ChrisN.S. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, dimis_pj είπε Ναι τόσο έλεγε, ωστόσο στο συμβόλαιο αν δεις καλά αναφερει και τη συνολική έκπτωση που ειναι καπου 590 ευρω, δεν θυμάμαι ακριβως.. Εμένα σήμερα ολοκληρώθηκε και η μετάβαση σε fiber και ολα οκ! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο mycosmote εμφανίζεται μόνο η κινητή συνδεση και οχι η σταθερή..παω να την προσθέσω και μου λεει δεν υπαρχει..το χει αντιμετωπισει καποιος αλλος; Η VDSL σε τρώει λάχανο.. 😛
ALIEN-3- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Παιδιά οι data sim σας ήρθαν μαζί με την sim του κινητού η σε ξεχωριστό δέμα? Γιατί τώρα που άνοιξα τον φάκελο είχε μέσα μόνο την sim του κινητού και είχα ζητήσει και 2 data sim
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Αυτο το rate your provider που υπαρχει στην πρωτη εικονα και που δεν υπαρχει στην δευτερη πού πηγε; To ψαχνω εδω και 10 μερες και ειναι και σε μενα οπως στην κατω εικονα, αυτη του chris δλδ. (ισως του αλλαξαν μορφη και στην ουσια ειναι το ιδιο rating 1-5, απλα εμφανιζεται με πιο "μαλακο" τροπο. Ξερει κανεις κατι; ) 1
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Αυτο το rate your provider που υπαρχει στην πρωτη εικονα και που δεν υπαρχει στην δευτερη πού πηγε; To ψαχνω εδω και 10 μερες και ειναι και σε μενα οπως στην κατω εικονα, αυτη του chris δλδ. (ισως του αλλαξαν μορφη και στην ουσια ειναι το ιδιο rating 1-5, απλα εμφανιζεται με πιο "μαλακο" τροπο. Ξερει κανεις κατι; ) χμμμ με σκάλωσες τώρα, στην εφαρμογή στο κινητό δείχνει το rating με αστεράκια, στον υπολογιστή βγάζει το 1 2 3 4 5, λογικά το ίδιο είναι. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 9/3/2023 στις 9:34 ΜΜ, ChrisN.S. είπε χμμμ με σκάλωσες τώρα, στην εφαρμογή στο κινητό δείχνει το rating με αστεράκια, στον υπολογιστή βγάζει το 1 2 3 4 5, λογικά το ίδιο είναι. Τελικα εβγαλα ακρη. Random ειναι πλεον, αλλες φορες σημερα βγαζει "rate your provider"με αστερακια, αλλες "rate your provider's customer support" με 1-5 και αλλες αυτο που εβγαζε επι μερες (οπως ειναι και στο δικο σου screenshot).
razkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Εγώ ακόμα παλεύω με τις φορητότητες... Στη σταθερή γραμμή έγινε γρήγορα το πρώτο βήμα (vdsl σε vdsl) αλλά τώρα κυνηγάω το τμήμα πωλήσεων για την αναβάθμιση σε ftth γιατί αυτά που είχαμε συμφωνήσει (και είχαν ηχογραφηθεί) δεν είναι πουθενά γραμμένα. Προσπαθώ να μιλήσω 2 μέρες με αυτή που συμφώνησα τη φορητοτητα και δεν παίρνει πίσω... Σε φορητοτητα καρτοκινητού (άλλο αφμ) δεν έχει βγει ακόμα voucher για τη σιμ και το συμβόλαιο. 4 φορές επίσπευση έχουν κάνει, ακόμα τπτ...
ALIEN-3- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, razkal είπε Εγώ ακόμα παλεύω με τις φορητότητες... Στη σταθερή γραμμή έγινε γρήγορα το πρώτο βήμα (vdsl σε vdsl) αλλά τώρα κυνηγάω το τμήμα πωλήσεων για την αναβάθμιση σε ftth γιατί αυτά που είχαμε συμφωνήσει (και είχαν ηχογραφηθεί) δεν είναι πουθενά γραμμένα. Προσπαθώ να μιλήσω 2 μέρες με αυτή που συμφώνησα τη φορητοτητα και δεν παίρνει πίσω... Σε φορητοτητα καρτοκινητού (άλλο αφμ) δεν έχει βγει ακόμα voucher για τη σιμ και το συμβόλαιο. 4 φορές επίσπευση έχουν κάνει, ακόμα τπτ... Και εμένα έγινε επιτέλους Παρασκευή η φορητότητα στο σταθερό από adsl σε vdsl από 21/02 η αίτηση. Όλα πήγαν καλά αν και σηκώνει 100αρα για κάποιο λόγο βάζουν μέχρι 50 μόνο στην περιοχή μου. Το κινητό περιμένω και εγώ ακόμη.....
FrOsT_frt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Έχει γίνει φορητότητα του κινητού σχεδόν μια βδομάδα τώρα, σταθερό πέριμένω (vdsl->vdsl). αίτηση 23/2
troi.g Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Κι εγώ με αίτηση 28 , έγιναν στα χαρτιά μόνο τα κινητά, και το σταθερό τίποτα ακόμα. adsl σε adsl.
dimis_pj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Και τώρα που έγινε η μετατροπή του σταθερού σε fiber επιβεβαιώθηκε αυτό που μου είπε στην εξυπηρέτηση ότι θα υπάρξει επιπλέον 5€ έκπτωση στο κινητο για 2 χρονια... Εντάξει δεν υπαρχει αυτη η προσφορά..! (Και το 1ο πάγιο δώρο.. άρα στους 24 μήνες πάει κάτω από 8€ το μήνα!) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από dimis_pj 4 1 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Και τώρα που έγινε η μετατροπή του σταθερού σε fiber επιβεβαιώθηκε αυτό που μου είπε στην εξυπηρέτηση ότι θα υπάρξει επιπλέον 5€ έκπτωση στο κινητο για 2 χρονια... 5.5 βγαινει νομιζω, 13.77 ηταν η τιμη αν δεν κανω λαθος. Ποσα δινεις ομως για FTTH; 27.90 η κατοσταρα ιδια δλδ τιμη με την προσφορα που εδιναν για το VDSL; Λογικα παραπανω φανταζομαι. 11 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Εντάξει δεν υπαρχει αυτη η προσφορά..! Κυριολεκτικα δεν υπαρχει, εχει ληξει. 😛 Μια χαρα! 1
dimis_pj Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε 5.5 βγαινει νομιζω, 13.77 ηταν η τιμη αν δεν κανω λαθος. Ποσα δινεις ομως για FTTH; 27.90 η κατοσταρα ιδια δλδ τιμη με την προσφορα που εδιναν για το VDSL; Λογικα παραπανω φανταζομαι. Κυριολεκτικα δεν υπαρχει, εχει ληξει. 😛 Μια χαρα! Ναι όντως 5.5€ ειναι... Και ναι 27.90€ για 100 mbps και απεριόριστα σταθερα/κινητά (28,90-1€ για το ebill), αλλά δεν εχει εκδοθεί ακομη αναλυτικός λογαριασμός..μου ήρθε μήνυμα για λογαριασμό 56€ και στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι είναι τόσο γιατι περιλαμβάνει το τέλος φορητότητας το οποίο αποχρεωνεται αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από dimis_pj
SV1EOD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, dimis_pj είπε Και τώρα που έγινε η μετατροπή του σταθερού σε fiber επιβεβαιώθηκε αυτό που μου είπε στην εξυπηρέτηση ότι θα υπάρξει επιπλέον 5€ έκπτωση στο κινητο για 2 χρονια... Εντάξει δεν υπαρχει αυτη η προσφορά..! Υπάρχει κάποια εξτρά έκπτωση αν βάλεις fiber; Συγνώμη αν έχει γραφτεί πιο πίσω και μου διέφυγε.
dimis_pj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, SV1EOD είπε Υπάρχει κάποια εξτρά έκπτωση αν βάλεις fiber; Συγνώμη αν έχει γραφτεί πιο πίσω και μου διέφυγε. Εμενα μου ειχαν πει οτι απο nova θα γινει cosmote 24αρα πρωτα και οτι μετά πρεπει να κάνω αίτηση για να παω σε fiber. Οταν πήρα τηλ. να ζητήσω την "αναβάθμιση" της γραμμής σε fiber μου είπε οτι θα έχω έκπτωση 5€ στο κινητό μου αν ειναι στην cosmote.. έτσι και έγινε... τώρα δεν ξέρω αν ισχύει γενικά ή αν ήταν ατομική προσφορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση