elpenor Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Εμένα επιτέλους 23 μέρες μετά ενεργοποιήθηκαν και τα κινητά. Σχετικά με την παραπάνω ερώτηση, στη δική μου περίπτωση που έφυγα από τη Vodafone με πήραν για αντί προσφορά την μέρα που ολοκληρώθηκε η μεταφορά του σταθερού, μια ή δύο ημέρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων στο courier.
troi.g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dilatedjunkie είπε Καλησπέρα παίδες. Είμαι στην Cosmote και μου δίνει το unlimited sta 29,87, ενώ το σταθερό στα 30κατι ευρώ. Μίλησα με την vodafone, η οποία μου έδωσε στα 32,54 το unlimited σε κινητό και το σταθερό σε 50αρι. Τους ενημέρωσα να προχωρήσουν με την αποστολή της sim, μόντεμ και συμβολαίων με courier αλλά μετά απο 10 ημέρες καθώς με ενδιαφέρει να μου κάνει αντιπροσφορά η Cosmote για να πάρω το unlimited και το σταθερό σε πακέτο με καλή τιμή. Με ενημέρωσαν όμως ότι το αίτημα της vodafone στην Cosmote φεύγει μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει, εάν ισχύει τζάμπα η διαδικασία.. Εμένα με πήρε η voda τηλέφωνο, 14 μέρες μετά που είχα υπογράψει τα κινητά, και μία μέρα πριν ενεργοποιηθούν στην κοσμοτε, για να μου κάνουν αντιπροσφορα. Μου είπαν ότι αν θέλω δέχομαι την προσφορά, και απλά δεν πάω στη κοσμοτε. Πριν 2 χρόνια όμως , σε κατάστημα Γερμανός, μου είχαν πει ότι αν υπογράψω , δεν έχω δικαίωμα να δεχθώ αντιπροσφορα από την εταιρεία που είμαι , και αυτομάτως γίνομαι πελάτης της κοσμοτε, οπότε εάν φύγω πληρώνω πέναλτι. Τι ισχύει στην πράξη, ούτε αυτοί δε ξέρουν πολλές φορές. 2 ώρες πριν, dilatedjunkie είπε Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από troi.g
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, troi.g said: Εμένα με πήρε η voda τηλέφωνο, 14 μέρες μετά που είχα υπογράψει τα κινητά, και μία μέρα πριν ενεργοποιηθούν στην κοσμοτε, για να μου κάνουν αντιπροσφορα. Μου είπαν ότι αν θέλω δέχομαι την προσφορά, και απλά δεν πάω στη κοσμοτε. Πριν 2 χρόνια όμως , σε κατάστημα Γερμανός, μου είχαν πει ότι αν υπογράψω , δεν έχω δικαίωμα να δεχθώ αντιπροσφορα από την εταιρεία που είμαι , και αυτομάτως γίνομαι πελάτης της κοσμοτε, οπότε εάν φύγω πληρώνω πέναλτι. Τι ισχύει στην πράξη, ούτε αυτοί δε ξέρουν πολλές φορές. Έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από Just_travel_everywhere
dilatedjunkie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών . Απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα Vodafone και τους λέω επιστρέφω εξοπλισμό κλπ; Υπάρχει κάποιο penalty;
troi.g Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών . Ναι το γνωρίζω, αλλά εγώ ήθελα να φύγω.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 12 hours ago, dilatedjunkie said: Απλά πηγαίνω σε ένα κατάστημα Vodafone και τους λέω επιστρέφω εξοπλισμό κλπ; Υπάρχει κάποιο penalty; Της πρώτες 14 μέρες δεν υπάρχει πέναλτι !!
FrOsT_frt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αίτηση στις 28 του προηγούμενου μήνα, σήμερα θα έρθει τεχνικός να με συνδέσει στο δίκτυο τους. Το κινητό άλλαξε σε λιγότερο από βδομάδα. Πρωτη φορά έρχεται τεχνικός να με συνδέσει μετά από αλλαγή εταιρίας, μέχρι τώρα άλλαζα το router μόνος και απλά δούλευε! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από FrOsT_frt
troi.g Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, FrOsT_frt είπε Αίτηση στις 28 του προηγούμενου μήνα, σήμερα θα έρθει τεχνικός να με συνδέσει στο δίκτυο τους. Το κινητό άλλαξε σε λιγότερο από βδομάδα. Πρωτη φορά έρχεται τεχνικός να με συνδέσει μετά από αλλαγή εταιρίας, μέχρι τώρα άλλαζα το router μόνος και απλά δούλευε! Κι εμένα από τις 28 , εχθές ήρθε. Και εμένα έτσι μου είπαν, δεν αλλάζεις το ρούτερ μόνος σου. Επίσης εγώ πριν στη voda δεν είχα ευρυζωνικό σύστημα, ενώ ο ΟΤΕ το έκανε ευρυζωνικό.
ALIEN-3- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα ,σήμερα επιτέλους το αίτημα μου για φορητότητα από 21/02 πραγματοποιήθηκε. Επίσης να ενημερώσω γιατί είχε αναφερθεί ποιο παλιά,ότι πήρα κανονικά την έκπτωση λόγο σύνταξης 10% από κατάστημα που πήγα σήμερα. Ωστόσο η έκπτωση αυτή είναι μόνο για την σύνδεση του κινητού και όχι για το σταθερό ,οπότε είναι μικρή έκπτωση αλλά καλοδεχούμενη
christakos07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα κάλεσαν στο κινητό συγγενικού μου προσώπου. Δίνουν στα 27.90 την 100/10 FTTH για μεταφορά από τον τωρινό πάροχο (vodafone adsl) με υποχρέωση από μέρους τους να κάνουν ανανέωση 10 ευρώ σε καρτοκινητό για τα επόμενα 2 χρόνια, δωρεάν φορητότητα, 50 ευρώ δωροεπιταγή Γερμανός και 3 GB έξτρα σε έναν αριθμό. Φαίνεται καλό deal. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από christakos07 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πολυ καλο, ειχαμε διαβασει για τα ιδια λεφτα για 50αρα, αλλα με 2 δεκαρικα σε 2 καρτοκινητα τους. Εδιναν και τοτε λεπτα ή GB. Για ενα, αυτο ειναι ακομα καλυτερο. Ειδικα με την 50αρα δωροεπιταγη, αλλο ενα plus! Αρκει να το δινουν και οταν τους καλεσει καποιος, γιατι αν ειναι στοχευμενη-προσωπικη προσφορα δεν εχει νοημα. 1
christakos07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πολυ καλο, ειχαμε διαβασει για τα ιδια λεφτα για 50αρα, αλλα με 2 δεκαρικα σε 2 καρτοκινητα τους. Εδιναν και τοτε λεπτα ή GB. Για ενα, αυτο ειναι ακομα καλυτερο. Ειδικα με την 50αρα δωροεπιταγη, αλλο ενα plus! Αρκει να το δινουν και οταν τους καλεσει καποιος, γιατι αν ειναι στοχευμενη-προσωπικη προσφορα δεν εχει νοημα. Α εξαιρετικό και αυτό. Με βάζεις σε σκέψεις, θα δω τι μπορώ να διαπραγματευτώ επιπλέον την Δευτέρα που κλείσαμε να κάνουμε την αίτηση. Θα ρωτήσω επίσης αν δίνεται και σε άλλους χρήστες και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από christakos07
Doubt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, troi.g είπε Επίσης εγώ πριν στη voda δεν είχα ευρυζωνικό σύστημα, ενώ ο ΟΤΕ το έκανε ευρυζωνικό. Τι σημαίνει αυτό; τι ακριβώς έκαναν δηλαδή;
troi.g Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Τι σημαίνει αυτό; τι ακριβώς έκαναν δηλαδή; Πριν σε όποια πρίζα τηλεφώνου έβαζα τη συσκευή είχα τηλέφωνο, τώρα το τηλέφωνο είναι πάνω στο ρούτερ. Αν δεν έχω ρεύμα, δεν έχω και τηλέφωνο. Τώρα τι ακριβώς είναι το ευρυζωνικό δεν έχω ιδέα.
ALIEN-3- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, troi.g είπε Πριν σε όποια πρίζα τηλεφώνου έβαζα τη συσκευή είχα τηλέφωνο, τώρα το τηλέφωνο είναι πάνω στο ρούτερ. Αν δεν έχω ρεύμα, δεν έχω και τηλέφωνο. Τώρα τι ακριβώς είναι το ευρυζωνικό δεν έχω ιδέα. Σου βάλανε voip τηλέφωνο . Έτσι έγινε και σε μένα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση