Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Armoral είπε

Μαζί με φορητοτητα σταθερού ναι.

27,90 100 unlimited. 32.90 200 unlimited 

Δηλαδή με 27,90 + 13 έχεις απεριόριστα τα πάντα στο κινητό και 100αρα VDSL? Αν είναι έτσι καρασυμφέρει

• Like 1
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνουν προσφορά για δύο καρτοκινητά αν μεταφέρεις το σταθερό σ' αυτούς. 

27,9 € η 50Mbps και τα δύο καρτοκινητά τα φορτώνουν με 10€ κάθε μήνα για 24 μήνες.

Επί  πλέον διαλέγεις  3Gb data ή 1000 λεπτά προς όλους το μήνα για το καθ' ένα κινητό. 

Εν ολίγοις για 24 μήνες δεν ξαναβάζεις κάρτα. 

Επεξ/σία από anivas11
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, anivas11 είπε

27,9 € η 50Mbps και τα δύο καρτοκινητά τα φορτώνουν με 10€ κάθε μήνα για 24 μήνες.

Επί  πλέον διαλέγεις  3Gb data ή 1000 λεπτά προς όλους το μήνα για το καθ' ένα κινητό. 

Οχι όμως απεριόριστα ?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Arkin είπε

Πας στο πιο απλο. 24αρι adsl με 22.90 και τσιμπας και το κινητο με 13 unlimited. Και αν θες καλυτερη ταχυτητα πας σε VDSL 50αρα η fiber οτι εχεις. Η καλυτερη λυση?

Το πιο απλο προγραμμα σταθερου 22.90+13 το unlimited+3 ευρω extra sim την οποια κουμπωνεις πανω σε 4G router και κανεις παπαδες με τρελες ταχυτητες. 

Επειδή έτσι τσίμπησα και εγώ, και έχω ασχοληθεί αρκετά, αυτή τη στιγμή που γράφω έχω 7mbps down και 11 upload 😔

Το top που έχω πιάσει είναι γύρω στα 45 - 50. Με test στο server της cote... Αυτά με το tp link mr600. Για "τρελές ταχύτητες" πρέπει να σκάσεις λεφτά για 5g ρούτερ (και πιθανόν + κεραία ανάλογα την περιοχή).

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ipal είπε

Επειδή έτσι τσίμπησα και εγώ, και έχω ασχοληθεί αρκετά, αυτή τη στιγμή που γράφω έχω 7mbps down και 11 upload 😔

Το top που έχω πιάσει είναι γύρω στα 45 - 50. Με test στο server της cote... Αυτά με το tp link mr600. Για "τρελές ταχύτητες" πρέπει να σκάσεις λεφτά για 5g ρούτερ (και πιθανόν + κεραία ανάλογα την περιοχή).

Κοιτα οπως ειπα ειναι αναλογα η περιοχη που εισαι. Εγω παιζω ετσι απο 20 Δεκεμβριου οπου εκοψα την σταθερη πηρα την ιδια μερα ZTE 5001 299 απο Γερμανο εχει 249 vodafone δεν ηξερα οποτε ενα 50αρικο πανω. Και παιζω με 4G+ πιανω σταθερα 320mb download και 120mb upload το απογευμα που μπαινει κοσμος μπορει να πεσω στα 230mb και 90mb αλλα μεχρι εκει. Εχουμε και 5G εδω αλλα ειναι χειροτερο απο 4G+ ακομα δεν εφεραν Ν78. Το MR600 ενω λενε οτι ειναι καλο router δεν βλεπω να ακουμπαει μεγαλες ταχυτητες. Το 5001 διαβασα και για 850mb download σε Ν78 5G.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιτα οπως ειπα ειναι αναλογα η περιοχη που εισαι. Εγω παιζω ετσι απο 20 Δεκεμβριου οπου εκοψα την σταθερη πηρα την ιδια μερα ZTE 5001 299 απο Γερμανο εχει 249 vodafone δεν ηξερα οποτε ενα 50αρικο πανω. Και παιζω με 4G+ πιανω σταθερα 320mb download και 120mb upload το απογευμα που μπαινει κοσμος μπορει να πεσω στα 230mb και 90mb αλλα μεχρι εκει. Εχουμε και 5G εδω αλλα ειναι χειροτερο απο 4G+ ακομα δεν εφεραν Ν78. Το MR600 ενω λενε οτι ειναι καλο router δεν βλεπω να ακουμπαει μεγαλες ταχυτητες. Το 5001 διαβασα και για 850mb download σε Ν78 5G.  

Ετσι πίστευα και εγώ αλλά δεν αξίζει τα χρήματα του.  Καλύτερα να πάρει κάποιος το πιο φτηνό tp link απο αγγελίες με 40-50€ τις ίδιες ταχύτητες θα πιάσει μέσα σε πολη, ίσως + μια κεραιουλα αν έχει όρεξη για κεραίες. Αλλά ας το ληξουμε το off topic εδώ , υπάρχει το παλιό θέμα Cosmote unlimited όπου έχει αναλυθεί αρκετά + το δικό μου topic στα ρουτερ.

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά την προσφορά.. Εχω 100αρα fiber απο Nova με 24 ευρώ, και καρτοκινητά στην Q και την Frog που σχεδόν πάντα πετυχαίνω προσφορές με unlimited data η πολλά GB με 10ευρώ/μηνα.

Πάμε παρακάτω 

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Απρίλιο έκανα το unlimited με τελική τιμη 39€ με 3 κάρτες sim. Πλέον για κάποιον λόγο πληρώνω 25€+ 

Screenshot_2023-02-20-16-46-51-249-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Screenshot_2023-02-20-16-53-42-780-edit_com.microsoft.skydrive.jpg

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Confused 1
Δημοσ.

Aυτο που μολις σε αποκτησουν πελατη σε εχουν καρα γραμμενο, οχι μονο η κοσμοτε και οποιαδηποτε αλλη εταρια ...

Γιατι να μην μπορω να αναβαθμησω συμβολαιο , ισα ισα παραπανω χρηματα θα δινω τον μηνα.

Πρεπει να μπαινεις στην διαδικασια να κανεις φορητοτητα σε αλλη εταιρια για να δωσουν σημασια και πριν γινει η αλλαγη να σε παιρνουν τηλεφωνα για να σου προσφερουν την προσφορα .

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ τους πήρα 2 φορές τηλέφωνο στο σταθερό που γράφτηκε εδώ. Ζήτησα αυτήν την προσφορά για φορητότητα σταθερού κινητού,είπαν θα με πάρουν να με απαντήσουν και ακόμη με παίρνουν...... Αν πάω αύριο στον Γερμανό είναι το ίδιο η μόνο από το τηλέφωνο?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, anivas11 είπε

Τα φορτώνουν 10€ αλλά ποιο πρόγραμμα σου δίνουν; σου δίνουν απεριόριστα data και κολλάς τα 1000 λεπτά που γράφεις παρακάτω; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ipal είπε

Με το κινητο τι πιανεις στο ιδιο σημειο που ειναι το ρουτερ; Για να δεις αν το προβλημα το εχεις στο ρουτερ ή στην τοποθεσια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...