diplo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο κατάστημα Cosmote Καλλιθέας δεν υπάρχει η προσφορα με τα καρτοκινητά δυστυχώς... Στις 23/2/2023 στις 11:06 ΠΜ, anivas11 είπε Μόνο το σταθερό μετέφερα από Nova. Τα καρτοκινητά τα είχα στην cosmote. Μόνος περιορισμός ότι δεν θέλουν frog. Αν έχεις frog πρέπει να το γυρίσεις σε κοσμοκάρτα ή whatsup. Έδινα 25 στην nova για την 50αρα και 12€ + 12€ τουλάχιστον το μήνα για τα καρτοκινητά, σύνολο 49€. Τώρα θα δίνω 27,9 €. Στις 20/2/2023 στις 3:08 ΜΜ, anivas11 είπε Δίνουν προσφορά για δύο καρτοκινητά αν μεταφέρεις το σταθερό σ' αυτούς. 27,9 € η 50Mbps και τα δύο καρτοκινητά τα φορτώνουν με 10€ κάθε μήνα για 24 μήνες. Επί πλέον διαλέγεις 3Gb data ή 1000 λεπτά προς όλους το μήνα για το καθ' ένα κινητό. Εν ολίγοις για 24 μήνες δεν ξαναβάζεις κάρτα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από diplo
HAARPER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, lazurell είπε Σε κατάστημα το μεσημέρι πήρα 100άρα και μάλιστα με απεριόριστες κλήσεις ΚΑΙ στα κινητά! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά για 1,5 χρόνο ακόμα συμβόλαιο θαρρώ θα είναι πάνω από 150. Αυτη την υποψια εχω και εγω ειμαι σε διλημμα αν αξιζει βεβαια για κοσμοτε μιλαμε και αυτες οι προσφορες δεν ξερω αν θα εμφανιστουν συντομα ουτως η αλλως αν επιτελους σκασει η επιδοτηση μεσω ufbb και σκαψει η βοντα(κλασικη χελωνα στα εργα)δεν σκοπευω να μεινω αλλα πιο πολυ το 13αρι του gigamax με τραβαει παρα η σταθερη/ιντερνετ της Κοτε. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από HAARPER
ALIEN-3- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά σήμερα παρέλαβα από κούριερ το ρούτερ. Αλλά δεν είχε μέσα τις κάρτες. Επίσης ενώ με είχε πει η κοπέλα να δώσω φωτοτυπία την ταυτότητα όταν έρθει ο κούριερ μου είπε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση και έφυγε. Έτυχε σε κανέναν άλλον αυτό? 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε μετα απο 13 λεπτα αναμονης. το σηκωσε μια κυρια .. μου ειπε εχουμε πολυ καλες προσφορες.. κρατησε το κινητο μου και θα με καλεσει καποιος απο αλλο τμημα ειπε εκ νεου Εγώ πήρα εδώ και πήρα κατευθείαν προσφορά......
dimis_pj Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Παιδιά σήμερα παρέλαβα από κούριερ το ρούτερ. Αλλά δεν είχε μέσα τις κάρτες. Επίσης ενώ με είχε πει η κοπέλα να δώσω φωτοτυπία την ταυτότητα όταν έρθει ο κούριερ μου είπε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση και έφυγε. Έτυχε σε κανέναν άλλον αυτό? Εγώ πήρα εδώ και πήρα κατευθείαν προσφορά...... Εμένα η sim και το συμβόλαιο της κινητής ήρθε με κούριερ και έδωσα την ταυτότητα. Το ρούτερ το έφερε ο τεχνικός του οτε. Οπότε λογικά θα σου έρθει με άλλη αποστολή η σιμ 2
troi.g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε Παιδιά σήμερα παρέλαβα από κούριερ το ρούτερ. Αλλά δεν είχε μέσα τις κάρτες. Επίσης ενώ με είχε πει η κοπέλα να δώσω φωτοτυπία την ταυτότητα όταν έρθει ο κούριερ μου είπε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση και έφυγε. Έτυχε σε κανέναν άλλον αυτό? Εγώ πήρα εδώ και πήρα κατευθείαν προσφορά...... Κι εγω σημερα που μιλησα μαζι τους , μου ειπαν οτι στα κινητα θελουν την ταυτοτητα και οχι για το σταθερο. Επισης μου ειπε οτι το ρουτερ θα το φερει τεχνικος και οχι κουριερ. Εκτος αν δε καταλαβα καλα.
HAARPER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Εντυπωση μου κανει ωστοσο οτι οι περισσοτεροι με βαση τα αναγραφομενα τους εκαναν φορητοτητα απο νοβα οποιος ξερει απο βοντα ας πει κατι για την εμπειρια του.
greekparot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ που τους παρακαλώ να με καλέσουν και έχω μπλέξει… αφού περιμένω τόσες ημέρες πήρα στο σταθερό 210.. που δόθηκε παραπάνω και την ώρα που ήμουν στην αναμονή με καλεσαν από το 13888!!! Δηλαδή έλεος! Δεν με ξανά πήραν. Ελπίζω να πάρει μια παράταση από αύριο 1/3 μπας και προλάβουμε και εμείς διαφορετικά next time..
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, diplo είπε Στο κατάστημα Cosmote Καλλιθέας δεν υπάρχει η προσφορα με τα καρτοκινητά δυστυχώς... Το εχω γραψει πριν 3-4 ημερες οτι αυτη η προσφορα με το γεμισμα καρτοκινητων, σε καταστημα ΔΕΝ, δεν ειχαν ιδεα και σε δικη μου επισκεψη Μαρουσι. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Όποιος βρει κανένα 4g+ routeraki value for money να αξιοποιήσουμε και τις καρτούλες data sim παρακαλώ πολύ να μας ενημερώσει πάραυτα 😅
pavlaras13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Να προσθέσω οτι μου έδωσαν την προσφορά για το σταθερό (vdsl 200) και τα 2 καρτοκινητα που εχω έιναι frog. Ρώτησα αρκετές φορές και είπε δεν υπάρχει πρόβλημα (Ελπίζω δηλαδή γιατί μου είπε οτι τα δώρα για τα καρτοκινητα θα τα δω αφού γίνει η ενεργοποίηση του σταθερού )
greekparot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, pavlaras13 είπε Να προσθέσω οτι μου έδωσαν την προσφορά για το σταθερό (vdsl 200) και τα 2 καρτοκινητα που εχω έιναι frog. Ρώτησα αρκετές φορές και είπε δεν υπάρχει πρόβλημα (Ελπίζω δηλαδή γιατί μου είπε οτι τα δώρα για τα καρτοκινητα θα τα δω αφού γίνει η ενεργοποίηση του σταθερού ) Τι τιμή σου έδωσαν για το fiber 200 με το σταθερό ;
fysikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, pavlaras13 είπε Να προσθέσω οτι μου έδωσαν την προσφορά για το σταθερό (vdsl 200) και τα 2 καρτοκινητα που εχω έιναι frog. Ρώτησα αρκετές φορές και είπε δεν υπάρχει πρόβλημα (Ελπίζω δηλαδή γιατί μου είπε οτι τα δώρα για τα καρτοκινητα θα τα δω αφού γίνει η ενεργοποίηση του σταθερού ) δηλαδή αν κάνεις αίτηση για φορητότητα του σταθερού σου στέλνουν 2 κάρτες sim που κάθε μήνα θα έχουν δωρο 10ε; Βάζω και το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου απο την nova που εχω κάνει στις 19/8/21 για dp vdsl50 Spoiler Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από fysikos
pavlaras13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 32,9€ vdsl200 + απεριόριστα σταθερά και κινητά. Αυτήν την τιμή την έδιναν και απο κατάστημα αλλά χωρίς τα υπολοιπα δώρα.Μου είχαν δώσει χαρτί με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και αποτι κατάλαβα ειναι οι τιμές που διαβάζω εδώ 3 λεπτά πριν, fysikos είπε δηλαδή αν κάνεις αίτηση για φορητότητα του σταθερού σου στέλνουν 2 κάρτες sim που κάθε μήνα θα έχουν δωρο 10ε; Όχι είχα ήδη 2 νούμερα frog 1
diplo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, pavlaras13 είπε Να προσθέσω οτι μου έδωσαν την προσφορά για το σταθερό (vdsl 200) και τα 2 καρτοκινητα που εχω έιναι frog. Ρώτησα αρκετές φορές και είπε δεν υπάρχει πρόβλημα (Ελπίζω δηλαδή γιατί μου είπε οτι τα δώρα για τα καρτοκινητα θα τα δω αφού γίνει η ενεργοποίηση του σταθερού ) Επειδή έχει χαθεί λίγο η μπάλα... Από πού πήρες την προσφορά για τα 2 καρτοκινητά φίλε μου; Όχι ότι θα αλλάξει κάτι πλέον, μιας και έληξε η φάση, αλλά έτσι για να υπάρχει
pavlaras13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Τηλεφωνικά .Είχα ζητήσει να με καλέσουν. Πιο πριν είχα παει σε κατάστημα όμως και δεν ήξεραν κάτι, απλα μου έδωσαν χαρτί με τις τιμες για το σταθερό. Για τα καρτοκινητα το είπα γιατί κάποιος είχε αναφέρει οτι δεν δίνουν σε frog. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση