Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

καλά 100TB απεριόριστα δεν τα λες, άνετα τα τρως σε λιγότερο από 10 μέρες αν έχεις 1gbps σύνδεση.

Το θεμα ειναι τι να κατεβασεις 100TB ειναι τρομερα παρα παρα πολυ περιεχομενο. Εγω με το ζορι ειμαι στα 10TB το μηνα στο σπιτι και εχω και 3-4TB upload cosmote tv μονιμα και κατεβασμα τιποτα 4Κ. Δεν τρωγονται 100TB πιστευω το 99% του κοσμου θα ειναι στα 1-2TB το πολυ το μηνα και ισως να λεω και πολλα. 

Παντως σκεφτομαι πουλουσαν τα 4GB 8 ευρω ολα τα χρονια τωρα μιλαμε για 100 χιλιαδες TB με 14 ευρω που πηραν αρκετοι το unlimited η 3 ευρω την extra sim ειναι τρομερη βελτιωση απο τοτε. 

• Like 3
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Το θεμα ειναι τι να κατεβασεις 100TB ειναι τρομερα παρα παρα πολυ περιεχομενο. Εγω με το ζορι ειμαι στα 10TB το μηνα στο σπιτι και εχω και 3-4TB upload cosmote tv μονιμα και κατεβασμα τιποτα 4Κ. Δεν τρωγονται 100TB πιστευω το 99% του κοσμου θα ειναι στα 1-2TB το πολυ το μηνα και ισως να λεω και πολλα. 

Παντως σκεφτομαι πουλουσαν τα 4GB 8 ευρω ολα τα χρονια τωρα μιλαμε για 100 χιλιαδες TB με 14 ευρω που πηραν αρκετοι το unlimited η 3 ευρω την extra sim ειναι τρομερη βελτιωση απο τοτε. 

Καλά ναι, δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Δεν είναι 100 χιλιάδες TB είναι 100TB. Σκέψου 1ΤΒ είναι δέκα ταινίες να δεις streaming από blu-ray remux (100gb η καθεμία περίπου) ή δέκα παιχνίδια να κάνεις install σε κονσόλα ή υπολογιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενεργοποιήθηκε και σε μένα με φορητότητα από voda η σύνδεση (αρχικά του κινητού) και αναμένεται και η μετατροπή στο σταθερό σε λίγες μέρες. Τιμή δείχνει 40,00 ευρώ για το  gigamax , ενώ προφορικά είχαμε συμφωνήσει στα 13,77. Θα αλλαχτούν όταν περαστεί και η σταθερή ή να ανησυχώ;

381B6DDE-D3F5-4AF0-BBE7-A7027B7D3056.jpeg

Επεξ/σία από yiamaha
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Αν δεν έχεις λάβει μήνυμα, δύσκολα σε βλέπω για Δευτέρα 

δεν εχω λαβει τπτ ακομα. αλλα και για το Modem δεν ειχα λαβει καποιο σμς, βρηκα το tracking number μετα απο τηλεφωνο στην κοσμοτε.

σχετικα με τη μεταβαση σε ftth, ξερει κανεις αν το 1 ευρω εκπτωση αφαιρειται απο το τελικο παγιο? Ή το τελικο παγιο περιλαμβανει αυτη την εκπτωση?

ftth pagio.png

Δημοσ.

Ότι οι περισσότεροι από μας , η καλύτερα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Πριν είχα 20 gb που τα μοιραζόμαστε 3 άτομα, και τώρα έχουμε απεριόριστα (100TB) ... και λέμε ότι είναι "λίγα" ,ή ότι μπορούμε να τα εξαντλήσουμε,  απλά με ξεπερνάει...

Δηλαδή αν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα, αυτοί που τα ξεπερνούσαν πόσο πλήρωναν;;; Υπήρχε άραγε άνθρωπος που το έκανε;

Σορυ για το οφ τοπικ , δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά εντυπωσιάζομαι.

4 λεπτά πριν, yiamaha είπε

Ενεργοποιήθηκε και σε μένα με φορητότητα από voda η σύνδεση (αρχικά του κινητού) και αναμένεται και η μετατροπή στο σταθερό σε λίγες μέρες. Τιμή δείχνει 40,00 ευρώ για το  gigamax , ενώ προφορικά είχαμε συμφωνήσει στα 13,77. Θα αλλαχτούν όταν περαστεί και η σταθερή ή να ανησυχώ;

Κι εγώ από voda με χθεσινή ενεργοποίηση, αλλά δε μου εμφανίζει πόσο στο λογαριασμό. Βέβαια ξέρω ότι το πρώτο πάγιο είναι δώρο. Η έκπτωση μου είχαν πει, ότι θα φανεί μόλις ενεργοποιηθεί και η σταθερή. Όλα φυσικά είναι σχετικά, αφού έχουμε δει ότι να ναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, yiamaha είπε

Κι εμένα έτσι έγραφε, εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμος που ήταν δωρο το 1ο πάγιο έτσι κι αλλιώς και μετά πήγε στην τιμή της συμφωνίας. 

2 ώρες πριν, razkal είπε

δεν εχω λαβει τπτ ακομα. αλλα και για το Modem δεν ειχα λαβει καποιο σμς, βρηκα το tracking number μετα απο τηλεφωνο στην κοσμοτε.

σχετικα με τη μεταβαση σε ftth, ξερει κανεις αν το 1 ευρω εκπτωση αφαιρειται απο το τελικο παγιο? Ή το τελικο παγιο περιλαμβανει αυτη την εκπτωση?

ftth pagio.png

Αφαιρείται στα 27,90 είναι η τελική τιμή

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g_dinos είπε

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer-cosmote-gigamax-portin.html

Ξανά ενεργοποιήθηκε η limited offer ...

gigamax-offer-syndiastiko-landingpage-meta

Οχι, αυτο υπηρχε και μετα την 1/3, το ειχα τσεκαρει. Το θεμα ειναι τι τιμες δινουν πλεον. Ειχε γραφει απο μελος, οτι τελειωσε το 13.77€. 

Δημοσ.

Εγώ 20 ημέρες μετά ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθούν οι Sim που ήρθαν πριν από 16 ημέρες. Έκανα αίτηση την Πέμπτη να με ενημερώσουν για την εξέλιξη και ακόμα καμία ενημέρωση. Κάποιος άλλος με ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ 20 ημέρες μετά ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθούν οι Sim που ήρθαν πριν από 16 ημέρες. Έκανα αίτηση την Πέμπτη να με ενημερώσουν για την εξέλιξη και ακόμα καμία ενημέρωση. Κάποιος άλλος με ίδιο πρόβλημα;

στις data sharing sims αναφέρεσαι; εγώ δεν τις είχα λάβει μαζί με την sim κινητής, μου είπαν όποτε θέλω πάω σε κατάστημα και τις παίρνω κατευθείαν.

Δημοσ.

Μόλις άκουσα διαφήμιση στο ραδιόφωνο για το Gigamax.

Με ξεπερνάει το πώς το δίνανε 13.77 και τώρα παρουσιάζουν σαν προσφορά τα 29€ με τις εξής προϋποθέσεις :

1) Σταθερό στον ΟΤΕ

2) Αγορά πακέτου 2 συνδέσεων 29+29€

Δημοσ.
Στις 19/3/2023 στις 10:03 ΠΜ, elpenor είπε

Από 21/02 ακόμη περιμένω την ενεργοποίηση του κινητού 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ALIEN-3- είπε

Από 21/02 ακόμη περιμένω την ενεργοποίηση του κινητού 

Εγώ τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και μου λένε ότι θα το ψάξουν αλλά μερικές φορές είναι φυσιολογικό να αργεί γιατί η κάθε περίπτωση διαφέρει κλπ κλπ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Εγώ τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο και μου λένε ότι θα το ψάξουν αλλά μερικές φορές είναι φυσιολογικό να αργεί γιατί η κάθε περίπτωση διαφέρει κλπ κλπ.

Έχω βαρεθεί να παίρνω τηλέφωνα , κουράστηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είμαι στην Cosmote και μου δίνει το unlimited sta 29,87, ενώ το σταθερό στα 30κατι ευρώ. Μίλησα με την vodafone, η οποία μου έδωσε στα 32,54 το unlimited σε κινητό και το σταθερό σε 50αρι. Τους ενημέρωσα να προχωρήσουν με την αποστολή της sim, μόντεμ και συμβολαίων με courier αλλά μετά απο 10 ημέρες καθώς με ενδιαφέρει να μου κάνει αντιπροσφορά η Cosmote για να πάρω το unlimited και το σταθερό σε πακέτο με καλή τιμή. Με ενημέρωσαν όμως ότι το αίτημα της vodafone στην Cosmote φεύγει μετά την υπογραφή των συμβολαίων. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει, εάν ισχύει τζάμπα η διαδικασία.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...