Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, matrixxx είπε

To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως;

H Cosmote τουλάχιστον δίνει. Τους το ζητάς και σε ρωτάνε αμέσως  "έχετε συναγερμό?" όπου εαν απαντήσεις καταφατικά κερδίζεις ένα mini ups.

Βέβαια εμένα μου έστειλαν ένα της Lamtech... με μονή DC έξοδο ενώ έχω ΟΝΤ + router άρα δυο συσκευές. Είναι ώρες ώρες κάτι φωστήρες αυτοί, δεν μπορώ να πω...

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 483
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, matrixxx είπε

To κανουν δηλαδη; Γνωριζεις ποιοι απο τους παροχους δινουν; Θελουν "ενοχληση" ή αυτοβουλως;

στην cosmote που έχω , ζήτησα και μου έδωσαν 2, ένα για το modem/router και ενα για το μηχάνημα που φτάνει η οπτική και δίνει μεσω ethernet στο modem/router το ιντερνετ

• Moderators
Δημοσ.

Για την κοσμοτε το εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια οτι δινει αν ζητησεις, οχι μονη της.

Ρωτω για vodafone και nova. Ειπες "οι παροχοι ειναι υποχρεωμενοι...".

Εχει παρει καποιος σε voda η nova-wind; Ας μας πει.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για την κοσμοτε το εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια οτι δινει αν ζητησεις, οχι μονη της.

Ας απαντήσεις όποιος γνωρίζει για τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά αν δεν δίνουν τοτε πρόκειται για πεδίο δόξης λαμπρό για αναφορά προς την εεττ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fysikos είπε

Ας απαντήσεις όποιος γνωρίζει για τις συγκεκριμένες εταιρείες αλλά αν δεν δίνουν τοτε πρόκειται για πεδίο δόξης λαμπρό για αναφορά προς την εεττ

Αναφορά για ποιο λόγο; Επειδή δίνει η cosmote?

Υπάρχει νόμος/κανονισμός που να υποχρεώνει; Όρος στη σύμβαση; Τι ακριβώς;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αναφορά για ποιο λόγο; Επειδή δίνει η cosmote?

Υπάρχει νόμος/κανονισμός που να υποχρεώνει; Όρος στη σύμβαση; Τι ακριβώς;

από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας. με τον χαλκό δεν υπάρχει διακοπη στην παροχή τηλεφωνίας. Δηλαδή σε ένα σπίτι με ηλικιωμένους και voip, σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος δεν θα έχουν τηλέφωνο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας. με τον χαλκό δεν υπάρχει διακοπη στην παροχή τηλεφωνίας. Δηλαδή σε ένα σπίτι με ηλικιωμένους και voip, σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος δεν θα έχουν τηλέφωνο;

Πάντως τώρα που μίλησα στο chat με την υποστήριξη της Cosmote δεν το παρέχουν δωρεάν αλλά με χρέωση 28€ περίπου παρότι τους ανέφερα ότι υπάρχει συδεδεμένος συναγερμός.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

από την στιγμή που σε υποχρεώνει να πάς σε voip θα πρεπει να σου παρέχει εξοπλισμό που θα σου επιτρέπει την απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας.

Που το γράφει αυτό;

Οι καταγγελίες δεν γίνονται "στον αέρα", πρέπει να υπάρχει αιτία, βάσιμη.

Άσε που σε σχετικά εκτεταμένη διακοπή ρεύματος, σβήνει και η καμπίνα και μένουν όλοι οι συνδεδεμένοι στον άσο.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εγώ είχα ζητήσει από το 13888 και μου είχαν στείλει εντελώς δωρεάν. Τους είπα βέβαια ότι είχα και συναγερμό. Μετά από ένα έτος είχα συνεχώς αποσυνδέσεις και αφού μίλησα με τεχνικό με ρώτησε μήπως είχα επάνω power bank και τον είπα ναι αυτό της κοσμοτε. Μου είπε βγαλτο και έτσι σταμάτησαν οι αποσυνδέεις. Είχε χαλάσει η μπαταρία και μου έστειλαν αντικατάσταση την επόμενη ημέρα.

Δημοσ.

Εμφανίστηκε η σύνδεση του κινητού στο Mycosmote, χθες έλεγε το συμβόλαιο cosmote gigamax unlimited 40 ευρώ και σήμερα λέει 35,90 ευρώ. Εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός για το διάστημα έως 31/3 και είναι μηδενικός. Ενώ η σύνδεση στο σταθερό έγινε μια μέρα νωρίτερα, ακόμη δεν μπορώ να την προσθέσω στο Mycosmote, μου λέει δεν υπάρχει...Άντε να δούμε πότε θα εμφανιστεί για να βεβαιωθώ και για τις τελικές τιμές. Θεωρώ ότι αφού ήταν προσφορά για μεταφορά σταθερού και κινητού μαζί θα πρέπει να εμφανιστεί και το σταθερό για να χω πλήρη εικόνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Έχω πάρει από Vodafone στο παρελθόν.

Το Conceptum Mini ups GM-4 

το οποίο δεν μου ζητήθηκε πίσω από την Vodafone όταν πήγα στην cosmote. Σε ερώτηση στην cosmote αν δίνουν δωρεάν μου ανέφεραν ότι δίνουν με χρέωση, όχι δωρεάν. Το είχα ρωτήσει για να αντικαταστήσω το παλιότερο της Vodafone. 

Επεξ/σία από kva21
Δημοσ.

Μια λεπτομέρεια, θεωρητικά είναι "υποχρεωμένοι" να σου δώσουν το mimi-ups όχι απλά επειδή είναι voip η υπηρεσία (μπορούν να σου πουν, το ήξερες, ας πήγαινες άλλου) αλλά όταν (πριν κάποια χρόνια πχ) σε έκαναν εξαναγκαστικά migrate από pstn σε voip. Εκεί μπορούσες να ισχυριστεί ότι είναι υποβάθμιση για το λόγο της διακοπής ρεύματος και να σου το δώσουν...

Δημοσ.

Ερώτηση, ισχύει ακόμα αυτό η κάτι αντίστοιχο?

Έχω συμβόλαιο συνδυαστικό σταθερής και κινητής NOVA που έληξε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...