troi.g Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλό μήνα σε όλους. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση, πρόσφατα ήρθα στη κοσμοτε και παρατήρησα ότι αν μιλάω στο τηλέφωνο, δε δουλεύει το ίντερνετ. Π.χ αν θέλω να μπω σε μία σελίδα να δω κάτι την ώρα που μιλάω, δε φορτώνει η σελίδα. Στη voda δε θυμάμαι να το είχα παρατηρήσει. Όντως έτσι είναι; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2023 από troi.g
dilatedjunkie Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 10:29 ΠΜ, dilatedjunkie είπε Καλημέρα! Έκανα αίτηση φορητότητας στην Vodafone μια εβδομάδα πριν αλλά δεν με έχει καλέσει η Cosmote για αντιπροσφορά. Με ενημέρωσε ο υπάλληλος της Vodafone ότι πρέπει να υπογραφούν τα συμβόλαια και μετά ενεργοποιείται η φορητότητα, το οποίο θα μου έρθει με κούριερ σε λίγες ημέρες. Ισχύει; Σήμερα βέβαια μου ήρθε sms όπου αναφέρει "η αίτηση φορητότητας του αριθμού σας καταχωρήθηκε επιτυχώς". Καλησπέρα! Παρασκευή ήρθε ο κούριερ και έδωσα υπογεγραμμένα τα έγγραφα της Vodafone. Σήμερα με κάλεσαν από το τμήμα ειδικών προσφορών της Cosmote και η προσφορά που μου έδωσαν είναι για γέλια.. 27,73 το πρόγραμμα unlimited και και 27κατι η 50αρα γραμμή για ίντερνετ. 29,86 μου έβγαζε το unlimited μέσα από το app της Cosmote.. Οπότε τους ενημέρωσα ότι δεν είναι καν προσφορά αυτό που μου δίνετε ενώ η Vodafone μου δίνει στα 32,54 όλο το πακέτο. Υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλέσουν για νέα αντιπροσφορά;
yazidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, dilatedjunkie είπε Καλησπέρα! Παρασκευή ήρθε ο κούριερ και έδωσα υπογεγραμμένα τα έγγραφα της Vodafone. Σήμερα με κάλεσαν από το τμήμα ειδικών προσφορών της Cosmote και η προσφορά που μου έδωσαν είναι για γέλια.. 27,73 το πρόγραμμα unlimited και και 27κατι η 50αρα γραμμή για ίντερνετ. 29,86 μου έβγαζε το unlimited μέσα από το app της Cosmote.. Οπότε τους ενημέρωσα ότι δεν είναι καν προσφορά αυτό που μου δίνετε ενώ η Vodafone μου δίνει στα 32,54 όλο το πακέτο. Υπάρχει περίπτωση να με ξανακαλέσουν για νέα αντιπροσφορά; Χλωμό. Αν ήταν θα στην έδινε εκείνη την ώρα.
qqqqqaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, yazidis είπε Χλωμό. Αν ήταν θα στην έδινε εκείνη την ώρα. Υποθετικά, εάν τον βόλευε η προσφορά της Cosmote και συμφωνούσε, τι θα γινόταν με τη Vodafone που είχε ήδη υπογράψει στον courier;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση