Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ναι όχι live update 

live update μονο απο το μοντεμ εαν το υποστηριζει. πχ σε εμενα το tp link archer 600 το αναφερει που εχω την πρωτη sim καθως και το mikrotik lte 18 που εχω και την δευτερη sim.

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

Έχω 2 κάρτες. Στην εφαρμογή δεν λέει τίποτα όχι 

Τα εγραψα βρε παιδια ειτε απο μοντελ ειτε απο κινητο για live update ειτε απο το λογαριασμο. Δεν υπαρχει αλλη λυση οπως πχ live μεσα απο την εφαρμογη. 

Δημοσ.

Δεν ξεκίνησαμε καλά στην cosmote!

Πρώτος λογαριασμός για το σταθερό 65€ . Με χρέωσαν για φορητότητα! Έτυχε και σε κανέναν άλλο? Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε πως μπορώ να πληρωσω μονο το ποσό που έχουμε συμφωνήσει. Επίσης τα δώρα στα καρτοκινητα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί... Και τελικά είναι για εναν χρόνο μόνο :(

• Sad 1
Δημοσ.

Έχω 2 νούμερα cosmote καρτοσυμβολαια και λήγουν σε 2 μήνες.

Θέλω να τα κάνω και τα 2 unlimited(data+ομιλία)

Έχω και σταθερό ftth 1Gbps cosmote.

τι τιμές δίνουν περίπου στα πάγια unlimited?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pavlaras13 είπε

Δεν ξεκίνησαμε καλά στην cosmote!

Πρώτος λογαριασμός για το σταθερό 65€ . Με χρέωσαν για φορητότητα! Έτυχε και σε κανέναν άλλο? Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπε πως μπορώ να πληρωσω μονο το ποσό που έχουμε συμφωνήσει. Επίσης τα δώρα στα καρτοκινητα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί... Και τελικά είναι για εναν χρόνο μόνο :(

60,3€ πρώτος λογαριασμός σταθερού, τον πλήρωσα κανονικά και ύστερα από επικοινωνία με την Cosmote το ποσό της φορητότητας θα αντιλογιστεί στον επόμενο ή μεθεπόμενο λογαριασμό. Είναι αναγκασμένοι να το βάλουν μου είπε για νομικούς λογιστικούς λόγους.

Βέβαια εμένα τώρα το πρόβλημα είναι άλλο μου έκαναν προσφορά (ισχύει μέχρι τέλος του μήνα) να αναβαθμιστώ σε 200mbps FTTH με 32.90, αλλά τι θα γίνει με τον αντιλογισμό αν αλλάξω πρόγραμμα; Μπλέξιμο.. Lol

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν έπρεπε να τα πληρώσεις όλα!

Ίδια τιμή μου έδωσαν και εμένα για 200αρα vdsl. Αν μπρεις να βάλεις Ftth μην το σκέφτεσαι...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, asteroulis είπε

Μια διορθωση , το οριο δεν ειναι 100ΤΒ , αλλα 100.000 ΤΒ!!!

Αυτό υπάρχει κάπου γραμμένο επίσημα ;

Δημοσ.

Ναι , δεν θυμαμαι που αλλα ειμαι 100% σιγουρος. Οπως βεβαια αναφερθηκε με αρκετη hardcore χρηση και 100ΤΒ να ηταν παλι ειναι υπεραρκετα για φουλ χρηση σε 5 καρτες. Αν καποιου δεν του φτανουν κατι δεν παει καλα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ArisG88 είπε

100TB είναι όριο και όχι 100.000TB εκτός κι αν το άλλαξαν τώρα 

Κάπου γραμμένο ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ArisG88 είπε

Το γραφείο στον λογαριασμό του πελάτη οποίος έχει το πρόγραμμα. 

image.png

Που ; Δεν το έχω 

• Moderators
Δημοσ.

Ξερετε το "," ειναι το σημειο της υποδιαστολης, δεν ζουμε σε αλλη χωρα. 100ΤΒ ειναι το 100,000ΤΒ συμφωνα με τα συμβολα της χωρας μας. 

Προφανως ο "αστερουλης" εκανε αυτο το λαθος.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι καποιος που απο ADSL να περασε σε cosmote VDSL;

Ποσες ημερες πηρε η διαδικασια και ποιο ηταν περιπου το χρονοδιαγραμμα; (Αιτηση-αιτημα φορητοτητας-μηνυμα για ενεργοποιηση-υλοποιηση)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...