fysikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Εχω σταθερο στην vodafone ,να το φέρω στην cosmote και τις προσφορές που δινουν για τα κινητα να τις εχω σε υφισταμενα στην cosmote κινητα. Δλδ να κανω την φορητότητα του σταθερού και μετατροπη των κινητων πχ απο καρτοσυμβολαιο cosmote στο πρόγραμμα με τα 13.77 της cosmote
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 μπα, δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα γι αυτο. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) μόλις έκανα το πρόγραμμα τηλεφωνικά, κανένα εξτραδάκι σας έδωσαν εσάς εκτός από τον ένα μήνα πάγιο δώρο; μεταφορά κινητό και σταθερό από Wind (nova). Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από ChrisN.S.
ALXIOA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ισχύει ακόμη η προσφορά??που παίρνουνε??
ALIEN-3- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Ισχύει ακόμη η προσφορά??που παίρνουνε?? 2106295102 δοκίμασε εδώ για ποιο άμεσα 1
ALXIOA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε 2106295102 δοκίμασε εδώ για ποιο άμεσα μετα απο 13 λεπτα αναμονης. το σηκωσε μια κυρια .. μου ειπε εχουμε πολυ καλες προσφορες.. κρατησε το κινητο μου και θα με καλεσει καποιος απο αλλο τμημα ειπε εκ νεου 1
Rattlehead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ξέρουμε διάρκεια της προωθητικής ενέργειας αυτής; μέχρι σήμερα είναι;
ALXIOA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Ξέρουμε διάρκεια της προωθητικής ενέργειας αυτής; μέχρι σήμερα είναι; ναι μεχρι και σημερα
dimis_pj Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι για τελευταία φορά γιατί μόλις μου ήρθε μήνυμα από την cosmote στον cu αριθμό μου ότι ενεργοποιήθηκε το cosmote wifi calling και η υπηρεσία περιαγωγής και λεω μωρε λες να ενεργοποιήθηκε η sim? Ανοίγω και τη sim της cosmote στο dual sim κινητό που έχω και δουλεύουν και οι δύο κάρτες στις 2 εταιρείες, κανονικά και τηλέφωνα πήρα και δεδομένα...χαχα...πιστεύω για λίγα λεπτά ακόμη... Στην εφαρμογή της cosmote πάντως ακόμη δεν μου εμφανίζει κάποια ενεργή σύνδεση για να δούμε και εκεί στα σίγουρα τι χρεώνει τελικά Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από dimis_pj
kostaspsilos13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Επανέρχομαι για τελευταία φορά γιατί μόλις μου ήρθε μήνυμα από την cosmote στον cu αριθμό μου ότι ενεργοποιήθηκε το cosmote wifi calling και η υπηρεσία περιαγωγής και λεω μωρε λες να ενεργοποιήθηκε η sim? Ανοίγω και τη sim της cosmote στο dual sim κινητό που έχω και δουλεύουν και οι δύο κάρτες στις 2 εταιρείες, κανονικά και τηλέφωνα πήρα και δεδομένα...χαχα...πιστεύω για λίγα λεπτά ακόμη... Στην εφαρμογή της cosmote πάντως ακόμη δεν μου εμφανίζει κάποια ενεργή σύνδεση για να δούμε και εκεί στα σίγουρα τι χρεώνει τελικά https://media.tenor.com/_vmWjYKMuYgAAAAM/double-agent-single-agent.gif
squib Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Ζήτησα και εγώ προσφορά και επιβεβαιώνω Κινητο unlimited voice data --> 13,77€ Σταθερό VDSL 50mbit unlimted landline 500mins to mobile --> 27.90€ Δώρο το πρώτο πάγιο στο κινητό.
HAARPER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Παιδες να ρωτησω και εγω με την πλευρα μου οσο προλαβαινω φυσικα αυτα τα προνομια της Κοσμοτε υπαρχει περιθωριο υπαναχωρησης απο την στιγμη που ζητησω να προχωρησει η διαδικασια? Διοτι μου ειπαν οτι αυριο θα με ενημερωσουν λογικα για το ποσο θα ειναι η ρητρα αποχωρησης απο το δικτυο της Vodafone το οποιο βρισκομαι αυτη τη στιγμη στο ιδιοκτητο δικτυο της που εχει στησει στον Πειραια(αν αυτο σας βοηθαει παραπανω). Φοβαμαι μην ειναι καμια τρελη λυπητερη διοτι το συμβολαιο που εκανε η κοπελα μου ληγει σε 1.5 χρονο περιπου. 100αρα Vodafone VDSL και διαθετω καρτοκινητο CU ελευθερο για ενεργοποιηση. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον προθυμοποιηθει να βοηθησει!
lazurell Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, hountalass είπε Τελικά 100 ή 50 δίνουν ρε παιδιά; Σε κατάστημα το μεσημέρι πήρα 100άρα και μάλιστα με απεριόριστες κλήσεις ΚΑΙ στα κινητά! 14 λεπτά πριν, HAARPER είπε Παιδες να ρωτησω και εγω με την πλευρα μου οσο προλαβαινω φυσικα αυτα τα προνομια της Κοσμοτε υπαρχει περιθωριο υπαναχωρησης απο την στιγμη που ζητησω να προχωρησει η διαδικασια? Διοτι μου ειπαν οτι αυριο θα με ενημερωσουν λογικα για το ποσο θα ειναι η ρητρα αποχωρησης απο το δικτυο της Vodafone το οποιο βρισκομαι αυτη τη στιγμη στο ιδιοκτητο δικτυο της που εχει στησει στον Πειραια(αν αυτο σας βοηθαει παραπανω). Φοβαμαι μην ειναι καμια τρελη λυπητερη διοτι το συμβολαιο που εκανε η κοπελα μου ληγει σε 1.5 χρονο περιπου. 100αρα Vodafone VDSL και διαθετω καρτοκινητο CU ελευθερο για ενεργοποιηση. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον προθυμοποιηθει να βοηθησει! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά για 1,5 χρόνο ακόμα συμβόλαιο θαρρώ θα είναι πάνω από 150.
ALXIOA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, lazurell είπε Σε κατάστημα το μεσημέρι πήρα 100άρα και μάλιστα με απεριόριστες κλήσεις ΚΑΙ στα κινητά! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά για 1,5 χρόνο ακόμα συμβόλαιο θαρρώ θα είναι πάνω από 150. 175 μου ζητησαν εμενα για 1,5 μηνα που ειμαι στο δικτυο τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση