hotcarver1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, anivas11 είπε Δεν στέλνουν πλέον κούριερ. Γίνεται ηλεκτρονικά η έγκριση μέσω ενός sms με λινκ στο κινητό που σε βάζει σε μία ιστοσελίδα για να στείλεις ταυτότητα, φωτογραφία σου , λογαριασμό πρόσφατο, εξουσιοδότηση κλπ και να επιβεβαιώσεις. Από όσο είπαν έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι την ενεργοποίηση. Το modem πάλι δεν έρχεται με κούριερ. Το φέρνει τεχνικός που ελέγχει την γραμμή σου με το όργανο, σε βάζεις και υπογράφεις, σου παραδίδει το moden να το βάλεις και να το ρυθμίσεις μόνος σου ή στο βάζει αυτός. Υπογράφοντας στον τεχνικό, τελειώνει και το δικαίωμα της αχρεωστήτως υπαναχώρησης. (παρ' όλο που έχω ενεργοποιηθεί στον ΟΤΕ, η NOVA ακόμα με έχει πελάτη στην εφαρμογή της !!) Της κινητής δεν γίνεται τηλεφωνικά. Περναει η αίτηση ,αλλά σου στέλνουν με κούριερ τα συμβόλαια να τα υπογράψεις.
Armoral Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέχρι τις 28/2 οι συγκεκριμένες προσφορές, οπότε για όλα τα αιτήματα φορητότητας κινητής, καλύτερα επίσκεψη σε ένα κατάστημα σήμερα για να ενεργοποιηθούν Τρίτη. Έχουμε και αργία τη Δευτέρα.
hotcarver1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Και τηλεφωνικά γίνεται.Αν κανείς την αίτηση ,παίρνεις κανονικά τις εκπτώσεις.Το έκανε φίλος σήμερα.
jordaninio Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Φεύγω από nova σταθερή για cosmote 27.9 100 από την καμπίνα και στο καρτοκινητο 3 gb+10 eu κάρτα. Με την ενεργοποίηση μπορώ να κανω για fth που από οτι μ ειπαν ειναι στα ιδια λεφτά. θα παίξει κάτι καλύτερο στο κινητό αν διαπραγματευτώ?
peragialos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Και τηλεφωνικά γίνεται.Αν κανείς την αίτηση ,παίρνεις κανονικά τις εκπτώσεις.Το έκανε φίλος σήμερα. Τηλεφωνικά εννοείς στο 13888;
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, jordaninio είπε Φεύγω από nova σταθερή για cosmote 27.9 100 από την καμπίνα και στο καρτοκινητο 3 gb+10 eu κάρτα. Αυτο στο εδωσαν τηλεφωνικα φανταζομαι οπως στον anivas; Σε καταστημα δεν ηξεραν τιποτα και απορουσαν. Σε εκεινον βεβαια εδωσαν σε αυτη την τιμη 50Mbps, εσυ καταφερες και πηρες 100; Ισως επειδη εκεινος ειχε 2 καρτοκινητα, ενω εσυ 1. Το καρτοκινητο το εχεις ή θα το πας με φορητοτητα cosmote;
hotcarver1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, peragialos είπε Τηλεφωνικά εννοείς στο 13888; Σωστά.
dimis_pj Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jordaninio είπε Φεύγω από nova σταθερή για cosmote 27.9 100 από την καμπίνα και στο καρτοκινητο 3 gb+10 eu κάρτα. Με την ενεργοποίηση μπορώ να κανω για fth που από οτι μ ειπαν ειναι στα ιδια λεφτά. θα παίξει κάτι καλύτερο στο κινητό αν διαπραγματευτώ? Εμένα με πήραν την Τρίτη αφού εβαλα το τηλέφωνό μου στη φόρμα επικοινωνίας για προσφορά. Ειχα καρτοκινητό Cu και σταθερό nova. Και η προσφορά ήταν για το σταθερό 27,90€ για 100mbps fiber , απεριόριστα λεπτά σε σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά και για το κινητό 13,70€ για απεριόριστα όλα. Χθές ήρθε η κούριερ και μου έφερε τη sim και το συμβόλαιο για το κινητό, του έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας και περιμένω πλέον πότε θα γίνει η μετάβαση. Πάντως το συμβόλαιο φαίνεται οτι θα ειναι λιγοτερο απο 13.70€..γιατί λεει επιδοτηση 692€ για 24 μηνες σε συμβόλαιο που ειναι 40€ το μηνα. Αρα βγαινει 11€ περίπου το μήνα... Για το σταθερό ακόμη δεν εχει έρθει ο τεχνικός, αλλα μου ειπε στο τηλ. όταν μιλησα για την προσφορά ότι για λιγες μερες θα γινει μετάβαση στο cosmote XL στα 24 mbps και μετα θα γίνει η αναβάθμιση σε fiber. Το συμβόλαιο μου ήρθε με mail αναφέρει όντως αυτό με τιμή 23.90€.. ελπίζω να μη γίνει μαλ**** και δεν γίνει μετά η αναβάθμιση σε fiber... Άντε να δούμε από Τρίτη... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από dimis_pj 1
georgexx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγε η μητέρα σε ένα κατάστημα της cosmote και ήταν ενήμεροι, αντίθετα σε ένα κατάστημα του Γερμανού δεν ήξεραν τίποτα,αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το unlimited είχε επιδότηση 692 ευρώ δηλαδή έκπτωση περίπου 28 ευρώ το μήνα με τελικό πάγιο 40 ευρώ από 79,αν κατάλαβα καλά!!!Της είπαν ότι μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα του σταθερού θα πάρει έξτρα έκπτωση περίπου 60 της εκατό,θα δω πως θα εξελιχθεί.Εκ του πονηρού και αν ισχύουν αυτά και κατάλαβα καλά,αν παει κάποιος τώρα καλύτερα να πάρει την επιδότηση σε συσκευή και μετά να του κάνουν την έκπτωση στα 79 ευρω,αν και εφόσον θέλει να αγοράσει συσκευή.(Η ταχύτητα του σταθερού θα είναι στα 100 με 27.9,και ισχύει και η έκπτωση 10% για άνω των 65) Δηλαδή αν κατάλαβα καλά(το ξαναλέω) 40-65%=13.6ευρω(με επιδότηση στο παγιο) 79-65%=27.65ευρω(χωρις επιδότηση στο παγιο) Άρα 27.65*23μηνες=635.95 Δηλαδή τζάμπα σύνδεση και κινητό με δόσεις και 55ευρω δωρο Δεν νομίζω να ισχύει αλλά δεν χάνεται και τίποτα να ρωτήσετε Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από georgexx
greekparot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, dimis_pj είπε Εμένα με πήραν την Τρίτη αφού εβαλα το τηλέφωνό μου στη φόρμα επικοινωνίας για προσφορά. Ειχα καρτοκινητό Cu και σταθερό nova. Και η προσφορά ήταν για το σταθερό 27,90€ για 100mbps fiber , απεριόριστα λεπτά σε σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά και για το κινητό 13,70€ για απεριόριστα όλα. Χθές ήρθε η κούριερ και μου έφερε τη sim και το συμβόλαιο για το κινητό, του έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας και περιμένω πλέον πότε θα γίνει η μετάβαση. Πάντως το συμβόλαιο φαίνεται οτι θα ειναι λιγοτερο απο 13.70€..γιατί λεει επιδοτηση 692€ για 24 μηνες σε συμβόλαιο που ειναι 40€ το μηνα. Αρα βγαινει 11€ περίπου το μήνα... Για το σταθερό ακόμη δεν εχει έρθει ο τεχνικός, αλλα μου ειπε στο τηλ. όταν μιλησα για την προσφορά ότι για λιγες μερες θα γινει μετάβαση στο cosmote XL στα 24 mbps και μετα θα γίνει η αναβάθμιση σε fiber. Το συμβόλαιο μου ήρθε με mail αναφέρει όντως αυτό με τιμή 23.90€.. ελπίζω να μη γίνει μαλ**** και δεν γίνει μετά η αναβάθμιση σε fiber... Άντε να δούμε από Τρίτη... Είχε λήξει το συμβόλαιο σου στην nova?
teo_3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 16/02 έκανα αίτηση φοητότητας απο Νόβα σε Κοσμοτε για το FTTH 100 Unlimited και όταν ήρθε ο τεχνικός για την οπτική, μου είπε δεν έχει γίνει μικτονόμηση στο ΒΕΡ, είχε μια 8αδα συμπληρωμένη και πρέπει να έρθει ο ΟΤΕς να βάλει άλλη μία 8αδα για να τραβήξει σε μένα. Εντωμεταξύ κουτάκι έχω εδώ και 2 χρόνια έξω απο το διαμέρισμα, τόσο τρόμπες ? Πόσο καιρό θέλει αυτό για να γίνει οεο ?
greekparot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Όσοι φύγατε από νόβα προς κοσμοτε είχαν λήξει τα συμβόλαια σας ή πληρώσατε ποινή; Ρωτάω γιατί έχω triple play με eon tv και λήγει Οκτώβριο και θα ήθελα να μάθω ποσα πρέπει να πληρώσω αν φύγω (45€/μήνα παγιο).
Giama Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, greekparot είπε Όσοι φύγατε από νόβα προς κοσμοτε είχαν λήξει τα συμβόλαια σας ή πληρώσατε ποινή; Ρωτάω γιατί έχω triple play με eon tv και λήγει Οκτώβριο και θα ήθελα να μάθω ποσα πρέπει να πληρώσω αν φύγω (45€/μήνα παγιο). Το συμβολαιο σου πρεπει να δεις. Και να απαντησει καποιος εδω δεν ισχυει απαραιτητα το ιδιο ποσο για τη δικη σου περιπτωση. Απο το τηλεφωνο επισης φαινεται οτι συχνα λενε ο,τι να'ναι. 2
foler79 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Να βγω λίγο οφ τοπικ και να σας ρωτήσω μιας και βλέπω ότι είστε ψαγμενοι με τα πακέτα κτλ. Δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά του θέματος γιατί έχω ήδη 24αρα τραγική DSL cosmote (κλειδώνω στα 3 mbit-εχει λήξει το συμβόλαιο), θέλω να έχω αποδεκτό ίντερνετ στο σπίτι και σκέφτηκα unlimited data στο κινητό μου με 40€ + 3 εξτρα σιμ για το σπίτι +3 εξτρα σιμ για άλλο σπίτι που δεν διαθέτει ίντερνετ προς το παρόν. Σύνολο 46€ , είναι καλά ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι για ένα αξιοπρεπές router 4g θέλω τουλάχιστον 150€ χ2 για τα 2 σπίτια. Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή να προχωρήσω; Ευχαριστώ και sorry και πάλι για το οφ τοπικ....
razkal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, greekparot είπε Όσοι φύγατε από νόβα προς κοσμοτε είχαν λήξει τα συμβόλαια σας ή πληρώσατε ποινή; Ρωτάω γιατί έχω triple play με eon tv και λήγει Οκτώβριο και θα ήθελα να μάθω ποσα πρέπει να πληρώσω αν φύγω (45€/μήνα παγιο). Εμενα δεν έχει λήξει (double play). Τηλεφώνησε στο 2105100380 να σου πει η νόβα την ποινή φορητοτητας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση