ChrisN.S. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, dimis_pj είπε Και τώρα που έγινε η μετατροπή του σταθερού σε fiber επιβεβαιώθηκε αυτό που μου είπε στην εξυπηρέτηση ότι θα υπάρξει επιπλέον 5€ έκπτωση στο κινητο για 2 χρονια... Εντάξει δεν υπαρχει αυτη η προσφορά..! (Και το 1ο πάγιο δώρο.. άρα στους 24 μήνες πάει κάτω από 8€ το μήνα!) με το 10% του Cosmote One;
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλημέρα παιδιά εκδόθηκε κιόλας ο πρώτος λογαριασμός του σταθερου . Το κινητό δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη . Βγάζετε άκρη γιατί μου βγήκαν τόσα ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 27 ευρώ? Χρέωση πέραν του παγίου είναι η φορητότητα?
micraSport Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Νομίζω οτι στον πρώτο λογαριασμό, χρεώνουν τη φορητότητα και αφού τη πληρώσεις στον επόμενο στην αφαιρούν. 2
dimis_pj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Καλημέρα παιδιά εκδόθηκε κιόλας ο πρώτος λογαριασμός του σταθερου . Το κινητό δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη . Βγάζετε άκρη γιατί μου βγήκαν τόσα ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 27 ευρώ? Χρέωση πέραν του παγίου είναι η φορητότητα? Κι εγω που το ρώτησα μου είπαν οτι περιλαμβάνει το τέλος φορητότητας το οποίο αποχρεωνεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε με το 10% του Cosmote One; Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς... εμένα απλά μου είπε ότι οταν ενεργοποιηθεί η γραμμή fiber θα έχω έκπτωση στο κινητό 5€ αν βρίσκεται στην cosmote..Δεν ξέρω μήπως το κάνουν γενικά αυτο..
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 42 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Κι εγω που το ρώτησα μου είπαν οτι περιλαμβάνει το τέλος φορητότητας το οποίο αποχρεωνεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό Ναι αλλά και τα 25 ευρώ της φορητότητας να βγάλω πάλι περισσότερα βγαίνουν......
Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 40 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Ναι αλλά και τα 25 ευρώ της φορητότητας να βγάλω πάλι περισσότερα βγαίνουν...... Νομίζω χρεώνουν και μισό πάγιο εγγύηση στον πρώτο λογαριασμο. Δηλαδή 27 ευρώ συν 13.5 πάμε 40 στη φορητοτητα και βγαίνουν τα 61. Η οποία εγγύηση αφαιρείται στο τέλος όταν φύγεις. Ίσως κάνω λάθος αλλά έτσι γνωρίζω. 1
troi.g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Καλημέρα παιδιά εκδόθηκε κιόλας ο πρώτος λογαριασμός του σταθερου . Το κινητό δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη . Βγάζετε άκρη γιατί μου βγήκαν τόσα ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 27 ευρώ? Χρέωση πέραν του παγίου είναι η φορητότητα? Μια χαρά ξεκινάμε. Και η περίοδος που σου γράφει αφορά 20 μέρες, ούτε καν μήνα. Κι εγώ περιμένω ενεργοποίηση , ψιλόμπλεξιμο προβλέπω. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε Ναι αλλά και τα 25 ευρώ της φορητότητας να βγάλω πάλι περισσότερα βγαίνουν...... βγαίνουν παραπάνω γιατί το τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας και ο ΦΠΑ εφαρμόζεται σε μεγαλύτερο ποσό. 2
TeenSpirit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Καλημέρα παιδιά εκδόθηκε κιόλας ο πρώτος λογαριασμός του σταθερου . Το κινητό δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη . Βγάζετε άκρη γιατί μου βγήκαν τόσα ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 27 ευρώ? Χρέωση πέραν του παγίου είναι η φορητότητα? Το 25,39 είναι χωρίς ΦΠΑ άρα είναι 31,5 (που θα αφαιρεθούν στον επόμενο )και είναι τα τέλη φορητότητας μετά σε χρεώνει ένα μήνα προπληρωμή. Αλλά επειδή η γραμμή μπήκε 21/2 σε χρεώνει και αυτές τις μέρες.
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TeenSpirit είπε Το 25,39 είναι χωρίς ΦΠΑ άρα είναι 31,5 (που θα αφαιρεθούν στον επόμενο )και είναι τα τέλη φορητότητας μετά σε χρεώνει ένα μήνα προπληρωμή. Αλλά επειδή η γραμμή μπήκε 21/2 σε χρεώνει και αυτές τις μέρες. 21/02 έκανα αίτημα φορητότητας η γραμμή ενεργοποιήθηκε 10/03 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από ALIEN-3-
TeenSpirit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε 21/02 έκανα αίτημα φορητότητας η γραμμή ενεργοποιήθηκε 10/03 Στην επόμενη σελίδα του λογαριασμού με την ανάλυση γράφει ποιες ημέρες σε έχει χρεώσει. Από όταν ενεργοποιήθηκε έως και να βγει ο λογαριασμός. Και σου έχουν βάλει και μια έκπτωση επιπλέον που είναι κάπου στα 6€ που δεν φαίνεται τι αφορά στη πρώτη σελίδα. 1
someone- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 μενω σε χωριο πληρώνω 24αρι ίντερνετ ΟΤΕ και πιανω 7-8mbps βαρια ο διπλα πληρώνει 50αρα και πιάνει 15-16 νομίζω. και το δικο και της γυναικας τα κινητά ειναι wind απεριόριστα με 15gb internet μπορω να παω σε καποιο πρόγραμμα με απεριόριστα gb και να κουμπώσω τη σιμ σε ρουτερ που διάβασα σε προηγούμενες σελίδες; είναι όντως απεριόριστα; το κινητό μου εχει 4g+ και σε speedtest πιανει 25-27mbps.
spyroseva Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος που έχει γνώση ή του έχει τύχει (κάτι παρόμοιο) να μου προτείνει κάποιο τρόπο αντιμετώπισης στο ακόλουθο ζήτημα; -- Έκανα φορητότητα σε δύο κινητά της οικογενείας και το σταθερό (όλα από WIND σε COSMOTE). Συμφωνήθηκε το γνωστό (έχω δει και σε άλλα παιδιά αναφορές σε αυτό το θέμα) 17€ κάθε σύνδεση του κινητού σε πρόγραμμα unlimited και το σταθερό απλό adsl στα 24€ στο πρόγραμμα Cosmote One. Στα δύο κινητά ολοκληρώθηκε η φορητότητα, ωστόσο στο σταθερό μετά από μία εβδομάδα μου εστάλη μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η φορητότητα γιατί υπάρχει έλλειψη ελεύθερης χωρητικότητας στη διεύθυνση που αιτήθηκα.. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η COSMOTE θα ισχυριστεί πλέον ότι αφού δεν ολοκληρώνεται η φορητότητα του σταθερού, δεν μπορεί να ισχύει το COSMOTE ONE και επομένως η τιμή της προσφοράς που έκλεισα. Εγώ όμως έκανα όλα όσα μου ζήτησαν και δεν είναι δική μου η υπαιτιότητα για το γεγονός ότι εκείνοι δεν έχουν κενή θέση στο καφάο και προχώρησαν μέχρι σήμερα δίχως να το έχουν ελέγξει. Προσωπικά μου μοιάζει ξεκάθαρο ζήτημα παραπλάνησης καταναλωτή. Έχει κάποια/κάποιος ιδέα πως μπορώ να υπερασπιστώ το δίκιο μου; Έχει συμβεί σε άλλους;;
ALIEN-3- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, spyroseva είπε Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος που έχει γνώση ή του έχει τύχει (κάτι παρόμοιο) να μου προτείνει κάποιο τρόπο αντιμετώπισης στο ακόλουθο ζήτημα; -- Έκανα φορητότητα σε δύο κινητά της οικογενείας και το σταθερό (όλα από WIND σε COSMOTE). Συμφωνήθηκε το γνωστό (έχω δει και σε άλλα παιδιά αναφορές σε αυτό το θέμα) 17€ κάθε σύνδεση του κινητού σε πρόγραμμα unlimited και το σταθερό απλό adsl στα 24€ στο πρόγραμμα Cosmote One. Στα δύο κινητά ολοκληρώθηκε η φορητότητα, ωστόσο στο σταθερό μετά από μία εβδομάδα μου εστάλη μήνυμα το οποίο αναφέρει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η φορητότητα γιατί υπάρχει έλλειψη ελεύθερης χωρητικότητας στη διεύθυνση που αιτήθηκα.. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η COSMOTE θα ισχυριστεί πλέον ότι αφού δεν ολοκληρώνεται η φορητότητα του σταθερού, δεν μπορεί να ισχύει το COSMOTE ONE και επομένως η τιμή της προσφοράς που έκλεισα. Εγώ όμως έκανα όλα όσα μου ζήτησαν και δεν είναι δική μου η υπαιτιότητα για το γεγονός ότι εκείνοι δεν έχουν κενή θέση στο καφάο και προχώρησαν μέχρι σήμερα δίχως να το έχουν ελέγξει. Προσωπικά μου μοιάζει ξεκάθαρο ζήτημα παραπλάνησης καταναλωτή. Έχει κάποια/κάποιος ιδέα πως μπορώ να υπερασπιστώ το δίκιο μου; Έχει συμβεί σε άλλους;; Την γραμμή της wind που έχεις η wind την νοικιάζει από cosmote. Θα περιμένεις να γίνουν οι ενέργειες ώστε να καταργηθεί η ενοικίαση και να την πάρεις εσύ. Αυτό μου είπε ο τεχνικός που ήρθε σε εμένα σε ερώτηση μου, λέγοντας μου ότι είμαι τυχερός γιατί υπάρχει μια τελευταία ελεύθερη γραμμή. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα στην εξυπηρέτηση 13 ώρες πριν, TeenSpirit είπε Στην επόμενη σελίδα του λογαριασμού με την ανάλυση γράφει ποιες ημέρες σε έχει χρεώσει. Από όταν ενεργοποιήθηκε έως και να βγει ο λογαριασμός. Και σου έχουν βάλει και μια έκπτωση επιπλέον που είναι κάπου στα 6€ που δεν φαίνεται τι αφορά στη πρώτη σελίδα. Ναι έχεις δίκιο τα λέει αναλυτικά στην δεύτερη σελίδα δεν την είχα δει 1
Doubt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Ναι έχεις δίκιο τα λέει αναλυτικά στην δεύτερη σελίδα δεν την είχα δει Σβήσε αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση