Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dream21 είπε

Επόμενη κίνηση μολις ενεργοποιησει η Cosmote το mmWave και το 5G SA περί τα τέλη του 2023 αγορα 5G Router για το σπίτι με ταχύτητες 3 και 4 Gbps και iPhone 15 Pro και άσε να περιμένουν οι γείτονες εδω γύρω πότε και εαν ρίξει καμια εταιρια Οπτικη ινα.

Εχεις ελεγξει την περιοχη σου οτι εχει σημα 5G και αν ναι, τι ταχυτητες πιανεις τωρα με αυτο;

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχεις ελεγξει την περιοχη σου οτι εχει σημα 5G και αν ναι, με το οποιο πιανεις τι ταχυτητες τωρα;

Όχι δεν έχω ακόμη καλύψη 5G παρά μόνο 4G. Την ταχύτητα την πιάνω μέσω microtik lte 18 κεραια.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ποτε δεν το κλεινω προφανως το σπιτι πρεπει παντα να εχει ιντερνετ. Το δουλευω μονιμα σε 4G+ πιανω 320 down και 120 up οταν ερθει η Ν78 εδω θα το εχω σε 5G.

Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να δω την καναταλωση μου στης 2 κάρτες ; Από το site cosmote ?

20 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχεις ελεγξει την περιοχη σου οτι εχει σημα 5G και αν ναι, τι ταχυτητες πιανεις τωρα με αυτο;

Που το κοιτάμε ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε

Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να δω την καναταλωση μου στης 2 κάρτες ; Από το site cosmote ?

Που το κοιτάμε ;

Εννοειται μεσα απο το ρουτερ η μολις το ανοιξεις την οθονη την γραφει για καθε μηνα ποση ειναι. Εδω ειναι του μηνα μεχρι τωρα δηλαδη εχω βαλει και οριο 10TB. Oι extra sim εχουν 100TB το μηνα πρακτικα απεριοριστα. 

Screenshot_2.png

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εννοειται μεσα απο το ρουτερ η μολις το ανοιξεις την οθονη την γραφει για καθε μηνα ποση ειναι. Εδω ειναι του μηνα μεχρι τωρα δηλαδη εχω βαλει και οριο 10TB. Oι extra sim εχουν 100TB το μηνα πρακτικα απεριοριστα. 

Screenshot_2.png

Ευχαριστώ. Χωρίς το ρούτερ ; Από software μέσω cosmote site ;;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ευχαριστώ. Χωρίς το ρούτερ ; Από software μέσω cosmote site ;;;

Στο cosmote router μπαινεις στο http://192.168.1.1/index.html#login και με ενα κωδικο που θα βαλεις εσυ μπαινεις το ρουτερ κανονικα. Στης vodafone το ρουτερ το ιδιο εχει αλλο portal το vodafonemobile.wifi.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο cosmote router μπαινεις στο http://192.168.1.1/index.html#login και με ενα κωδικο που θα βαλεις εσυ μπαινεις το ρουτερ κανονικα. Στης vodafone το ρουτερ το ιδιο εχει αλλο portal το vodafonemobile.wifi.

Ναι δεν έχω ρούτερ ίσως να μην το έκανα κατανοητό. Με κινητά 2 Σημ πώς βλέπεις χρήση online cosmote website ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ναι δεν έχω ρούτερ ίσως να μην το έκανα κατανοητό. Με κινητά 2 Σημ πώς βλέπεις χρήση online cosmote website ;

Παλι δεν καταλαβα ακριβως. Εννοεις τη χρηση δεδομενων στη sim? Απο το κινητο αυτο το βλεπεις απο τη χρηση δεδομενων του καθε κινητου το router εχει δικο του μερος οπως εδειξα πιο πανω που δειχνει τη χρηση που κανεις. Μπορεις να βαλεις κανονικα κοφτη οπως και στο κινητο αν εχεις περιορισμο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παλι δεν καταλαβα ακριβως. Εννοεις τη χρηση δεδομενων στη sim? Απο το κινητο αυτο το βλεπεις απο τη χρηση δεδομενων του καθε κινητου το router εχει δικο του μερος οπως εδειξα πιο πανω που δειχνει τη χρηση που κανεις. Μπορεις να βαλεις κανονικα κοφτη οπως και στο κινητο αν εχεις περιορισμο. 

Δεν έχω ρούτερ. Θέλω να δω την χρήση μου όλα μαζί και της δύο κάρτες χωρις να ψάξω 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Δεν έχω ρούτερ. Θέλω να δω την χρήση μου όλα μαζί και της δύο κάρτες χωρις να ψάξω 

Των extra sim? Στο μηνιαιο συμβολαιο θα ερθει αναλυτικα ποσα GB εχεις καταναλωσει στην καθε μια. Και μεσα απο το κινητο στη χρηση δεδομενων σου λεει ακριβως τη δεδομενα εχεις χαλασει για καθε μηνα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vdeseris είπε

Στην εφαρμογή της cosmote δεν τα αναφέρει?

Την καταναλωση των extra sim? Δεν γνωριζω θελει να το δω αυτο στην εφαρμογη που εχει ο φιλος για της extra sim να δουμε αν γραφει τη χρηση. Στο συμβολαιο το γραφει σιγουρα παντως για τις extra sim+την καρτα του gigamax unlimited. Και οι 2 extra sim μαζι με την βασικη εχουν 100TB συνολο δεδομενα. Δηλαδη αν μια καρτα φαει 100TB σε 10 μερες μετα τελος το ιντερνετ και στις 3 καρτες. Λεμε τωρα σεναριο επιστημονικης φαντασιας αλλα μπορει να συμβει. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Την καταναλωση των extra sim? Δεν γνωριζω θελει να το δω αυτο στην εφαρμογη που εχει ο φιλος για της extra sim να δουμε αν γραφει τη χρηση. Στο συμβολαιο το γραφει σιγουρα παντως για τις extra sim+την καρτα του gigamax unlimited. Και οι 2 extra sim μαζι με την βασικη εχουν 100TB συνολο δεδομενα. Δηλαδη αν μια καρτα φαει 100TB σε 10 μερες μετα τελος το ιντερνετ και στις 3 καρτες. Λεμε τωρα σεναριο επιστημονικης φαντασιας αλλα μπορει να συμβει. 

Έχω 2 κάρτες. Στην εφαρμογή δεν λέει τίποτα όχι 

Το βρήκα τέλεια τέλεια 

Screenshot_2023-03-06-19-56-53-003-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Δεν σου λέει ζωντανή χρήση δηλαδή έως σήμερα 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Στην εφαρμογή της cosmote δεν τα αναφέρει?

Αναφέρει αναλυτικα στον λογαριασμο ποσα GB η TB εχει καταναλωσει το καθε νουμερο εξτρα σιμ μεσα απο την εφαρμογη της Cosmote

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dream21 είπε

Αναφέρει αναλυτικα στον λογαριασμο ποσα GB η TB εχει καταναλωσει το καθε νουμερο εξτρα σιμ μεσα απο την εφαρμογη της Cosmote

Ναι όχι live update 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...