ostvarivanje Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, dpilio είπε Εδώ και λίγες ημέρες με oneplus 11 σε μετάβαση από mate 20 pro Απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα! (εκτός από το ότι στα notifications η oneplus βάζει μια βούλα αντί για το νούμερο των notifications) Εν μέρη συμφωνώ με αρκετά από τα ανωτέρω σχόλια αλλα σε σχέση με ανταγωνισμό android το κενο της huawei είναι πολύ μεγάλο στην αγορά θεωρω. Samsung το απέφυγα λόγο μπαταρίας/κοστους apple λόγο κόστους. Όχι ότι το oneplus το ειναι φτηνό αλλά σε απόλυτο νουμερο στα ίδια (ή παραπλήσια) χαρακτηριστικά οθόνης- μπαταρίας-κάμερας ξεφευγουν σαν τελικό κόστος τουλάχιστον από την δική μου οπτική γωνία. Λίγο πολύ και εγώ έτσι το σκέφτομαι. Αν δεν κάνω λάθος γράφεις και στο myphone; Αν θες να έχεις notification με αριθμό πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο launcher (nova launcher, action launcher, microsoft launcher, smart launcher, κλπ). Αν η Huawei είχε Google Services μάλλον στο 50 mate θα πήγαινα, αλλά επειδή χρησιμοποιώ πολύ την Google, φοβάμαι να κάνω την αλλαγή. Κατά τα άλλα, ισχύει και για μένα ότι πλέον με το Android 11 παίρνεις κορυφαίο κινητό, κάνοντας κάποιες παραχωρήσεις στην ασύρματη φόρτιση και στο ip64 αντί για 68. 2
Kyriazo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, σκέφτομαι να αγορασω το oneplus 11 απο το site της oneplus καθως με trade in και φοιτητικη εκπτωση βγαινει στα 650. Εχω μιλησει με το chat τους για τιμολογιο αλλα δεν εχω βγαλει ακρη. Το αγοραζεις πρωτα και μετα τους στελνεις να σου εκδωσουν τιμολογιο. Ο ενας λεει κοβεται απο την oneplus, ο αλλος κοβεται απο εταιρια στην ελλαδα. Αν πληρώσεις βεβαια με την εταιρικη καρτα πρεπει οι εταιριες να κανουν match. Εχει κανει κανεις αυτη τη διαδικασια και αν ναι εχει γλιτωσει καπως τον ΦΠΑ? Και αμαζον και ελλαδα το κινητο παιζει στο χιλιαρικο.
li@m Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Kyriazo είπε Καλησπερα, σκέφτομαι να αγορασω το oneplus 11 απο το site της oneplus καθως με trade in και φοιτητικη εκπτωση βγαινει στα 650. Εχω μιλησει με το chat τους για τιμολογιο αλλα δεν εχω βγαλει ακρη. Το αγοραζεις πρωτα και μετα τους στελνεις να σου εκδωσουν τιμολογιο. Ο ενας λεει κοβεται απο την oneplus, ο αλλος κοβεται απο εταιρια στην ελλαδα. Αν πληρώσεις βεβαια με την εταιρικη καρτα πρεπει οι εταιριες να κανουν match. Εχει κανει κανεις αυτη τη διαδικασια και αν ναι εχει γλιτωσει καπως τον ΦΠΑ? Και αμαζον και ελλαδα το κινητο παιζει στο χιλιαρικο. Συγνώμη αλλά το trade με το παλιό σου κινητό, δεν είναι αποδοτικοτερο αν το πουλήσεις;
laserjesus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μην κάνεις καμιά βλακεία και πάρεις το Realme GT2 pro. Το έχω (όχι πρώτο πλέον) και πολλά σκαλιά πίσω από Samsung και OnePlus. Εκτός των bugs που έχει από την πρώτη μέρα και δεν τα φτιάχνουν ποτέ ή φτιάχνουν στο ένα patch και τα χαλάνε στο άλλο , η φωτογραφία του δεν είναι και η αναπαραγωγή χρωμάτων εντελώς λάθος. Τελευταία σταμάτησε να κάνει update security αρχές κάθε μήνα και κάνει όποτε του καπνίσει.
Kyriazo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, li@m είπε Συγνώμη αλλά το trade με το παλιό σου κινητό, δεν είναι αποδοτικοτερο αν το πουλήσεις; Θεωρητικα ναι. Εχω το Oneplus 7T pro, με το trade in εχω εκπτωση 190 ευρω, και πρωτα ερχεται το νεο τηλεφωνο και μετα στελνω αυτο. Σε αλλη περιπτωση, θα το πουλησω, με τις τιμες που βλεπω βαρια ενα 50ρικο πανω, και θα μεινω και χωρις κινητο. 1
ostvarivanje Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Πώς το βλέπετε να κάνω trade το OnePlus 3T που μου δίνουν 20€ 🤣 και αλλά 100€ από το trade ώστε να μου βγει γύρω στα 770€ από 900€;
Κώστας11 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Το OnePlus 11 είναι για εμένα μια καλή προσπάθεια επιτέλους αλλά μέχρι τα 600 μαξ.
ostvarivanje Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Κώστας11 είπε Το OnePlus 11 είναι για εμένα μια καλή προσπάθεια επιτέλους αλλά μέχρι τα 600 μαξ. Πιστεύεις καλή προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα OnePlus; Το έχει βάλει πιο φθηνά από το 10pro όταν βγήκε (που το 10pro είχε και ασύρματη φόρτιση), αλλά δε γίνεται να το δίνεις στην Αμερική 699 δολάρια και Ελλάδα 829€ (γράφω Ελλάδα γιατί σε άλλες χώρες της Ευρώπης είναι πιο ακριβό).
laserjesus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 28/2/2023 στις 2:59 ΠΜ, ostvarivanje είπε Πιστεύεις καλή προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα OnePlus; Το έχει βάλει πιο φθηνά από το 10pro όταν βγήκε (που το 10pro είχε και ασύρματη φόρτιση), αλλά δε γίνεται να το δίνεις στην Αμερική 699 δολάρια και Ελλάδα 829€ (γράφω Ελλάδα γιατί σε άλλες χώρες της Ευρώπης είναι πιο ακριβό). Στις Ηνωμένες πολιτείες είναι σύνηθες να ανακοινώνεται τιμή χωρίς τους φόρους διότι είναι διαφορετικοί ανά πολιτεία. Βέβαια πάλι δεν νομίζω να βγαίνει πάνω από $770
ostvarivanje Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, laserjesus είπε Στις Ηνωμένες πολιτείες είναι σύνηθες να ανακοινώνεται τιμή χωρίς τους φόρους διότι είναι διαφορετικοί ανά πολιτεία. Βέβαια πάλι δεν νομίζω να βγαίνει πάνω από $770 Δηλαδή το 699 λες να είναι χωρίς τους φόρους;
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Δηλαδή το 699 λες να είναι χωρίς τους φόρους; Έτσι είναι στην Αμερική, αν πας να το αγοράσεις θα δεις αυτο. The sales tax listed on the checkout page is only an estimate. Your invoice will contain the final sales tax, including state and local taxes, as well as any applicable rebates or fees. Όταν βάλεις την περιοχή σου ανάλογα με τον φπα θα σου βγάλει το τελικό ποσό.
life is music Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2023 στις 9:02 ΜΜ, ostvarivanje είπε Αυτό θέλω να δω, για την κάμερα. Να μην πάρω κινητό και να μην αναβαθμίζει τη φωτογραφική. Πάντως πολλές φορές εκπλήσσομαι με τις φωτογραφίες που βγάζει το 8Pro. Για την μπαταρία, σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί έχει και 5000mAh. Βασικά σκεφτόμουν να το πάρω όταν πέσει η τιμή τους. Από εκεί και πέρα με 900 πώς να πάρεις iphone ή s23 ultra; Iphone δε θα ήθελα να μην είναι το pro λόγω του ζουμ φακού. Όσο για το s23 ultra πώς με 900 ευρώ; Όσο αφορά για το update που πήρε και είχε πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. Εγώ με την 13 (συγκεκριμένα IN2023_11_F.15) το τηλέφωνο είναι άψογο. Αλλά και με όλες δεν είχα πρόβλημα. Και έπαθα πλάκα όταν την πήρε τέλη Νοεμβρίου. Πάντως πάει πολύ γρήγορα, στο σημείο που να λέω αν πρέπει να πάρω άλλο τηλέφωνο. Αλλά επειδή χρησιμοποιώ 2 τηλέφωνα, στην άκρη θα πάει το OnePlus 7Pro, το οποίο παρότι είπαν ότι πήρε την 12, σε εμένα δεν ήρθε ποτέ. Έτσι θα έχω το 8Pro ως δεύτερο και ως πρώτο... ακόμα δεν έχω καταλήξει. τα κινητα δεν μπορουν να συγκριθούν με μια dslr ...οποτε παρε ενα κινητο που να καλυπτει της αναγκες σου γιατι στο τελος θα τρελαθεις με τα τοσα μοντελα που βγαινουν καθε μερα ....Και το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι απο τοτε που βγηκαν τα κινητα και μπηκαν στην ζωη μας ...εχει χαθει η ανθρώπινη επαφη! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από life is music 2
ostvarivanje Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 4/3/2023 στις 12:09 ΠΜ, life is music είπε τα κινητα δεν μπορουν να συγκριθούν με μια dslr ...οποτε παρε ενα κινητο που να καλυπτει της αναγκες σου γιατι στο τελος θα τρελαθεις με τα τοσα μοντελα που βγαινουν καθε μερα ....Και το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι απο τοτε που βγηκαν τα κινητα και μπηκαν στην ζωη μας ...εχει χαθει η ανθρώπινη επαφη! Μα δε συνέκρινα τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού με μία dslr (εξάλλου έχω dslr, την canon 800d και προσπαθώ να ψήσω τον εαυτό μου να πάρω το φακό 10-18). Αλλά επειδή ως γνωστόν η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που την έχεις πάντα μαζί σου, άρα θέλω καλή φωτογραφική μηχανή και από τα κινητά μου (2 χρησιμοποιώ), γιατί δεν έχω πάντα την dslr. Από εκεί και πέρα, μπορεί να δημιούργησαν κάποιες άσχημες καταστάσεις τα κινητά, αλλά βοήθησαν και πολύ όμως... 1
life is music Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 3:23 ΜΜ, ostvarivanje είπε Μα δε συνέκρινα τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού με μία dslr (εξάλλου έχω dslr, την canon 800d και προσπαθώ να ψήσω τον εαυτό μου να πάρω το φακό 10-18). Αλλά επειδή ως γνωστόν η καλύτερη φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που την έχεις πάντα μαζί σου, άρα θέλω καλή φωτογραφική μηχανή και από τα κινητά μου (2 χρησιμοποιώ), γιατί δεν έχω πάντα την dslr. Από εκεί και πέρα, μπορεί να δημιούργησαν κάποιες άσχημες καταστάσεις τα κινητά, αλλά βοήθησαν και πολύ όμως... απο την μια πλευρα το κινητο εχει κανει καλο ..απ την αλλη ομως πλευρα εχει κανει και κακο !
yiannis2002s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 8:51 ΜΜ, georsev είπε ...Για 900ε όχι καλύτερα νομίζω πάμε iphone s23 ultra ..τώρα αν μπορείς με τιμολόγιο να πάει 700-750ε εκεί έτσι και έτσι.. Που παίζει το S23 ultra στα 900ε?? Η πιο χαμηλή τιμή που έχω βρεί είναι στα 1060ευρώ....... 1060 το s23 με oneplus11 στα 770 είναι κοντά 400 ευρώ διαφορά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα