και μετά να πάω στην cosmote πάλι 😄

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Armoral είπε

Τις ίδιες δίνουν.

Να συμπληρώσω, δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί, ότι για το αντίστοιχο family με απεριόριστα όλα το κόστος είναι 34 ευρώ για δύο μέλη, κάθε επιπλέον μέλος πληρώνει συν 14,60 ευρώ (έως 4 σύνολο) και ότι το πρώτο πάγιο για όλες τις συνδέσεις κινητής παρέχεται δωρεάν.

Αν κάποιος επιθυμεί επιδότηση συσκευής αντί για έκπτωση στο πάγιο στο πακέτο unlimited το κόστος είναι 20,71 ευρώ μηνιαίως.

Τέλος αν κάποιος είναι άνεργος η συνταξιουχος άνω των 65 δικαιουται επιπλέον 10% έκπτωση μηνιαίως στο πάγιο του.

Με ενδιαφέρει το πρώτο για να πάω δύο κινητά (ένα δικό μου ένα της γυναίκας) στην κοσμοτε. Αυτή η τιμή των 17€ το άτομο για απεριόριστα όλα, θέλει και σταθερό στην κοτε ή είναι μονο με τα δύο κινητά; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Με ενδιαφέρει το πρώτο για να πάω δύο κινητά (ένα δικό μου ένα της γυναίκας) στην κοσμοτε. Αυτή η τιμή των 17€ το άτομο για απεριόριστα όλα, θέλει και σταθερό στην κοτε ή είναι μονο με τα δύο κινητά; 

Πρέπει να κάνεις φορητοτητα σταθερού μαζί για να παρεις την τιμή .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, t-shock είπε

Κοντά στο Θεαγένειο με 13 Pro Max

86961CAB-B941-4F62-8A85-1354756BCBEF.jpeg.870d9f9e45fa8c03c93463ab69d098e7.jpeg

πάντα όμως εξαρτάται την περιοχή, δεν είναι παντού έτσι 

πιο μοντεμ εχεις παρει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t-shock είπε

Γράφω ότι το Speedtest έγινε με το κινητό μου (13 pro max) σε 5g δίκτυο 

ΚΑΙ οταν κανεις share mobile connection hot spot σε αλλους η υπολογιστη φτανει τοσο στους αλλου?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

ΚΑΙ οταν κανεις share mobile connection hot spot σε αλλους η υπολογιστη φτανει τοσο στους αλλου?

Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό. Υποθέτω ότι θα υπάρχουν απώλειες

Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 6:26 ΜΜ, HateMe είπε

Γενικά η Nova τον πελάτη τον έχει γραμμένο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. 

Απλά πουλάνε αυτό που έχουν όσο σκατά κ αν είναι να στο πω απλά. 

Παράδειγμα: ΔΕΝ αφήνουν τους τεχνικούς στα call center να λύσουν κάποιο πρόβλημα που μπορούν, μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο στο κέντρο και να τσιμπήσουν τα λεφτά απ τον τεχνικό πεδίου που θα στείλουν, για τον έλεγχο που θα γίνει στο σπίτι.
Αν πάει ο τεχνικός εκεί πχ και δεν βρει το πρόβλημα, πάλι θα χρεωθεί ο πελάτης 20κάτι ευρώ για "άσκοπη μετάβαση" όπως το λένε. 
Απ αυτά βγάζουν λεφτά.

Και δεν τα λέω επειδή "κάπου τα διάβασα"

Τα λέω επειδή τα έζησα από πρώτο χέρι όσο ήμουν στην εξυπηρέτηση. 

Μέγα σκουπίδια σε σχέση με τους υπόλοιπους. 

Άπειρες οι περιπτώσεις που βοήθησα ένα σωρό πελάτες με το πρόβλημα τους και μου την είπαν, χωρίς καν να περάσουν 3 λεπτά στο τηλέφωνο.

Κάθε φορά το ίδιο "Υπάρχουν τεχνικοί πεδίου που πρέπει να πάνε πρώτα να ελέγξουν, δεν χρειάζεται να τα κάνεις εσύ"

ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ TEAM LEADER ΑΠ ΤΑ LIDL, ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

κατα πόσο αυτό είναι νόμιμο όμως; εγω πχ που έχω την τεχνογνωσία και γνωρίζω οτι το κάνουν επίτηδες, μπορώ να τους καταγγείλω σε ΕΕΤ/συνήγορο ; ή βασίζονται σε...''γρίζο παραθυράκι'' στον νόμο;

είναι σαν να λες πχ ''δώσε μου κωδικούς για να αλλάξω κατι ρυθμίσεις στο ρουτερ'' και να σου απαντάνε ''ααα πρεπει να ερθει ο τεχνικος να ελεγξει τι προβλημα υπαρχει στη γραμμη''

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...