Apos74 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποιον παροχο εχεις και ποτε εγινε τελευταια φορα; Παλια ηταν αλλιως τα πραγματα εδω και 1-2 χρονια ειδα απιστευτα πραγματα, μεταστροφη πολιτικης 180 μοιρες. Για μενα το καλυτερο ειναι να φυγει κανεις μια και εξω, ριχνοντας μαυρη πετρα ή ακομα καλυτερα και καμια παραδοσιακη μουντζα θα ελεγα 😛 . Ειδικα οταν ο παροχος του δεν τον εχει σεβαστει ως πελατη και πχ τον σπαμαρει με "σαβουρο-προσφορες" ενοχλωντας τον ή ο,τι αλλο. Αυτο μαλιστα που προτεινεις, πιθανον να μπορει να ειναι θεωρητικα και επικινδυνο, να μην σε παρει καν τηλεφωνο ή να σου κανει αναπαντητη, ή να το σηκωσεις και να στο κλεισει οταν ειναι να φυγεις με φορητοτητα ή να διακοψεις. (κι ομως εχουν γινει και αυτα!!!). Το θρασσος και η κοροϊδία περισσευει στις μερες μας, δεν ξερω αν το κανουν ολοι οι παροχοι βεβαια. Και φαντασου να χασεις και την γραμμη σου και μετα να μπαινεις σε λιστα αναμονης να περιμενεις επι μηνες να βρεθει ξανα γραμμη. Αυτο για τις περιοχες που υπαρχει προβλημα. Ειμαι στη Nova (πρωην Wind). Oταν πηγαινα και εκανα αιτηση οριστικης διακοπης μου λεγανε ακριβως ποτε θα διακοπει η συνδεση. Και ηταν παντα πανω απο μηνα. Και φυσικα μεσα σε αυτο το διαστημα μπορουσα με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να σταματησω της αιτησης διακοπης. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν τι και πως και να μην σου κανουν καλυτερη προσφορα. Σε εμενα παντως παντα παιρναν τηλεφωνο. Τωρα αν στην περιπτωση που δεν σε παρουν τηλεφωνο ή δεν σε κανουν καποια καλη προσφορα, σταματας την αιτηση διακοπης λιγες μερες πριν την οριστικη διακοπη της γραμμης και ειτε συνεχιζεις στην ιδια εταιρια ειτε κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια. Επειδη ειμαι στην Wind πολλα χρονια, το εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες. Και παντα ειχα καλα αποτελεσματα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 2 χρονια, δεν το γνωριζω. Απλα ειπα την εμπειρια μου και το τι πετυχα με αυτο το τροπο χωρις να κανω αιτησεις σε αλλες εταιριες.
skoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, με κάλεσαν πριν λίγο από cosmote (έχω 3 καρτοκινητά) και μου έκαναν την εξής προσφορά: ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ μου δίνουν: ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ -VDSL 50Mbps + Απεριόριστα σταθερά και 8:30 ώρες σε κινητά ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ Μπορώ να επιλέξω σε 2 αριθμούς καρτοκινητού -1000λεπτά + 3Gb ή -1000λεπτά + 10euro κάρτα ή -3Gb + 10euro κάρτα + 100euro κάρτα σε έναν από τους 2 αριθμούς ώστε να κάνω μεταφορές και να μην χάσω τον τρίτο αριθμό. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ 27.90euro για 2 χρόνια Έχει τέλος ενεργοποίησης περίπου 32euro τα οποία θα επιστραφούν στον 2ο λογαριασμού + 50euro δωροεπιταγή από τον Γερμανό. Αυτή τη στιγμή δίνω στη Vodafone 22euro + 2x8.5= 17euro (φοιτητικά) -----> 39euro/μήνα με παρόμοιες παροχές οπότε για εμένα είναι προσφορά και τον επόμενο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο του σταθερού... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Apos74 είπε Ειμαι στη Nova (πρωην Wind). Oταν πηγαινα και εκανα αιτηση οριστικης διακοπης μου λεγανε ακριβως ποτε θα διακοπει η συνδεση. Και ηταν παντα πανω απο μηνα. Και φυσικα μεσα σε αυτο το διαστημα μπορουσα με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να σταματησω της αιτησης διακοπης. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν τι και πως και να μην σου κανουν καλυτερη προσφορα. Σε εμενα παντως παντα παιρναν τηλεφωνο. Τωρα αν στην περιπτωση που δεν σε παρουν τηλεφωνο ή δεν σε κανουν καποια καλη προσφορα, σταματας την αιτηση διακοπης λιγες μερες πριν την οριστικη διακοπη της γραμμης και ειτε συνεχιζεις στην ιδια εταιρια ειτε κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια. Επειδη ειμαι στην Wind πολλα χρονια, το εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες. Και παντα ειχα καλα αποτελεσματα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 2 χρονια, δεν το γνωριζω. Απλα ειπα την εμπειρια μου και το τι πετυχα με αυτο το τροπο χωρις να κανω αιτησεις σε αλλες εταιριες. Αρα 2 χρονια δεν το εχεις κανεις συμφωνα με οσα λες. Παλια (μεχρι πριν το 2020-21) και εγω ειχα την καλυτερη εντυπωση, μεχρι τοτε συμφωνουμε. Χωρις αιτηση να φυγεις μαλιστα. Αλλαξαν ομως πολλα απο τοτε. Οσο για το τι υπαρχει και τι δεν υπαρχει περιπτωση, εχεις λαθος. Τα εγραψα ηδη. 1
Titos301 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, skoulas είπε Καλημέρα, με κάλεσαν πριν λίγο από cosmote (έχω 3 καρτοκινητά) και μου έκαναν την εξής προσφορά: ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΥ μου δίνουν: ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ -VDSL 50Mbps + Απεριόριστα σταθερά και 8:30 ώρες σε κινητά ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ Μπορώ να επιλέξω σε 2 αριθμούς καρτοκινητού -1000λεπτά + 3Gb ή -1000λεπτά + 10euro κάρτα ή -3Gb + 10euro κάρτα + 100euro κάρτα σε έναν από τους 2 αριθμούς ώστε να κάνω μεταφορές και να μην χάσω τον τρίτο αριθμό. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΑ 27.90euro για 2 χρόνια Έχει τέλος ενεργοποίησης περίπου 32euro τα οποία θα επιστραφούν στον 2ο λογαριασμού + 50euro δωροεπιταγή από τον Γερμανό. Αυτή τη στιγμή δίνω στη Vodafone 22euro + 2x8.5= 17euro (φοιτητικά) -----> 39euro/μήνα με παρόμοιες παροχές οπότε για εμένα είναι προσφορά και τον επόμενο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο του σταθερού... εμενα με σταθερο εκτος cosmote αλλα με 1 κινητο cosmote 25+χρονια και 1 φοιτητικο cosmote και 1 καρτοκινητο whatsup γιατι δεν μου εκαναν τετοια προσφορα;
skoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, Titos301 είπε εμενα με σταθερο εκτος cosmote αλλα με 1 κινητο cosmote 25+χρονια και 1 φοιτητικο cosmote και 1 καρτοκινητο whatsup γιατι δεν μου εκαναν τετοια προσφορα; Αν έχεις σταθερό να το πας σε Cosmote μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία ώστε να μιλήσεις για αυτή την προσφορά 1
ninjajack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Apos74 είπε Ειμαι στη Nova (πρωην Wind). Oταν πηγαινα και εκανα αιτηση οριστικης διακοπης μου λεγανε ακριβως ποτε θα διακοπει η συνδεση. Και ηταν παντα πανω απο μηνα. Και φυσικα μεσα σε αυτο το διαστημα μπορουσα με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να σταματησω της αιτησης διακοπης. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν τι και πως και να μην σου κανουν καλυτερη προσφορα. Σε εμενα παντως παντα παιρναν τηλεφωνο. Τωρα αν στην περιπτωση που δεν σε παρουν τηλεφωνο ή δεν σε κανουν καποια καλη προσφορα, σταματας την αιτηση διακοπης λιγες μερες πριν την οριστικη διακοπη της γραμμης και ειτε συνεχιζεις στην ιδια εταιρια ειτε κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια. Επειδη ειμαι στην Wind πολλα χρονια, το εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες. Και παντα ειχα καλα αποτελεσματα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 2 χρονια, δεν το γνωριζω. Απλα ειπα την εμπειρια μου και το τι πετυχα με αυτο το τροπο χωρις να κανω αιτησεις σε αλλες εταιριες. Για την ιστορία του πράγματος, έκανα διακοπή πριν 3 μήνες ήμουν στη Nova (την «κανονική» Nova - όχι την «πρώην Wind») Παρ'όλο που ζήτησα άμεση διακοπή, κράτησαν σε αναμονή για μέρες το αίτημα διακοπής, όπως και αναγράφονταν στο αντίγραφο της αίτησης διακοπής που μου έδωσαν. Και μετά την παρέλευση των ημερών, με πήραν τηλέφωνο όντως, αλλά όχι για να μου δώσουν καλύτερη προσφορά. Μάλιστα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως από την πρώτη στιγμή της συνομιλίας και από μόνη της η υπάλληλος χωρίς να τη ρωτήσω ή να κάνω κανενός είδους νύξη, ένιωσε ανάγκη να μου ξεκαθαρίσει ένα πράγμα ανοιχτά και κατηγορηματικά: η διακοπή θα προχωρήσει κανονικά, ανεξαρτήτως του τηλεφωνήματος. Τότε γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο; Να καταγράψει λέει το λόγο της διακοπής και να ρωτήσει αν έχω κάποιον που θα μπορούσε να κρατήσει τη γραμμή στο δικό του όνομα με την προσφορά που είχα εγώ πριν διακόψω. Just saying, η Nova το παίζει βαρύ πεπόνι τώρα που δεν έχει ανάγκη όπως παλιότερα... 1
chrismoute Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως μόλις εμαθε η vodafone οτι φευγει φίλος μου για την "νεα" προσφορά gigamax family unlimited 29+29 της cosmote του έκανε αντιπροσφορά Από €76 οι δύο συνδέσεις πήγανε αρχικά στα €57 του Cosmote και τώρα η Vodafone προσφέρει €30 και για τις δύο γραμμές! ολα unlimited + δυο κάρτες unlimited data ( 3 ευρώ η κάρτα ) . Μαλιστα του πληρώνουν και τα λεφτά για το πέναλτυ που σπάει το συμβόλαιο της cosmote μιας εβδομάδας ( 30 ευρω αν κατάλαβα καλά ) !!! Εννοείται θα ξαναπάει vodafone ... και αν δεν πιάνει και σε κανένα νησί το καλοκαίρι , ας πάρει και κανένα cosmote unlimited data week δε χάθηκε ο κόσμος ( αν και διαβάζω οτι η vodafone βάζει υποθαλάσσιες οπτικές ίνες στα νησιά ) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από chrismoute 1
qqqqqaa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Παιδιά τα φώτα σας. Η μητέρα μου έχει κινητό και σταθερό στη Vodafone. Το κινητό βγαίνει στα 32€ (απεριόριστα data) και το σταθερό στα 35€ (100mbs). Ενώ έχει 14 μήνες ακόμα δεσμεύση στο σταθερό, την πήραν τηλέφωνο από τη Vodafone και της είπανε να της το κατεβάσουν στα 27€ από τα 35€ αλλά με το Vodafone TV και ας μην το χρησιμοποιήσει. Οταν της εξήγησα ότι με αυτό την ξανά δεσμεύουν για 2 χρόνια και ο καινούργιος τιμοκατάλογος για το υπάρχον προγραμμα χωρίς τηλεόραση είναι στα 22€, πήρε τηλέφωνο και το ακύρωσε. Τώρα γύρισε πίσω στο πρόγραμμα με τα 35€ και ζήτησε αν μπορούσαν να της το πάνε στα 22€ με εκ νέου καινούργια 24μηνη δέσμευση αλλά αρνήθηκαν ( και καλά ότι η τιμή αυτή είναι μόνο για νέες συνδέσεις ενώ μια χαρά ήξεραν να της το βάλουν μαζί με τηλεόραση) και της είπαν αν το διακόψει(φύγει)θα πληρώσει 150€ ποινή λόγω της υπολειπόμενης χρονικής δέσμευσης. Τι μπορεί να κάνει με κάποιο τροπο (αίτημα φορητότητας?) ώστε να πάρει την τιμή που είναι τώρα το 100στάρι πακέτο στα 22€ ( σε συνδυασμό με το κινητό) μιας και τα 35€ είναι κοροϊδία. Να πάει να κάνει αίτημα φορητότητας σε κατάστημα το αποκλείω γιατί διαβάζω ότι δεν σε αφήνουν να το ακυρώσεις. Σας ευχαριστώ.
Αthanasios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Έστω και εκ των υστέρων, και εάν ενδιαφέρει κάποιον εδώ, προσωπικά ακολούθησα την αντίστροφη διαδρομή. Πιστός πελάτης Cosmote για 23 χρόνια, με σταθερό, κινητό και 12 χρόνια Cosmote TV, και εννοείται χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για την προσφορά που έτρεχε, έφτασα χθες στα όριά μου. Δέχθηκα κλήση από έναν περίεργο για Cosmote αριθμό, το 6949973934. Μετά που έκανα έλεγχο στο white-pages, είδα πως έχει κριτικές για spam, αλλά τελοσπάντων ο τύπος μου είπε πως είναι από την Cosmote, και ήθελε να μου "προσφέρει" καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και 4gb ίντερνετ "στην εξαιρετική τιμή των 19 ευρώ το μήνα", όπως είπε. Αμέσως του ανέφερα πως 1 μήνα πριν έτρεχε η προσφορά που υπάρχει εδώ. Παίδες, ο τύπος άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει κατάμουτρα. Κάτι "Αχαχαχαχα, που τα είδες αυτά ρε φίλε;", "είναι δυνατόν η Cosmote με το καλύτερο δίκτυο να δώσει τέτοιες τιμές;" και "ποιός σας τα λέει αυτά και τσιμπάτε τόσο εύκολα;" κλπ. Tεσπα, στο τέλος, και μετά από έναν σπιρτόζικο διάλογο, αποφάσισε να μου "προσφέρει" το Gigamax unlimited στα 35.9, αφού είχα σταθερό Cosmote, κάτι φυσικά που ήδη το ξέραμε πως έτρεχε σαν πρόγραμμα. Να μην πολυλογώ, νομίζω πως αυτή η προσφορά που έτρεχε ήταν εξαιρετικά άδικη για τους υφιστάμενους πελάτες Cosmote. Ένα αυτό, ένα πως η CosmoteTV έχασε Premier League και F1 και τρίτο η υπερφίαλη συμπεριφορά του τυπά παραπάνω, με οδήγησαν χθες κατευθείαν για αίτηση NOVA unlimited στο κινητό, με έξτρα sim για 4G ρούτερ, και ΕΟΝ TV. Η CosmoteTV λήγει σε 2 μήνες οπότε, από εκεί που έδινα 34+22+15=71 το μήνα, τώρα θα πάει 30+25=55. Η μόνη διαφορά θα είναι η έλλειψη σταθερού τηλεφώνου, αλλά αυτό ούτως ή άλλως αποτελούσε διακοσμητικό στοιχείο. 16 ευρώ μείον το μήνα για αυτές τις παροχές που θέλεις. Τελικά σε κάποιους από εμάς έκανε καλό αυτή η προσφορά που έπαιζε για μη πελάτες Cosmote. 2 1
yazidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Έχεις δοκιμάσει τη nova στις περιοχές που κινείσαι;
someone- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, Αthanasios είπε Έστω και εκ των υστέρων, και εάν ενδιαφέρει κάποιον εδώ, προσωπικά ακολούθησα την αντίστροφη διαδρομή... δινει η νοβα εξτρα sim??? εχω 15gb στο κινητό (νοβα) και θέλω να κοψω το ίντερνετ (κοσμοτε) σπιτι και μου πρότειναν στο τηλ να παρω έναν αριθμό unlimited με 27ευρω και αυτην να βαλω σε 4g router καθως μου ειπαν δεν δίνουν εξτρα σιμ.
Αthanasios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, yazidis είπε Έχεις δοκιμάσει τη nova στις περιοχές που κινείσαι; Μιά χαρά είναι. 7 ώρες πριν, someone- είπε δινει η νοβα εξτρα sim??? εχω 15gb στο κινητό (νοβα) και θέλω να κοψω το ίντερνετ (κοσμοτε) σπιτι και μου πρότειναν στο τηλ να παρω έναν αριθμό unlimited με 27ευρω και αυτην να βαλω σε 4g router καθως μου ειπαν δεν δίνουν εξτρα σιμ. Twin Sim μου έδωσαν, με χρέωση 3.5 το μήνα
Doubt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, Αthanasios είπε Twin Sim μου έδωσαν, με χρέωση 3.5 το μήνα Twin σημαίνει πως έχεις ίντερνετ είτε στη μία είτε στην άλλη κι όχι ταυτόχρονα και στις 2, σωστά; 1
someone- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) εδω https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/simvolea-ipiresies/pos-mporo-na-echo-dio-kartes-sim-me-ton-idio-arithmo αναφέρει οτι αν ειναι ενεργοποιημένα και τα δυο κλήσεις μηνύματα δέχεται το τελευταίο απο το οποιο καλεσες η έστειλες sms. δεν αναφέρει κατι για δεδομένα. πάντως στο τηλέφωνο ηταν κάθετοι δεν έχουμε ακομα εξτρα σιμ για δεδομένα. εγώ λόγω χαμηλής ταχύτητας στο σταθερό ίντερνετ (κοσμοτε) στο σπίτι πιανω περίπου 6-7mbps μυο πρότειναν να βαλω κανονικό αριθμό unlimited nova σε 4g router. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από someone-
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, qqqqqaa είπε Παιδιά τα φώτα σας... Ενώ έχει 14 μήνες ακόμα δεσμεύση στο σταθερό, την πήραν τηλέφωνο από τη Vodafone και της είπανε να της το κατεβάσουν στα 27€ από τα 35€ αλλά με το Vodafone TV ... Τώρα γύρισε πίσω στο πρόγραμμα με τα 35€ και ζήτησε αν μπορούσαν να της το πάνε στα 22€ με εκ νέου καινούργια 24μηνη δέσμευση αλλά αρνήθηκαν ( και καλά ότι η τιμή αυτή είναι μόνο για νέες συνδέσεις ενώ μια χαρά ήξεραν να της το βάλουν μαζί με τηλεόραση) Ασχετο με το θεμα το ερωτημα σου αλλα: Καλα σου ειπαν, 22€ ειναι για νεες συνδεσεις σκετο κατοσταρι με φορητοτητα απο αλλο παροχο σε συνδιασμο ομως με κινητο voda. 25€ και κατι ψιλα ειναι το προγραμμα μαζι με τηλεοραση οταν κανεις φορητοτητα αν εχεις και κινητο με συμβολαιο, οχι 27 που σας εδωσαν. 26.5€ ειναι χωρις να εχεις κινητο voda. Χωρις τιβι και χωρις κινητο voda αν κανεις φορητοτητα ειναι 23€. Κανενας παροχος δεν δινει στους υφισταμενους τις τιμες που δινει για φορητοτητα. Μια χαρα ηταν τα 27 αν συγκρινεις πχ με την nova που θα σου ελεγε 26 χωρις τηλεοραση. Αν μπορεσεις να το καταφερεις, απλα ζητα το χωρις τηλεοραση, λογικα αν στο δωσουν σκετο, θα κατεβουν καπου στα 24€ αν σκεφτεις οτι για την τιβι χρεωνουν πλεον καπου +3.5 ευρω το μηνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση