hotcarver1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 iPhone 14 pro max 39 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Με τι συσκευη ; Μόντεμ ; Κινητό ; iPhone 14 pro max
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 100TB το μηνα ειναι τρελα δεδομενα παιδια. Αν και προφανως με 5G αν πηγαινε με 1GB μονιμα μιλαμε για 600GB την ωρα η 14.5TB τη μερα. Αρα σε 7 μερες τρωγονται. Βεβαια και 4Κ να βαλεις που ειναι 70GB η ταινια βγαινει 1350 ταινιες 4Κ ετσι. Οποτε ναι πρακτικα απεριοριστα. Εξου και οι 4 καρτες sim που μοιραζονται τα 100TB απο το βασικο πακετο του unlimited που παλι ειναι υπεραρκετα. Εγω που κανω βαρια χρηση θεωρω το μηνα να ειμαι στα 6-7TB το πολυ οχι παραπανω. 2
sb68s Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, matrixxx είπε 1) Τι ειχες πριν; 2) Πως καταλαβες οτι ξεκινησε η διαδικασια φορητοτητας; Μια μερα απο το ξεκινημα μεχρι την υλοποιηση ακουγεται υπερβολικα λιγο. Δεν τηρηθηκε νομιζω το 14ημερο, αν ειχε τηρηθει, στις 11-3 θα ξεκινουσαν τις διαδικασιες. Εσυ εχεις ηδη ενεργοποιηθει, πολυ γρηγορα εγινε. Πρiν είχα Forthnet-Nova Adsl και καρτοκινητά Cosmote. Με sms έλαβα ειδοποίηση ότι στις 8/2 ξεκίνησε η διαδικασία, επίσης παρακολουθούσα μέσα από την εφαρμογή της Cosmote την εξέλιξη (στο πεδίο παραγγελίες). Είναι ακριβώς 14 ημέρες (7 από τον Ιανουάριο από 25/1 και 7 από τον Φεβρουάριο). Ίσως επειδή είμαι Κέρκυρα και το Dslam βρίσκεται πολύ κοντά και είχε διαθεσιμότητα έγινε τόσο γρήγορα η διαδικασία. Παρεπιπτόντως η Cosmote και η Nova φτάνανε μέχρι 100άρα ενώ η Vodafone μέχρι 50άρα.
squib Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 ενεργοποιήθηκε το κινητό μου τη Δευτέρα 7.03 και αναμένω το σταθερό που έκανα τη διαδικασία με τα χαρτιά στις 07.03 επίσης. Μέχρι τώρα όλα οκ από σημα και ταχύτητες , να πω ότι και με τη Nova δεν είχα κάποιο παράπονο .
kxtsao Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε Εμένα μου είπαν ότι θα υπάρχει χρέωση φορητότητας αλλά μέσα στους πρώτους 3 λογαριασμούς θα επιστραφούν γιατί το έχουν λέει σε προσφορά μόλις είχα επικοινωνία στο τσατ, εξήγησα ότι με χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό τέλη σύνδεσης φορητότητας ενώ δεν αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχα για την προσφορά, το τσέκαρε και μου είπε ότι καταχώρησε αίτημα πίστωσης 25,39€ και θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό. γρήγορα και απλά από κοσμοτέ, εύγε 2
elpenor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, kxtsao είπε μόλις είχα επικοινωνία στο τσατ, εξήγησα ότι με χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό τέλη σύνδεσης φορητότητας ενώ δεν αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχα για την προσφορά, το τσέκαρε και μου είπε ότι καταχώρησε αίτημα πίστωσης 25,39€ και θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό. γρήγορα και απλά από κοσμοτέ, εύγε Εμένα μου τα εξήγησε 4-5 φορές, ήταν σαν να έβαζε ON για 2 λεπτά και έλεγε τους όρους, μετά από λίγο ξανά το ίδιο... 28 ή αίτηση 01 ήρθε το courier με το modem 02 άλλαξε η DSL 03 ήρθε το courier με τις SIM 07 πήρα μήνυμα ότι έχουν καταθέσει το αίτημα φορητότητας του κινητου. 09 ακόμα περιμένω να γίνει αλλαγή στην κινητή, έχουν τελειώσει τα DATA και η VODAFONE δεν μου ενεργοποιεί το unlimited για μία μέρα ή μία βδομάδα... Btw με πήρε η Vodafone και στη διαπραγμάτευση για 3 νούμερα family με unlimited data έπεσαν στα 11.5 ευρώ το νούμερο (από 16 του ΟΤΕ). Μετά μου είπαν ότι θα με πάρει άλλο τμήμα για το 4ο νούμερο που προσέθεσα, με πήρε χτύπησε δύο φορές, τους πήρα πίσω στο ίδιο νούμερο αλλά δεν έβγαλα άκρη...
chrismoute Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, elpenor είπε Btw με πήρε η Vodafone και στη διαπραγμάτευση για 3 νούμερα family με unlimited data έπεσαν στα 11.5 ευρώ το νούμερο (από 16 του ΟΤΕ). Μετά μου είπαν ότι θα με πάρει άλλο τμήμα για το 4ο νούμερο που προσέθεσα, με πήρε χτύπησε δύο φορές, τους πήρα πίσω στο ίδιο νούμερο αλλά δεν έβγαλα άκρη... 11.5 ευρώ το νούμερο σε ποιο vodafone family πακέτο ;
fysikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, chrismoute είπε 11.5 ευρώ το νούμερο σε ποιο vodafone family πακέτο ; ειχες σταθερό στην vodafone και έκανες αίτηση για φορητότητα προς cosmote;
elpenor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 55 λεπτά πριν, fysikos είπε ειχες σταθερό στην vodafone και έκανες αίτηση για φορητότητα προς cosmote; Ναι, 1 σταθερό και 3 νούμερα κινητού σε family από την Voda φορητότητα στον OTE. 59 λεπτά πριν, chrismoute είπε 11.5 ευρώ το νούμερο σε ποιο vodafone family πακέτο ; Δεν ξέρω αν υπάρχει όνομα στο πακέτο, εγώ ζήτησα Unlimited Internet και στα 3 νούμερα και extra sim και μου είπε 11.5 το νούμερο.
Aurumnus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/2/2023 στις 5:55 ΜΜ, KapaEpsilon είπε Είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου το Unlimited της vodafone στα 28. Μου κάνει προσφορά η cosmote στα 23€ παρακαλώ, την οποία αν και ήθελα δεν δέχτηκα γιατί θα έπρεπε να πληρώσω τα fees του συμβολαίου. Μετά από τόσο καιρό θλίβομαι που μάλλον θα πληρώνω παραπάνω για τις ίδιες παροχές. Πήρες την COSMOTE σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από Aurumnus
ALIEN-3- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 21/02 κάνω αίτηση φορητότητας . Σήμερα μου έρχεται μήνυμα ότι η αίτηση του σταθερου έχει δρομολογηθεί και να περιμένω νεότερη ενημέρωση...... Επίσης σήμερα μου ήρθε και το συμβόλαιο της κινητής με τις κάρτες με κούριερ.... Πολύ καθυστέρηση βλέπω έχει το πράγμα ... Ερώτηση το συμβόλαιο της κινητής έγραφε ότι είναι το πάγιο 40 ευρώ . Και σε εσάς τόσο έγραφε?
elpenor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Πήρες την COSMOTE σε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο; Οι περισσότεροι βάλαμε το τηλέφωνο μας στη σελίδα τους όσο έτρεχε η προσφορά και μας πήραν τηλ. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, elpenor είπε Οι περισσότεροι βάλαμε το τηλέφωνο μας στη σελίδα τους όσο έτρεχε η προσφορά και μας πήραν τηλ. εγω ετρεξα στο καταστημα, η νοβα 35 ευρω αλλα εχει οριο ! ΚΟΣΜΟ ειναι unlimited αλλα 40 ευρω, Νοβα δεν αφηνει 2 καρτες ταυτοχρονα 1
dimis_pj Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε 21/02 κάνω αίτηση φορητότητας . Σήμερα μου έρχεται μήνυμα ότι η αίτηση του σταθερου έχει δρομολογηθεί και να περιμένω νεότερη ενημέρωση...... Επίσης σήμερα μου ήρθε και το συμβόλαιο της κινητής με τις κάρτες με κούριερ.... Πολύ καθυστέρηση βλέπω έχει το πράγμα ... Ερώτηση το συμβόλαιο της κινητής έγραφε ότι είναι το πάγιο 40 ευρώ . Και σε εσάς τόσο έγραφε? Ναι τόσο έλεγε, ωστόσο στο συμβόλαιο αν δεις καλά αναφερει και τη συνολική έκπτωση που ειναι καπου 590 ευρω, δεν θυμάμαι ακριβως.. Εμένα σήμερα ολοκληρώθηκε και η μετάβαση σε fiber και ολα οκ! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στο mycosmote εμφανίζεται μόνο η κινητή συνδεση και οχι η σταθερή..παω να την προσθέσω και μου λεει δεν υπαρχει..το χει αντιμετωπισει καποιος αλλος; 1
pavlaras13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε εμένα εμφανίστηκε αφού βγήκε ο πρώτος λογαριασμός του σταθερού Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από pavlaras13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση