Engimek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως; H Cosmote τουλάχιστον δίνει. Τους το ζητάς και σε ρωτάνε αμέσως "έχετε συναγερμό?" όπου εαν απαντήσεις καταφατικά κερδίζεις ένα mini ups. Βέβαια εμένα μου έστειλαν ένα της Lamtech... με μονή DC έξοδο ενώ έχω ΟΝΤ + router άρα δυο συσκευές. Είναι ώρες ώρες κάτι φωστήρες αυτοί, δεν μπορώ να πω... 1 1
fysikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, matrixxx είπε To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως; στην cosmote που έχω , ζήτησα και μου έδωσαν 2, ένα για το modem/router και ενα για το μηχάνημα που φτάνει η οπτική και δίνει μεσω ethernet στο modem/router το ιντερνετ
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Για την κοσμοτε το εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια οτι δινει αν ζητησεις, οχι μονη της. Ρωτω για vodafone και nova. Ειπες "οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι...". Εχει παρει καποιος σε voda η nova-wind; Ας μας πει.
fysikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για την κοσμοτε το εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια οτι δινει αν ζητησεις, οχι μονη της. Ρωτω για vodafone και nova. Ειπες "οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι...". Εχει παρει καποιος σε voda η nova-wind; Ας μας πει. Ας απαντήσεις όποιος γνωρίζει για τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά αν δεν δίνουν τοτε πρόκειται για πεδίο δόξης λαμπρό για αναφορά προς την εεττ
Doubt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, fysikos είπε Ας απαντήσεις όποιος γνωρίζει για τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά αν δεν δίνουν τοτε πρόκειται για πεδίο δόξης λαμπρό για αναφορά προς την εεττ Αναφορά για ποιο λόγο; Επειδή δίνει η cosmote? Υπάρχει νόμος/κανονισμός που να υποχρεώνει; Όρος στη σύμβαση; Τι ακριβώς;
fysikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Αναφορά για ποιο λόγο; Επειδή δίνει η cosmote? Υπάρχει νόμος/κανονισμός που να υποχρεώνει; Όρος στη σύμβαση; Τι ακριβώς; από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας. με τον χαλκό δεν υπάρχει διακοπη στην παροχή τηλεφωνίας. Δηλαδή σε ένα σπίτι με ηλικιωμένους και voip, σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος δεν θα έχουν τηλέφωνο;
sb68s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, fysikos είπε από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας. με τον χαλκό δεν υπάρχει διακοπη στην παροχή τηλεφωνίας. Δηλαδή σε ένα σπίτι με ηλικιωμένους και voip, σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος δεν θα έχουν τηλέφωνο; Πάντως τώρα που μίλησα στο chat με την υποστήριξη της Cosmote δεν το παρέχουν δωρεάν αλλά με χρέωση 28€ περίπου παρότι τους ανέφερα ότι υπάρχει συδεδεμένος συναγερμός. 1
Doubt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, fysikos είπε από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας. Που το γράφει αυτό; Οι καταγγελίες δεν γίνονται "στον αέρα", πρέπει να υπάρχει αιτία, βάσιμη. Άσε που σε σχετικά εκτεταμένη διακοπή ρεύματος, σβήνει και η καμπίνα και μένουν όλοι οι συνδεδεμένοι στον άσο. 1
greekparot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 13 ώρες πριν, matrixxx είπε To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως; Εγώ είχα ζητήσει από το 13888 και μου είχαν στείλει εντελώς δωρεάν. Τους είπα βέβαια ότι είχα και συναγερμό. Μετά από ένα έτος είχα συνεχώς αποσυνδέσεις και αφού μίλησα με τεχνικό με ρώτησε μήπως είχα επάνω power bank και τον είπα ναι αυτό της κοσμοτε. Μου είπε βγαλτο και έτσι σταμάτησαν οι αποσυνδέεις. Είχε χαλάσει η μπαταρία και μου έστειλαν αντικατάσταση την επόμενη ημέρα.
dimis_pj Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Εμφανίστηκε η σύνδεση του κινητού στο Mycosmote, χθες έλεγε το συμβόλαιο cosmote gigamax unlimited 40 ευρώ και σήμερα λέει 35,90 ευρώ. Εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός για το διάστημα έως 31/3 και είναι μηδενικός. Ενώ η σύνδεση στο σταθερό έγινε μια μέρα νωρίτερα, ακόμη δεν μπορώ να την προσθέσω στο Mycosmote, μου λέει δεν υπάρχει...Άντε να δούμε πότε θα εμφανιστεί για να βεβαιωθώ και για τις τελικές τιμές. Θεωρώ ότι αφού ήταν προσφορά για μεταφορά σταθερού και κινητού μαζί θα πρέπει να εμφανιστεί και το σταθερό για να χω πλήρη εικόνα...
kva21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Για την κοσμοτε το εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια οτι δινει αν ζητησεις, οχι μονη της. Ρωτω για vodafone και nova. Ειπες "οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι...". Εχει παρει καποιος σε voda η nova-wind; Ας μας πει. Έχω πάρει από Vodafone στο παρελθόν. Το Conceptum Mini ups GM-4 το οποίο δεν μου ζητήθηκε πίσω από την Vodafone όταν πήγα στην cosmote. Σε ερώτηση στην cosmote αν δίνουν δωρεάν μου ανέφεραν ότι δίνουν με χρέωση, όχι δωρεάν. Το είχα ρωτήσει για να αντικαταστήσω το παλιότερο της Vodafone. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από kva21
Thrylos7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μια λεπτομέρεια, θεωρητικά είναι "υποχρεωμένοι" να σου δώσουν το mimi-ups όχι απλά επειδή είναι voip η υπηρεσία (μπορούν να σου πουν, το ήξερες, ας πήγαινες άλλου) αλλά όταν (πριν κάποια χρόνια πχ) σε έκαναν εξαναγκαστικά migrate από pstn σε voip. Εκεί μπορούσες να ισχυριστεί ότι είναι υποβάθμιση για το λόγο της διακοπής ρεύματος και να σου το δώσουν...
gorge18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Νομιζω οτι τωρα 2 χρονια εχουν σταματήσει να δίνουν το Ups δωρεαν.
tkorovesis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Ερώτηση, ισχύει ακόμα αυτό η κάτι αντίστοιχο? Έχω συμβόλαιο συνδυαστικό σταθερής και κινητής NOVA που έληξε...
george1999 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Το συμβόλαιο που υπογράψατε για το κινητό τι ποσό γράφει για το πάγιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση