Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δεν ξέρουμε αν έχει λήξει.. μπορεί να δώσουν κ παράταση αν έχουν ενδιαφέρον από πελάτες της nova & Vodafone. Μην ξεχνάμε ότι η ενοποίηση wind-nova τάραξε λίγο τα νερά ανταγωνισμού της cosmote.

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavlaras13 είπε

32,9€ vdsl200 + απεριόριστα σταθερά και κινητά. Αυτήν την τιμή την έδιναν και απο κατάστημα αλλά χωρίς τα υπολοιπα δώρα.Μου είχαν δώσει χαρτί με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και αποτι κατάλαβα ειναι οι τιμές που διαβάζω εδώ

Ωραίοι. Είμαι 10 χρόνια πελάτης και τα τελευταία δύο χρόνια δεν ανανεώνω συμβόλαιο γιατί πληρώνω 47€/μήνα τη 200άρα και για να κάνω διετές συμβόλαιο μου ζητάνε 44,90 / μήνα. Αστειότητες. Τους κάλεσα και τους είπα να ανανεώσω με αυτή την τιμή και μου είπαν ότι αφορά μόνο νέους πελάτες. Έχω φύγει για Nova.

Δημοσ.

Καλημέρα

Κάλεσα μόλις, μου επιβεβαίωσαν ότι η εν λόγω προσφορά έληξε χθες.

Πλέον η τιμή για το κινητό με όλα απεριόριστα (ομιλία, data, κλήσεις σε ΕΕ) είναι στα 28,53 και 24,20 για τα 20GB.

Στην επόμενη..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spiros.christof είπε

Καλημέρα

Κάλεσα μόλις, μου επιβεβαίωσαν ότι η εν λόγω προσφορά έληξε χθες.

Πλέον η τιμή για το κινητό με όλα απεριόριστα (ομιλία, data, κλήσεις σε ΕΕ) είναι στα 28,53 και 24,20 για τα 20GB.

Στην επόμενη..

Κρίμα.. έχασα την προσφορά από δικη τους μλκ.. άφησα το τηλ πόσες φορές να με καλέσουν, τους πήρα κ εγώ αλλά τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekparot είπε

Κρίμα.. έχασα την προσφορά από δικη τους μλκ.. άφησα το τηλ πόσες φορές να με καλέσουν, τους πήρα κ εγώ αλλά τίποτα.

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό πάει το Βουνό στον Μωάμεθ!

Δημοσ.
Στις 21/2/2023 στις 6:16 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν ειναι κλειδωμενο απο οσο γνωριζω παιζει με ολες τις sim κανονικα. Εγω πηρα απο γερμανο το ιδιο στα 299 αλλιως θα επερνα απο voda δεν το πηρα χαμπαρι οτι επαιζε 249 και παιζει αψογα. 

Τελικά γνωρίζουμε αν παίζει με όλες τις sim το ZTE της voda?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, yiamaha είπε

Τελικά γνωρίζουμε αν παίζει με όλες τις sim το ZTE της voda?

Το πηρε ενας φιλος σημερα απο voda θα το δουλεψει μεχρι τελος βδομαδας με cosmote και θα ενημερωσω.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως σχετικά με το σταθερό κομμάτι της προσφοράς σήμερα έγινε η μετάβαση από Nova vdsl 50mbps σε Cosmote 100 πάλι vdsl, το ping στον ίδιο server της cosmote ήταν 7ms με Nova και πήγε 12+ με Cosmote... (όλα τα υπόλοιπα ίδια, ίδιο router μόνο το user pass άλλαξα)

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

πάντως σχετικά με το σταθερό κομμάτι της προσφοράς σήμερα έγινε η μετάβαση από Nova vdsl 50mbps σε Cosmote 100 πάλι vdsl, το ping στον ίδιο server της cosmote ήταν 7ms με Nova και πήγε 12+ με Cosmote... (όλα τα υπόλοιπα ίδια, ίδιο router μόνο το user pass άλλαξα)

Κι εγώ αναμένω ενεργοποίηση. Κι εγώ από Νοβα. Σε μένα το 100αρι στην Νοβα ήταν άψογο. Πως το βλέπεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, geovision_gr είπε

Κι εγώ αναμένω ενεργοποίηση. Κι εγώ από Νοβα. Σε μένα το 100αρι στην Νοβα ήταν άψογο. Πως το βλέπεις?

Τερματίζει η γραμμή μου εκεί στα 100 είναι ο συγχρονισμός της  vdsl οπότε καθαρά συνδέομαι γύρω στα 90mbps. ping για κάποιο λόγο είχε καλύτερο η nova..

εν τω μεταξύ μέχρι τώρα δεν είχα VoIP τηλεφωνία αλλά την κλασική (pots), ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω το router που μου στλένει η Cosmote μόνο και μόνο για να έχω τηλέφωνο;; 😐

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

εν τω μεταξύ μέχρι τώρα δεν είχα VoIP τηλεφωνία αλλά την κλασική (pots), ελπίζω να μην χρειαστεί να βάλω το router που μου στλένει η Cosmote μόνο και μόνο για να έχω τηλέφωνο;; 😐

Και πως φαντάζεσαι ότι θα έχεις τηλέφωνο αν δεν βάλεις το ρούτερ της Cosmote; Τι φρούδα ελπίδα είναι αυτή;

Η μόνη σου εναλλακτική από το ρούτερ της Cosmote είναι να βάλεις κάποιο σχετικά μοντέρνο Fritzbox που να έχει firmware έκδοσης 7.xx το οποίο παίρνει τους κωδικούς του Voip αυτόματα ή να βάλεις κάποιο άλλο aftermarket router και να ζητήσεις τους κωδικούς του Voip(η Cosmote τους δίνει) και να τους καρφώσεις χειροκίνητα. Αλλιώς δεν θα έχεις τηλέφωνο.

Επεξ/σία από SV1EOD
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, SV1EOD είπε

Και πως φαντάζεσαι ότι θα έχεις τηλέφωνο αν δεν βάλεις το ρούτερ της Cosmote; Τι φρούδα ελπίδα είναι αυτή;

Η μόνη σου εναλλακτική από το ρούτερ της Cosmote είναι να βάλεις κάποιο σχετικά μοντέρνο Fritzbox που να έχει firmware έκδοσης 7.xx το οποίο παίρνει τους κωδικούς του Voip αυτόματα ή να βάλεις κάποιο άλλο aftermarket router και να ζητήσεις τους κωδικούς του Voip(η Cosmote τους δίνει) και να τους καρφώσεις χειροκίνητα. Αλλιώς δεν θα έχεις τηλέφωνο.

Και τώρα πως έχω τηλέφωνο κανονικά και με το παλιό router μου είμαι συνδεδεμένος με cosmote vdsl; δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το pots ήσυχο στην φορητότητα;

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Παντως να γνωριζετε οως ειναι υποχρεωμενοι οι παροχοι να σου δίνουν συακευες τυπου power bank για να συνεχιζεις να εχεις τηλέφωνο και οταν υπάρξει διακοπη ρεύματος 

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fysikos είπε

Παντως να γνωριζετε οως ειναι υποχρεωμενοι οι παροχοι να σου δίνουν συακευες τυπου power bank για να συνεχιζεις να εχεις τηλέφωνο και οταν υπάρξει διακοπη ρεύματος 

To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...