Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Όσοι φύγατε από νόβα προς κοσμοτε είχαν λήξει τα συμβόλαια σας ή πληρώσατε ποινή; Ρωτάω γιατί έχω triple play με eon tv και λήγει Οκτώβριο και θα ήθελα να μάθω ποσα πρέπει να πληρώσω αν φύγω (45€/μήνα παγιο). 

Εγώ είχα Νόβα που έληγε τον Οκτώβριο (30 ευρώ πάγιο Double Play) και θα πληρώσω ποινή περίπου 35 ευρώ. Πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πούνε πόσα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης για το συμβόλαιο σου 

• Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giama είπε

Το συμβολαιο σου πρεπει να δεις. Και να απαντησει καποιος εδω δεν ισχυει απαραιτητα το ιδιο ποσο για τη δικη σου περιπτωση. Απο το τηλεφωνο επισης φαινεται οτι συχνα λενε ο,τι να'ναι.

περιπου 78 ευρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foler79 είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Να βγω λίγο οφ τοπικ και να σας ρωτήσω μιας και βλέπω ότι είστε ψαγμενοι με τα πακέτα κτλ. Δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά του θέματος γιατί έχω ήδη 24αρα τραγική DSL cosmote  (κλειδώνω στα 3 mbit-εχει λήξει το συμβόλαιο), θέλω να έχω αποδεκτό ίντερνετ στο σπίτι και σκέφτηκα  unlimited data στο κινητό μου με 40€ + 3 εξτρα σιμ για το σπίτι +3 εξτρα σιμ για άλλο σπίτι που δεν διαθέτει ίντερνετ προς το παρόν. Σύνολο 46€ , είναι καλά ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Το μόνο αρνητικό που  βλέπω είναι ότι για ένα αξιοπρεπές router 4g θέλω τουλάχιστον 150€ χ2 για τα 2 σπίτια.

Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή να προχωρήσω;

Ευχαριστώ και sorry και πάλι για το οφ τοπικ....

1) δεν νομίζω να δίνουν 6 έξτρα σιμ .

2) θες 5g router για να αντικαταστήσεις DSL.  Εκτός αν δε σε πειράζει να πέφτει η ταχύτητα σου  στα 5-10 Mbps (συμβαίνει συχνά).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ipal είπε

1) δεν νομίζω να δίνουν 6 έξτρα σιμ .

2) θες 5g router για να αντικαταστήσεις DSL.  Εκτός αν δε σε πειράζει να πέφτει η ταχύτητα σου  στα 5-10 Mbps (συμβαίνει συχνά).

1) 2 έξτρα σιμ θέλω. Δεν το έγραψα καλά, 3€ έξτρα σιμ για το ένα σπίτι και 3€ για το δεύτερο ήθελα να πω. Το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να το κάψουν ξαφνικά το παραμύθι με τις έξτρα σιμ και να μείνω με τα ρούτερ στο χέρι; Δεν νομίζω να δηλώνονται στο 24μηνο συμβόλαιο οι έξτρα σιμ αφού μπορείς να τις κόψεις οπότε θες.

2) όντως; Σε δίπλανο σπίτι ένας γείτονας έχει 4g πακέτο από Vodafone με 300gb/μήνα και δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, θα τον ρωτήσω  πάλι...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ipal είπε

Μην τρομάζεις τον άνθρωπο! Το αν θα πέφτει η ταχύτητα έχει σχέση με το συγκεκριμένο σεναριο τοποθεσιας κεραιας κτλ. Σε εσένα μπορεί να είσαι σε προβληματικη κατασταση και να το παθαίνεις. Χθες κεντρο Καστοριάς με φουλ σημα σε ταξιδι εκανα μερικα τεστ 0.5 mbps. Προφανώς δεν είναι φυσιολογικό . Οπως δεν είναι φυσιολογικό να έχεις 24αρα και να πιάνεις 3αρα.

Εγώ που αλλάζω συνεχώς ρούτερ στο σπιτι , απο cat6 έως 5G , παιζω απο 50 έως 800 mbps και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Οπότε ας κάνει οποιος θέλει μετρήσεις ότι έχει ικανό σήμα εκεί που θέλει να βάλει το ρούτερ, και ας προχωρήσει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, foler79 είπε

1) 2 έξτρα σιμ θέλω. Δεν το έγραψα καλά, 3€ έξτρα σιμ για το ένα σπίτι και 3€ για το δεύτερο ήθελα να πω. Το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να το κάψουν ξαφνικά το παραμύθι με τις έξτρα σιμ και να μείνω με τα ρούτερ στο χέρι; Δεν νομίζω να δηλώνονται στο 24μηνο συμβόλαιο οι έξτρα σιμ αφού μπορείς να τις κόψεις οπότε θες.

2) όντως; Σε δίπλανο σπίτι ένας γείτονας έχει 4g πακέτο από Vodafone με 300gb/μήνα και δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο, θα τον ρωτήσω  πάλι...

Αν δεν είσαι πολύ άτυχος μια χαρά θα είσαι είτε με 4g είτε με 5g βέβαια σε σχέση με τα 3Mbit. Πήγαινε σε κατάστημα την Τρίτη και διαπραγματέψου το αφού σου έχει λήξει και το συμβόλαιο. Επίσης αν σου πούνε καμμιά προσφορά τρελή για να ανανεώσεις την σταθερή και να μεταφέρεις σε gigamax unlimited(cosmote one συνδυασμός) από άλλο πάροχο καρτοκινητό και δεν έχεις, πήγαινε πάρε ένα επιτόπου και μετάφερε το μετά από 1-2 ώρες αφού το έχεις χρησιμοποιήσει. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά σίγουρα συμφέρει. Οι τιμές που συζητάμε τώρα είναι απίστευτες. Εγώ έχω το gigamax unlimited με 3 extra sim και πληρώνω 60 € με όλες τις εκπτώσεις μέσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, dimis_pj είπε

Εμένα με πήραν την Τρίτη αφού εβαλα το τηλέφωνό μου στη φόρμα επικοινωνίας για προσφορά. Ειχα καρτοκινητό Cu και σταθερό nova. Και η προσφορά ήταν για το σταθερό 27,90€ για 100mbps fiber , απεριόριστα λεπτά σε σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά και για το κινητό 13,70€ για απεριόριστα όλα. 

Χθές ήρθε η κούριερ και μου έφερε τη sim και το συμβόλαιο για το κινητό, του έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας και περιμένω πλέον πότε θα γίνει η μετάβαση. Πάντως το συμβόλαιο φαίνεται οτι θα ειναι λιγοτερο απο 13.70€..γιατί λεει επιδοτηση 692€ για 24 μηνες σε συμβόλαιο που ειναι 40€ το μηνα. Αρα βγαινει 11€ περίπου το μήνα...

Για το σταθερό ακόμη δεν εχει έρθει ο τεχνικός, αλλα μου ειπε στο τηλ. όταν μιλησα για την προσφορά ότι  για λιγες μερες θα γινει μετάβαση στο cosmote XL στα 24 mbps και μετα θα γίνει η αναβάθμιση σε fiber. Το συμβόλαιο μου ήρθε με mail αναφέρει όντως αυτό με τιμή 23.90€.. ελπίζω να μη γίνει μαλ**** και δεν γίνει μετά η αναβάθμιση σε fiber...

Άντε να δούμε από Τρίτη...

Τους εμπιστεύεσαι; εμένα με πήραν να μου πουν 100αρι δεν υπάρχει δυνατοτητα(ο εμπορικός είπε πως υπήρχε και με πήραν να μου δώσουν συμβόλαιο στο 50αρι ακριβότερα απο το 100αρι...

Δημοσ.

Εγώ έχω στην οικογένεια 2 καρτοκινητά what’s up φοιτητικά. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καλή τιμή για unlimited σε αυτά τα 2 κινητά χωρίς να έχω καθόλου σταθερό και Ίντερνετ σπίτι; 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Εγώ έχω στην οικογένεια 2 καρτοκινητά what’s up φοιτητικά. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν καλή τιμή για unlimited σε αυτά τα 2 κινητά χωρίς να έχω καθόλου σταθερό και Ίντερνετ σπίτι; 

Με πήραν χτες τυχαία από cosmote σε καρτοκινητό what's up και μου λέει έδιναν το unlimited με 35 ευρώ. 😁

Κάντε υπομονή θα πέσουν γενικά οι τιμές στα unlimited σε όλη την Ευρώπη καιρό τώρα είναι πολύ χαμηλότερα. 

Δημοσ.

Ερώτηση: εσείς που πήρατε προσφορά στην σταθερή και κινητό με απεριόριστα δεδομένα με 13€ τι προγραμμα είναι; Για να ξέρω τι θα ζητήσω την Τρίτη. Επίσης πείτε μου είναι σύνδεση ή καρτοσυμβολαιο;

Δημοσ.
Στις 25/2/2023 στις 11:25 ΜΜ, kostaspsilos13 είπε

Εγώ είχα Νόβα που έληγε τον Οκτώβριο (30 ευρώ πάγιο Double Play) και θα πληρώσω ποινή περίπου 35 ευρώ. Πάρε εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πούνε πόσα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης για το συμβόλαιο σου 

Απ' όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ποινή/ρήτρα είναι ίση με το 1/4 των υπόλοιπων παγίων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, spyroseva είπε

Απ' όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ποινή/ρήτρα είναι ίση με το 1/4 των υπόλοιπων παγίων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Άρα είναι σωστό.. Έχω άλλους 6 λογαριασμούς με 30 ευρώ έκαστο και θα δώσω κάπου 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kostaspsilos13 είπε

Άρα είναι σωστό.. Έχω άλλους 6 λογαριασμούς με 30 ευρώ έκαστο και θα δώσω κάπου 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος 

6*30/4=45 οχι 35.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, matrixxx είπε

6*30/4=45 οχι 35.

Στο τηλέφωνο μου είπανε 2-3 φορές αυτό το ποσό, δεν το έβγαλα απτό μυαλό μου.. Μήπως είναι 20% η ρήτρα? Ξερωγω.. Τελοσπαντων, μικρό το κακό.. Γιαυτη την προσφορά αξίζει 

Δημοσ.

Μια απορία: η Cosmote δίνει 100mbps σε VDSL αν υπάρχει διαθεσιμότητα για FTTH στην διεύθυνσή σου ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πας σε FTTH και να περιμένεις μήνες μέχρι να κάνουν τις εργασίες χωρίς ίντερνετ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...