Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ειναι καποιος που απο ADSL να περασε σε cosmote VDSL;

Ποσες ημερες πηρε η διαδικασια και ποιο ηταν περιπου το χρονοδιαγραμμα; (Αιτηση-αιτημα φορητοτητας-μηνυμα για ενεργοποιηση-υλοποιηση)

Εγώ από adsl voda σε adsl cosmote,  με αίτηση στις 28 , ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση.

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς αν οι προσφορές για τις οποίες γίνεται λόγος ισχύουν αν κάνεις φορητότητα από κάποιον voip πάροχο (modulus,intertelecom κλπ) ? Έχει κάποιος πάρει αριθμό από voip πάροχο και στη συνέχεια να τον έχει πάει με φορητότητα στην cosmote?

Επίσης για την περίπτωση νέας γραμμής σταθερού στην cosmote ισχύουν οι προσφορές? Σε περίπτωση νέας επιπλέον γραμμής τι κόστος επιπλέον πληρώνει κανείς για "κατασκευή νεάς γραμμής" ?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Ποσες ημερες πηρε η διαδικασια και ποιο ηταν περιπου το χρονοδιαγραμμα; (Αιτηση-αιτημα φορητοτητας-μηνυμα για ενεργοποιηση-υλοποιηση)

21/2 με πήραν για προσφορά, 28/2 γίνεται αλλαγή στη σταθερή απο nova σε cosmote, 1/3 γίνεται αλλαγή κινητής απο cu δε cosmote. 3/3 μιλάω με εξυπηρέτηση και ζητάω αναβάθμιση σε fiber. 4/3 με πηραν να επιβεβαιώσουν το αίτημα και σήμερα 8/3 ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ στο χώρο να ελέγξει που μπορεί να περάσει η γραμμή για τη νέα πρίζα και αύριο πρωί θα γινει η μετατροπή σε fiber αφού παραλάβω με κούριερ και έναν "οπτικό μετατροπέα" . αυτά...να σημειώσω οτι είμαι επαρχία πάντως, όπου λογικά ο φόρτος εργασίας τους είναι μικρότερος.

@matrixxx σβηστο sorry λες για  vdsl οχι για fiber

Επεξ/σία από dimis_pj
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Εγώ. Έχω κάνει αίτηση από 21/02 . Έχω πάρει μόνο το ρούτερ. Και περιμένω ..... Σήμερα μου έστειλαν μην. για μια αποστολή μάλλον είναι τα συμβόλαια της κινητής.... Έχω δρόμο ακόμη.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

25/1 καταχωρήθηκε η αίτηση τηλεφωνικά, σε μια εβδομάδα περίπου ήρθε  ο εξοπλισμός, 9/2 ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας, 10/2 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τηρήθηκε απαρέγκλιτα το 14ήμερο για το δικαίωμα υπαναχώρησης παρότι ζήτησα να μην ισχύσει.

Δημοσ.
Στις 7/3/2023 στις 7:11 ΜΜ, pavlaras13 είπε

Δεν ξεκίνησαμε καλά στην cosmote!

Πρώτος λογαριασμός για το σταθερό 65€ . Με χρέωσαν για φορητότητα! Έτυχε και σε κανέναν άλλο? Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε πως μπορώ να πληρωσω μονο το ποσό που έχουμε συμφωνήσει. Επίσης τα δώρα στα καρτοκινητα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί... Και τελικά είναι για εναν χρόνο μόνο :(

και μένα με χρέωσαν φορητότητα ενώ δεν μου είχε αναφέρει τπτ. θα ενοχλήσω αν και δεν πιστεύω να βγάλω άκρη. τα υπόλοιπα πακέτα σε 2 καρτοκινητά ενεργοποιήθηκαν με λίγη πίεση στο τσατ

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sb68s είπε

25/1 καταχωρήθηκε η αίτηση τηλεφωνικά, σε μια εβδομάδα περίπου ήρθε  ο εξοπλισμός, 9/2 ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας, 10/2 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τηρήθηκε απαρέγκλιτα το 14ήμερο για το δικαίωμα υπαναχώρησης παρότι ζήτησα να μην ισχύσει.

1) Τι ειχες πριν;

2) Πως καταλαβες οτι ξεκινησε η διαδικασια φορητοτητας; Μια μερα απο το ξεκινημα μεχρι την υλοποιηση ακουγεται υπερβολικα λιγο.

Δεν τηρηθηκε νομιζω το 14ημερο, αν ειχε τηρηθει, στις 11-3 θα ξεκινουσαν τις διαδικασιες. Εσυ εχεις ηδη ενεργοποιηθει, πολυ γρηγορα εγινε. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kxtsao είπε

και μένα με χρέωσαν φορητότητα ενώ δεν μου είχε αναφέρει τπτ. θα ενοχλήσω αν και δεν πιστεύω να βγάλω άκρη. τα υπόλοιπα πακέτα σε 2 καρτοκινητά ενεργοποιήθηκαν με λίγη πίεση στο τσατ

Εμένα μου είπαν ότι θα υπάρχει χρέωση φορητότητας αλλά μέσα στους πρώτους 3 λογαριασμούς θα επιστραφούν γιατί το έχουν λέει σε προσφορά 

Δημοσ.
Στις 1/3/2023 στις 11:05 ΜΜ, Engimek είπε

H Cosmote τουλάχιστον δίνει. Τους το ζητάς και σε ρωτάνε αμέσως  "έχετε συναγερμό?" όπου εαν απαντήσεις καταφατικά κερδίζεις ένα mini ups.

Βέβαια εμένα μου έστειλαν ένα της Lamtech... με μονή DC έξοδο ενώ έχω ΟΝΤ + router άρα δυο συσκευές. Είναι ώρες ώρες κάτι φωστήρες αυτοί, δεν μπορώ να πω...

εμενα μου ειχαν δωσει παλι. το οποιο εβγαζε εξοδο ενα αμπερ αλλα το σπιντπορτ πλας ηθελε 2. τους το ειπα και μου ειπαν δε μπορουν να μου δωσουν αλλο. να ξαναπαρω και να πω πωςεχω συναγερμο? το εχει κανει κανενας αλλος? ευχαριστω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavlaras13 είπε

Δεν έπρεπε να τα πληρώσεις όλα!

Ίδια τιμή μου έδωσαν και εμένα για 200αρα vdsl. Αν μπρεις να βάλεις Ftth μην το σκέφτεσαι...

Το ίδιο είναι φίλε pavlara, αντιλογισμός θα γίνει (με μορφή έκπτωσης σε επόμενο λογαριασμό) αν τα έχεις πληρώσεις πάει πιστωτικός ο λογαριασμός, αν δεν τα έχεις πληρώσει απλά αντιλογίζονται και δεν χρωστάς τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...