Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 ώρες πριν, kostaspsilos13 είπε

Στο τηλέφωνο μου είπανε 2-3 φορές αυτό το ποσό, δεν το έβγαλα απτό μυαλό μου.. Μήπως είναι 20% η ρήτρα? Ξερωγω.. Τελοσπαντων, μικρό το κακό.. Γιαυτη την προσφορά αξίζει 

Στο κόστος αποδέσμευσης υπολογίζεται ο ΦΠΑ αλλά όχι το τέλος σταθερής τηλεφωνίας 5%. Οπότε είναι κάτι λιγότερο από την τιμή που πληρώνεις το πάγιο που υπολογίζεις.

• Thanks 1
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Family Gigamax Unlimited 4 νούμερα -> 62.86 + adsl 24mbit -> 22.9

Το γράφω επειδή δεν είχε αναφερθεί το family ως τώρα.

Επίσης έβαλα το κινητό μου στη σελίδα τους στις 08:55 και με πήραν 09:04, πολύ άμεσοι ενώ θυμάμαι παλιά να περιμένω πάνω από μία μέρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως σας έδωσαν το 100αρι στα 27,90, σε εμένα σε 2 συνομιλίες (η πρώτη την Παρασκευή και η δεύτερη πριν 1 λεπτό) δινουν το 50αρι στα 27,90 και το 100αρι στα 32,90....

Τους ανέφερα ότι πολλοί το έχουν πάρει το 100αρι στα 27,90 και ήταν ανένδοτη, δεν γινόταν με τίποτα...

• Confused 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι γιατί μόλις έγινε η αλλαγή της γραμμής στο σταθερό, έμεινα χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο για περίπου 20 λεπτά. Ο τεχνικός μου είπε δεν γινόταν να γίνει απευθείας μεταφορά σε fiber, έγινε μεταφορά σε κλασική παλιά γραμμή χαλκού και μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα γίνει η αλλαγή σε fiber η οποία μου είπε δεν θα πάρει χρόνο γιατί είδε ότι έχει μπει η γραμμή ήδη σε κάποιον άλλον στο κτίριο. 

Επίσης λίγο νωρίτερα με πήραν από τη nova να με ρωτήσουν γιατί φεύγω και να μου κάνουν προσφορά...τους είπα τις τιμές και μου απαντάει δεν υπάρχει αυτή η προσφορά στην αγορά σας κοροιδεύουν και μόλις τελειώσει το 24μηνο οι τιμές θα εκτοξευτούν..και της είπα τότε θα τα ξαναπούμε σε 24 μήνες... 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τι ωραια που τα λενε!😄

Με γειες συμφορουμιτη!

Μεσα σε λιγη ωρα

α) η επικοινωνια απο τον παλιο παροχο για να πει το ΟΚ προφανως στον νεο με την φορητοτητα 

β) η αλλαγη γραμμης απο τον νεο παροχο;

Πολυ γρηγορο, αμεσο. Ελλαδα μενεις; Σιγουρα; 😛 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι ωραια που τα λενε!😄

Με γειες συμφορουμιτη!

Μεσα σε λιγη ωρα

α) η επικοινωνια απο τον παλιο παροχο για να πει το ΟΚ προφανως στον νεο με την φορητοτητα 

β) η αλλαγη γραμμης απο τον νεο παροχο;

Πολυ γρηγορο, αμεσο. Ελλαδα μενεις; Σιγουρα; 😛 

χαχαχα, Ελλάδα ναι αλλά στην επαρχία...

9:15 κλήση από nova και 9:31 κλήση από Οτε.  Στις 10:10 είχα ίντερνετ και 10 λεπτά μετά και τηλέφωνο.. Να σημειώσω πως το συμβόλαιό μου στη nova είχε λήξει, δεν είχα κάποια δέσμευση..αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Το πιο αστείο είναι ότι δεν είχα ανανεώσει γιατί τον Μάιο με είχαν πάρει τηλέφωνο να ανανεώσω με αυξημένη τιμή κατά 5 ευρώ..και τους είπα αν αυξηθεί θα το κόψω και δεν αυξήσανε ποτε...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, astavlas είπε

Δεν ξέρω πως σας έδωσαν το 100αρι στα 27,90, σε εμένα σε 2 συνομιλίες (η πρώτη την Παρασκευή και η δεύτερη πριν 1 λεπτό) δινουν το 50αρι στα 27,90 και το 100αρι στα 32,90....

Τους ανέφερα ότι πολλοί το έχουν πάρει το 100αρι στα 27,90 και ήταν ανένδοτη, δεν γινόταν με τίποτα...

Το ίδιο και σε μένα.  Μάλλον έχει να κάνει με την  γραμμή (FTTC ή FTTH , δική τους ή ξένη ) και το πακέτο (24μηνα δώρα σε καρτοκινητά  ή  απεριόριστα). 

Δημοσ.

Ενώ το σταθερό ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε,η κινητή ακόμη.

Ειχα υπογράψει στον κούριερ την Τετάρτη .

Ενεργοποιηθηκε κάποιος σε κινητή με φορητότητα μέσω 13888;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βάλει και προχθές το τηλ μου στο site της κοσμοτε αλλά και σήμερα αλλά δεν με πήραν ποτε τηλέφωνο. Υπάρχει κάποιο νούμερο να καλέσω εγώ από κινητό;

Το κορυφαίο δε είναι ότι πήρα νόβα τηλ να τους ρωτήσω ποσο θα πληρώσω αν σπάσω το συμβόλαιο που λήγει τον Οκτώβριο. Με έβαλε σε αναμονή και μετά μου λέει υπάρχει συστημικό πρόβλημα και δεν μπορώ να σας πω, θα σας καλέσουμε εμείς… δεν παίζει να με πάρουν στάνταρ..

edit: ok βρήκα αριθμό και τους κάλεσα εγώ στην κοσμοτε. Είπαν θα επικοινωνήσουν σε λίγο μαζί μου για προσφορά.

Επεξ/σία από greekparot
Δημοσ.

Επειδή σημερα το ειδα το θεμα και θέλω να το εκμεταλλευτω προλαβαινω να παω σε κατάστημα ή μόνο με κληση στο 13888;

Εχω σταθερο vdsl voda 50mbps, εναν αριθμο cosmote και αλλον εναν cosmote η συζυγος. Θα μου δωσουν 27,9 το σταθερο 1000αρι και απο 13,77 τα κινητα με απεριόριστα ολα;

35 λεπτά πριν, greekparot είπε

edit: ok βρήκα αριθμό και τους κάλεσα εγώ στην κοσμοτε. Είπαν θα επικοινωνήσουν σε λίγο μαζί μου για προσφορά.

Μου γραφεις τον αριθμό;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fysikos είπε

Επειδή σημερα το ειδα το θεμα και θέλω να το εκμεταλλευτω προλαβαινω να παω σε κατάστημα ή μόνο με κληση στο 13888;

Εχω σταθερο vdsl voda 50mbps, εναν αριθμο cosmote και αλλον εναν cosmote η συζυγος. Θα μου δωσουν 27,9 το σταθερο 1000αρι και απο 13,77 τα κινητα με απεριόριστα ολα;

Μου γραφεις τον αριθμό;

6971013888

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, fysikos είπε

το πρωτο κινητο εχει αυτη την τιμη, με 2 βγαινει καπου 17 εκαστο. Υπαρχει στο τοπικ επακριβως η πληροφορια, στις πρωτες σελιδες αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Επειδή διάβασα οτι καποιος ηταν στην cosmote και πηρε τηβ προσφορα με αλλαγη προγράμματος δλδ χωρις να ερθει απο άλλη εταιρεία. Γινεται; Ή πρεπει οπωσδήποτε να ερθω απο αλλη εταιρεία;

• Moderators
Δημοσ.

Το λεει ο τιτλος, με φορητοτητα. Πρεπει να εισαι αλλου! 

Ποιο ειναι το σχολιο που το πηρε ενω ηταν εκει; Δεν το εχω δει μαλλον, για δωσε link

ΥΓ ισως μιλας για εναν που πηρε αλλη προσφορα, να του βαζουν 10ευρω καρτα και δωρεαν λεπτα ή λιγα GB σε καρτοκινητα που ειναι ηδη εκει, οχι ομως απεριοριστα στα 13.77

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...