Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Είμαι σε στάδιο μετάβασης από Nova σε Cosmote, το τηλέφωνο είναι ακόμη Nova, η σύνδεση μου είπε ο τεχνικός ότι κανονικά έπρεπε να ειναι 24mbps (μεταβατική λογικά) αλλά όταν του λέω συγχρονίζω κανονικά 100mbps με username pass otenet μπήκε το είδε, με ρώτησε έκπληκτος αν κατεβάζω κανονικά; του είπα ναι 10mb/s και δεν ήξερε να μου απαντήσει. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να μου γυρίσει το τηλέφωνο (περιμέναμε να λάβω το router της cosmote πρώτα για να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο) *επίσης σύμφωνα με τον τεχνικό γίνεται να αιτηθώ POTS για συγκεκριμένους λόγους αλλά η διαδικασία θα πρέπει να γίνει μετά την αλλαγή σε VoIP. τώρα που το σκέφτομαι παίζει να έχω ακόμη Nova VDSL και να συνδέομαι με otenet επειδή είναι δικιά του καμπίνα; Εδω και καποια χρονια δεν χρειαζονται κωδικοι για την συνδεση του ρουτερ. Ο,τι κωδικους και να βαλεις συνδεεσαι. Μπορεις να δεις τον παροχο σου αυτη την στιγμη αν ειναι nova ή οτε αν τσεκαρεις την IP σου εδω 1
troi.g Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Προφανως οπως τα λες, σου εχουν τσεκαρει εσενα το κουτακι αναμονης 14ημερων πριν ξεκινησει να "μετραει" η αιτηση σου και δωθει το αιτημα φορητοτητας στον παλιο παροχο. Μετα τις 14 ημερες αν ειναι ετσι θα αρχισει να προχωρα η δικη σου υποθεση σε σχεση με των αλλων επομενως. Την ιδια μερα που θα αλλαξεις παροχο θα σε κοψει και ο παλιος, παντα ετσι γινεται. Το συμβόλαιο των κινητών (3) ήρθε και το υπέγραψα μέσα σε 3 μέρες. Για το σταθερό δεν έχω ακόμα ενημέρωση. 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Προφανως οπως τα λες, σου εχουν τσεκαρει εσενα το κουτακι αναμονης 14ημερων πριν ξεκινησει να "μετραει" η αιτηση σου και δωθει το αιτημα φορητοτητας στον παλιο παροχο. Μετα τις 14 ημερες αν ειναι ετσι θα αρχισει να προχωρα η δικη σου υποθεση σε σχεση με των αλλων επομενως. Την ιδια μερα που θα αλλαξεις παροχο θα σε κοψει και ο παλιος, παντα ετσι γινεται. Το συμβόλαιο των κινητών (3) ήρθε και το υπέγραψα μέσα σε 3 μέρες. Για το σταθερό δεν έχω ακόμα ενημέρωση.
hotcarver1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Από την αίτηση ,σε μια εβδομάδα το σταθερό και στις 11 μέρες το κινητό. Ειχα πει ότι παραιτούμαι από το δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημερών. Στην εφαρμογή φαίνονται και τα δυο . Στο κινητό ακόμα βλεπω πάγιο ακόμα 40 ευρώ και μετά την μεταβολή σε cosmote one ,35.90. Απ ότι μου είπαν πρέπει να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός για να δω όλες τις εκπτώσεις. Επισης βλέπω και την extra sim με πάγιο 3.02 ευρώ. Εσεις ποσό βλέπετε σε κινητό;
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Εδω και καποια χρονια δεν χρειαζονται κωδικοι για την συνδεση του ρουτερ. Ο,τι κωδικους και να βαλεις συνδεεσαι. Μπορεις να δεις τον παροχο σου αυτη την στιγμη αν ειναι nova ή οτε αν τσεκαρεις την IP σου εδω χρειάζονται κωδικοί, έστω και αν είναι [email protected], όταν είχε [email protected] δεν συνδεόταν...
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δουλευει αψογα το zte 5001 απο vodafone με καρτα cosmote. Πιασαμε χθες 1.5GB download με Ν78. Απο τα καλυτερα 5G ρουτερ εκει εξω και σε σωστη τιμη. 3
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Δουλευει αψογα το zte 5001 απο vodafone με καρτα cosmote. Πιασαμε χθες 1.5GB download με Ν78. Απο τα καλυτερα 5G ρουτερ εκει εξω και σε σωστη τιμη. link? thelei setup?
Allan-Wake Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Δουλευει αψογα το zte 5001 απο vodafone με καρτα cosmote. Πιασαμε χθες 1.5GB download με Ν78. Απο τα καλυτερα 5G ρουτερ εκει εξω και σε σωστη τιμη. N78 τι ειναι? εγω ενα νοκια n78 ξερω παλιο 1
Arkin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε link? thelei setup? Εδω στα 249. Οχι κουμπωνεις sim και παιζει αμεσα. https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ 3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε N78 τι ειναι? εγω ενα νοκια n78 ξερω παλιο Ειναι η band του 5G πιασαμε 1.5GB download. 1
SV1EOD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Arkin είπε Δουλευει αψογα το zte 5001 απο vodafone με καρτα cosmote. Πιασαμε χθες 1.5GB download με Ν78. Απο τα καλυτερα 5G ρουτερ εκει εξω και σε σωστη τιμη. Επιβεβαιώνεις ότι το συγκεκριμένο έχει WiFi 6 και 1000άρα ethernet; Τι διαφορές έχει από το ZTE 5002 αν γνωρίζεις;
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, SV1EOD είπε Επιβεβαιώνεις ότι το συγκεκριμένο έχει WiFi 6 και 1000άρα ethernet; Τι διαφορές έχει από το ZTE 5002 αν γνωρίζεις; Ναι έχει κανονικά wifi 6 και με ethernet ακουμπησαμε 990mb download που ειναι πρακτικά το 1000αρι ethernet. Δεν γνωρίζω καθόλου τις διαφορές με το νέο 5002. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Arkin είπε Δουλευει αψογα το zte 5001 απο vodafone με καρτα cosmote. Πιασαμε χθες 1.5GB download με Ν78. Απο τα καλυτερα 5G ρουτερ εκει εξω και σε σωστη τιμη. Ωραίος, απο υπερθέρμανση πως τα πάει; επίσης εξωτερικές κεραιούλες 5g θα βάλετε/ βάλατε;
fysikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) ~250ε /12=20,8ε τον μήνα για αγορά modem + 3ε η sim= 24e περίπου όσο έχει η σύνδεση δλδ.... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από fysikos 1
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, fysikos είπε ~250ε /12=20,8ε τον μήνα για αγορά modem + 3ε η sim= 24e περίπου όσο έχει η σύνδεση δλδ.... Με την τεράστια διαφορά της φορητότητας σε όλη την Ελλάδα.
fysikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Με την τεράστια διαφορά της φορητότητας σε όλη την Ελλάδα. πράγματι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό αλλά και πολλά τα 250ε για ενα modem. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 παρα πολλα 250 ευρω , εγω την εβαλα σε ενα δευτερο κινητο που εχω 5Τζι και πεταει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση