paniti Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου το πέταξε μόλις διαφήμιση στο Facebook. Χωρίς συνδυασμό σε Cosmote One η τιμή είναι στα 40€ / μήνα. Μειώθηκε σε σχέση με το προηγούμενο 39,5€ / 44€ 24 μήνες 1ο πάγιο δωρεάν https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από paniti 2
KapaEpsilon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Είχα κάνει πριν 2 χρόνια περίπου το Unlimited της vodafone στα 28. Μου κάνει προσφορά η cosmote στα 23€ παρακαλώ, την οποία αν και ήθελα δεν δέχτηκα γιατί θα έπρεπε να πληρώσω τα fees του συμβολαίου. Μετά από τόσο καιρό θλίβομαι που μάλλον θα πληρώνω παραπάνω για τις ίδιες παροχές. 2
enlightened Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Αντιπροσφορά είναι αυτό. Ευτυχώς τους έχει φάει όλους η NOVA σε θέμα τιμής με πραγματικά unlimited πακέτα κι ας μην έχει και την τρομερή κάλυψη παντού. (Προσωπικά στην Αθήνα, στα μέρη που κινούμαι καθημερινά δεν έχω ποτέ θέματα με την κάλυψη, αν και σίγουρα όταν φεύγεις από αστικό ιστό το πράγμα χαλάει). Αν αποκτήσει πιο πολλούς συνδρομητές ελέω ασυναγώνιστων τιμών και μπορέσει να πετύχει μεγαλύτερη κάλυψη, η co$mote θα τρέχει να βρει τρύπα να κρυφτεί 8 1
Vault13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Το πιο φτηνο Cosmote Neo ποσο κανει; Και τι πριλαμβανει;
Armoral Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, enlightened είπε Αντιπροσφορά είναι αυτό. Ευτυχώς τους έχει φάει όλους η NOVA σε θέμα τιμής με πραγματικά unlimited πακέτα κι ας μην έχει και την τρομερή κάλυψη παντού. (Προσωπικά στην Αθήνα, στα μέρη που κινούμαι καθημερινά δεν έχω ποτέ θέματα με την κάλυψη, αν και σίγουρα όταν φεύγεις από αστικό ιστό το πράγμα χαλάει). Αν αποκτήσει πιο πολλούς συνδρομητές ελέω ασυναγώνιστων τιμών και μπορέσει να πετύχει μεγαλύτερη κάλυψη, η co$mote θα τρέχει να βρει τρύπα να κρυφτεί Είσαι σιγουρος; 1
Δημοφιλής ανάρτηση HateMe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, enlightened είπε Αντιπροσφορά είναι αυτό. Ευτυχώς τους έχει φάει όλους η NOVA σε θέμα τιμής με πραγματικά unlimited πακέτα κι ας μην έχει και την τρομερή κάλυψη παντού. (Προσωπικά στην Αθήνα, στα μέρη που κινούμαι καθημερινά δεν έχω ποτέ θέματα με την κάλυψη, αν και σίγουρα όταν φεύγεις από αστικό ιστό το πράγμα χαλάει). Αν αποκτήσει πιο πολλούς συνδρομητές ελέω ασυναγώνιστων τιμών και μπορέσει να πετύχει μεγαλύτερη κάλυψη, η co$mote θα τρέχει να βρει τρύπα να κρυφτεί Γενικά η Nova τον πελάτη τον έχει γραμμένο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Απλά πουλάνε αυτό που έχουν όσο σκατά κ αν είναι να στο πω απλά. Παράδειγμα: ΔΕΝ αφήνουν τους τεχνικούς στα call center να λύσουν κάποιο πρόβλημα που μπορούν, μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο στο κέντρο και να τσιμπήσουν τα λεφτά απ τον τεχνικό πεδίου που θα στείλουν, για τον έλεγχο που θα γίνει στο σπίτι. Αν πάει ο τεχνικός εκεί πχ και δεν βρει το πρόβλημα, πάλι θα χρεωθεί ο πελάτης 20κάτι ευρώ για "άσκοπη μετάβαση" όπως το λένε. Απ αυτά βγάζουν λεφτά. Και δεν τα λέω επειδή "κάπου τα διάβασα" Τα λέω επειδή τα έζησα από πρώτο χέρι όσο ήμουν στην εξυπηρέτηση. Μέγα σκουπίδια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Άπειρες οι περιπτώσεις που βοήθησα ένα σωρό πελάτες με το πρόβλημα τους και μου την είπαν, χωρίς καν να περάσουν 3 λεπτά στο τηλέφωνο. Κάθε φορά το ίδιο "Υπάρχουν τεχνικοί πεδίου που πρέπει να πάνε πρώτα να ελέγξουν, δεν χρειάζεται να τα κάνεις εσύ" ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ TEAM LEADER ΑΠ ΤΑ LIDL, ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από HateMe 75 17 1
andreas1gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 33,2 ευρώ πέρσι το ίδιο πακέτο, 35,9 ευρώ φέτος;;;; Μάλιστα… 2
Predatorkill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε 35.9 ειπε το παλικάρι. Δεν είπε 35.9 συν ότι πληρώνετε. Όχι στην cosmote δεν έχει κόφτη. Ποσο θα κοστισει στο συνολο ανεφερα και οχι τι μας είπε το παλικαρι. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, andreas1gr είπε 33,2 ευρώ πέρσι το ίδιο πακέτο, 35,9 ευρώ φέτος;;;; Μάλιστα… Κάτι έχεις μπερδέψει ακριβότερο ήταν πέρσι όχι φθηνότερο. 7 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Ποσο θα κοστισει στο συνολο ανεφερα και οχι τι μας είπε το παλικαρι. 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε θελουν αλλα 35.9 για να εχουμε unlimited, συνολο ~51€; Δες τι έγραψες.
andreas1gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Κάτι έχεις μπερδέψει ακριβότερο ήταν πέρσι όχι φθηνότερο. Μάλλον εσύ κάτι έχεις μπερδέψει… 1
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Μάλλον εσύ κάτι έχεις μπερδέψει… Αυτή είναι προσωπικη προσφορά που σου έχουν δώσει, δεν ήταν η τιμή του προγράμματος την περίοδο που το έφτιαξες. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από TheoAlex50
Arkin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 13 και κατι δινουν το unlimited gigamax εφοσον γινει φορητοτητα απο αλλη εταιρια σταθερου και κινητου. 2
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε 13 και κατι δινουν το unlimited gigamax εφοσον γινει φορητοτητα απο αλλη εταιρια σταθερου και κινητου. Σωστός. 1
Arkin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, TheoAlex50 είπε Σωστός. Μην ξεχασω οτι δινουν και μεχρι 3 extra sim για απεριοριστα δεδομενα με 3.20 την μια. Δηλαδη κουμπωνεις τετοια sim σε ενα ρουτερ του 100αρικου σπιτι και πιανεις τρελες ταχυτητες download/upload. Ψαχτειτε παιδια. 3
andreas1gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Αυτή είναι προσωπικη προσφορά που σου έχουν δώσει, δεν ήταν η τιμή του προγράμματος την περίοδο που το έφτιαξες. Έλα τώρα πες ότι κάνεις πλάκα;;; «Προσωπική προσφορά» σε εμένα και σε όλο το insomnia πέρσι… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από andreas1gr 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση