Προς το περιεχόμενο

Oneplus 11

georsev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, georsev είπε

Από θέμα υποστήριξης samsung  oneplus iphone:

4 χρόνια η samsung 

5 χρόνια η oneplus

6 χρόνια apple...

Με το θέμα πόσο γρήγορα δίνει η κάθε εταιρία την αναβάθμιση του android,εδώ νομίζω ότι η samsung είναι η πιο αργή απότι θυμάμαι.(διορθώστε με αν κάνω λάθος,αν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια..)

Από θέμα service άμα έχεις την δυνατότητα όπως λέω από amazon να το αγοράσεις δεν πιστεύω να έχεις θέμα όπως επίσης και από το official site της oneplus...

Από θέμα τιμή με τιμολόγιο:

750ε oneplus 256gb

1250e iphone pro max 256gb

1150e samsung s23 ultra 512gb

Εντελώς διαφορετική η τιμής τους στην δεύτερη κατηγορία χωρητικότητας από το κάθε κινητό...

Μιλάμε για 400+

Σκέφτομαι το iphone 14 pro max αλλά με τρομάζει λίγο η μετάβαση του λογισμικού γιατί θα είναι η πρώτη φορά..

Μου αρέσει και το s23ultra αλλά ρε γμτ πολλά τα λεφτά όπως και στο iphone με την συνέπεια να χάνει την αξία του πολύ γρήγορα απότι το iphone..

Απο σερβις αγορα καλυτερα απο επισημη oneplus ή αμαζον αν οντως θελεις OnePlus . Απλα αν χρειαστεις κατι πρεπει να το στειλεις εκτος Ελλαδα. Σαν λογισμικο εχει bugs αλλα ειναι ελαφρυ - σε αντιθεση με Galaxy που ειναι πιο βαρυ αλλα εχει λιγοτερα bugs

Σωστα ειναι αυτα η apple einai 5 ετη επισημα + 1 ετος ανεπισημα συνολο 6 χρ.(ισως παει κ λιγο παραπανω) H OnePlus πρεπει να δινει 3-4 το πολυ?? χρονια οχι 5. Η Samsung ειναι 4 ετη επισημα.

Στο θεμα ενημερωσεων οντως ειναι αργή η samsung. Εχει πολλες συσκευες/σειρες  κ αργει να ενημερωσει την καθε σειρα ξεχωριστα ενω η Apple εχει 4 συσκευες να ενημερωσει κ κανει καλυτερη διαχειριση.

Κλεινοντας,

αν πας για iPhone καλυτερα επελεξε/αγορασε μια συσκευη να τη δοκιμασεις ενα διαστημα 6-μηνο (οχι 1 βδομαδα) στο iOS κ μετα πας σε πιο ακριβη συσκευη για να δεις κ το λογισμικο αναλυτικα στο 6μηνο. Καλυτερα 12 6.1" ή 13 standard 6.1 (οχι mini οχι plus) το κανονικο κ μετα πας σε pro αν αξιζει αναλογα τη χρηση που κανεις. Απο θεμα μεταπωλησης καλυτερα τα iphone τα galaxy χανουν αξια αρκετα γρηγοροτερα.

καλη αγορά :)

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι η Samsung αργεί στα updates. Βασικά στα κορυφαία της μοντέλα ήταν η πρώτη εταιρεία (πλην Goolge φυσικά) που έδωσε το Android 13.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, georsev είπε

Από θέμα υποστήριξης samsung  oneplus iphone:

4 χρόνια η samsung 

5 χρόνια η oneplus

6 χρόνια apple...

Με το θέμα πόσο γρήγορα δίνει η κάθε εταιρία την αναβάθμιση του android,εδώ νομίζω ότι η samsung είναι η πιο αργή απότι θυμάμαι.(διορθώστε με αν κάνω λάθος,αν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια..)

Δίνει η one plus 5 χρόνια android updates ? 🤔

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koutsis είπε

Δίνει η one plus 5 χρόνια android updates ? 🤔

https://www.theverge.com/2022/11/30/23484102/oneplus-android-updates-2023-phones-extends-support-period-select-models

4 χρόνια  και 5 χρόνια security

Λάθος μου..

23 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε

Καλύτερο σήμα έχει το 11;

Ναι έτσι μου είπε που το δοκίμασε σπίτι του σε σημείο που δεν έπιανε το 8 pro

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georsev είπε

Ναι έτσι μου είπε που το δοκίμασε σπίτι του σε σημείο που δεν έπιανε το 8 pro

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Απλά, όποτε και αν μπορέσεις, πες του να σου πει την άποψή του από τη μετάβαση από το 8pro στο 11. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν και πάλι θα χρησιμοποιώ το 8προ ως δεύτερο, αλλά όταν κάνεις μία αναβάθμιση, τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο. Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει κατά πόσο βελτιώθηκε η κάμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aces είπε

Το 50 φορες παει οτι αναφερθηκε κ απο τα υπολοιπα μελη (ostvarivanje, koutsis, gate123 κλπ) παραπανω οτι αν υπερβεις ενα ποσο καλο θα ειναι να επιλεξεις μια απο τις 2 εταιριες για πολλους λογους αναλογα τι βολευει απο θεμα λογισμικου.

Οταν ποσταρα τι διευκρινιστικη ερωτηση,  2 ατομα απλα το ειχατε αναφερει χωρις να γραψετε κανεναν λογο και αργοτερα ποσταρε και ο GATE123 που αντιπροτεινε realme GT 2 pro αλλιως iphone.

2 ώρες πριν, aces είπε

Κοινή λογική ειναι. Κανε scroll δες τι εγραψαν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι παρα να κρινεις/ειρωνευεσαι τα ποστ των μελων. Εννοειται οτι καλη ειναι και η διαφωνία (ειναι αδυνατον να συμφωνησουμε σε ολα) κ η αποψη σεβαστη. Τα troll ομως θα τρώνε αναφορά.

Εχω διαβασει ολα τα ποστς. Αρχικα δεν εχουν γραψει ολοι οι υπολοιποι το ιδιο(το οτι το εγραψες με κοκκινα και κεφαλαια, βεβαια, ενισχυει τη θεση σου) . Δευτερον και ολοι να το γραφανε, εγω διατηρω το δικαιωμα να κανω διευκρινιστικη ερωτηση για να καταλαβω τη λογικη. Δεν υπηρχε καν διαφωνια, προσπαθεια να καταλαβω το σκεπτικο σας υπηρχε.  

Οποτε μετα την αγενεστατη απαντηση σου, επανερχεσε με το καθολου ειρωνικο " Κανε scroll δες τι εγραψαν ΟΛΟΙ ", για την περιπτωση που δυσκολευτω αλλιως να βρω τις απαντησεις, στην ιδια προταση που με κατηγορεις για ειρωνια και απειλεις με αναφορες. Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο με τα κοκκινα, bold γραμματα αλλα θα το ξεπερασω.

Δεν θα επανελθω σε αυτο το θεμα γιατι οι υπολοιποι, δεν χρωστανε κατι να τους γεμιζουμε το thread με ακυρα ποστς.

Επεξ/σία από Vatal
Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ το OnePlus 11 την καλύτερη επιλογή.

Αν θες να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα το Realme gt2 pro που πρότεινε κάποιος είναι αρκετά κοντά σε χαρακτηριστικά, για κάμερες δεν ξέρω... 

Για να πάρεις παρόμοια χαρακτηριστικά σε iPhone και Samsung πρέπει να περάσεις το χιλιάρικο και κατά την γνώμη μου δεν αξίζει, γιατί έτσι κι αλλιώς θα το αλλάξεις έπειτα από 4-5 χρόνια, τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Realme gt 2 pro το πρότεινα γιατί έχει την ίδια εμπειρία( OxygenOS) με το OnePlus και είναι κοντά στα χαρακτηριστικά του OnePlus 11.

Σύν ότι είναι ποιο φτηνό.

Έχει εγγύηση και service στην Ελλάδα.

Υ.Γ κάτοχος OnePlus 6 & Realme.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Απλά, όποτε και αν μπορέσεις, πες του να σου πει την άποψή του από τη μετάβαση από το 8pro στο 11. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν και πάλι θα χρησιμοποιώ το 8προ ως δεύτερο, αλλά όταν κάνεις μία αναβάθμιση, τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο. Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει κατά πόσο βελτιώθηκε η κάμερα.

Από κάμερα σίγουρα θα είναι καλύτερη...μιλάμε για 3 γενιές μπροστά.Εμενα δεν μου άρεσε στο ότι είναι πιο στενό και λίγο πιο μακρύ από το 8 pro.Απο θέμα μπαταρίας δεν είναι ο κατάλληλος για να σου πω πόσο αντέχει...Για 900ε όχι καλύτερα νομίζω πάμε iphone s23 ultra ..τώρα αν μπορείς με τιμολόγιο να πάει 700-750ε εκεί έτσι και έτσι..Το άλλαξε γιατί το 8pro πήρε ένα update τώρα τελευταία και είχε κάποιο θέμα και είναι και αρκετά παλιό...

Το θέμα είναι εγώ με το mi8 πρέπει να πάω για αναβάθμιση γιατί δεν παλεύεται η μπαταρία του.. αλλιώς σαν κινητό δεν μου κολλάει..δεν πιστεύω να υπάρχει κινητό που να έχει φάει τόσες φορτίσεις ..φαντάσου τώρα το φορτίζω 3 φορές την ημέρα και τον πρώτο καιρο 2 φορές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georsev είπε

Από κάμερα σίγουρα θα είναι καλύτερη...μιλάμε για 3 γενιές μπροστά.Εμενα δεν μου άρεσε στο ότι είναι πιο στενό και λίγο πιο μακρύ από το 8 pro.Απο θέμα μπαταρίας δεν είναι ο κατάλληλος για να σου πω πόσο αντέχει...Για 900ε όχι καλύτερα νομίζω πάμε iphone s23 ultra ..τώρα αν μπορείς με τιμολόγιο να πάει 700-750ε εκεί έτσι και έτσι..Το άλλαξε γιατί το 8pro πήρε ένα update τώρα τελευταία και είχε κάποιο θέμα και είναι και αρκετά παλιό...

Το θέμα είναι εγώ με το mi8 πρέπει να πάω για αναβάθμιση γιατί δεν παλεύεται η μπαταρία του.. αλλιώς σαν κινητό δεν μου κολλάει..δεν πιστεύω να υπάρχει κινητό που να έχει φάει τόσες φορτίσεις ..φαντάσου τώρα το φορτίζω 3 φορές την ημέρα και τον πρώτο καιρο 2 φορές.

Αυτό θέλω να δω, για την κάμερα. Να μην πάρω κινητό και να μην αναβαθμίζει τη φωτογραφική. Πάντως πολλές φορές εκπλήσσομαι με τις φωτογραφίες που βγάζει το 8Pro. Για την μπαταρία, σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί έχει και 5000mAh. 

Βασικά σκεφτόμουν να το πάρω όταν πέσει η τιμή τους. Από εκεί και πέρα με 900 πώς να πάρεις iphone ή s23 ultra; Iphone δε θα ήθελα να μην είναι το pro λόγω του ζουμ φακού. Όσο για το s23 ultra πώς με 900 ευρώ; 

Όσο αφορά για το update που πήρε και είχε πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. Εγώ με την 13 (συγκεκριμένα IN2023_11_F.15) το τηλέφωνο είναι άψογο. Αλλά και με όλες δεν είχα πρόβλημα. Και έπαθα πλάκα όταν την πήρε τέλη Νοεμβρίου. Πάντως πάει πολύ γρήγορα, στο σημείο που να λέω αν πρέπει να πάρω άλλο τηλέφωνο. Αλλά επειδή χρησιμοποιώ 2 τηλέφωνα, στην άκρη θα πάει το OnePlus 7Pro, το οποίο παρότι είπαν ότι πήρε την 12, σε εμένα δεν ήρθε ποτέ. Έτσι θα έχω το 8Pro ως δεύτερο και ως πρώτο... ακόμα δεν έχω  καταλήξει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ostvarivanje είπε

Αυτό θέλω να δω, για την κάμερα. Να μην πάρω κινητό και να μην αναβαθμίζει τη φωτογραφική. Πάντως πολλές φορές εκπλήσσομαι με τις φωτογραφίες που βγάζει το 8Pro. Για την μπαταρία, σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί έχει και 5000mAh. 

Βασικά σκεφτόμουν να το πάρω όταν πέσει η τιμή τους. Από εκεί και πέρα με 900 πώς να πάρεις iphone ή s23 ultra; Iphone δε θα ήθελα να μην είναι το pro λόγω του ζουμ φακού. Όσο για το s23 ultra πώς με 900 ευρώ; 

Όσο αφορά για το update που πήρε και είχε πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. Εγώ με την 13 (συγκεκριμένα IN2023_11_F.15) το τηλέφωνο είναι άψογο. Αλλά και με όλες δεν είχα πρόβλημα. Και έπαθα πλάκα όταν την πήρε τέλη Νοεμβρίου. Πάντως πάει πολύ γρήγορα, στο σημείο που να λέω αν πρέπει να πάρω άλλο τηλέφωνο. Αλλά επειδή χρησιμοποιώ 2 τηλέφωνα, στην άκρη θα πάει το OnePlus 7Pro, το οποίο παρότι είπαν ότι πήρε την 12, σε εμένα δεν ήρθε ποτέ. Έτσι θα έχω το 8Pro ως δεύτερο και ως πρώτο... ακόμα δεν έχω  καταλήξει. 

Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες για το τι θέμα είχε...μπορεί να ήταν αφορμή να το αλλάξει η όντος να ήθελε ένα hard reset για να στρώσει...Αυτά είναι τα σκατα με τα ανδροιδ, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις ένα hard reset επειδή έχει κάποιο θέμα από τις αναβαθμίσεις η απλά για να βελτιώσεις την μπαταρία.Ενω με την apple δεν ισχύει αυτο απότι λένε.Κανε υπομονή να βγάλουν κάνενα review για το κινητό γιατί όπως σου είπα δεν είναι ο κατάλληλος για να τον ρωτήσω γιατί είναι στην φάση ότι και κακό να είναι το κινητό για αυτά τα λεφτα δεν θα το παραδεχτεί ποτέ..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, georsev είπε

Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες για το τι θέμα είχε...μπορεί να ήταν αφορμή να το αλλάξει η όντος να ήθελε ένα hard reset για να στρώσει...Αυτά είναι τα σκατα με τα ανδροιδ, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις ένα hard reset επειδή έχει κάποιο θέμα από τις αναβαθμίσεις η απλά για να βελτιώσεις την μπαταρία.Ενω με την apple δεν ισχύει αυτο απότι λένε.Κανε υπομονή να βγάλουν κάνενα review για το κινητό γιατί όπως σου είπα δεν είναι ο κατάλληλος για να τον ρωτήσω γιατί είναι στην φάση ότι και κακό να είναι το κινητό για αυτά τα λεφτα δεν θα το παραδεχτεί ποτέ..

Και εγώ δεν είχα ποτέ Apple, το σκέφτομαι βέβαια, αλλά οι τιμές τους είναι απαγορευτικές. Το hard reset δε με ενοχλεί εμένα, γιατί ουσιαστικό το έχω δει σαν παιχνίδι και δεν έχω και κάποια αμφιβολία ότι και καλά αν το είχα κάνει hard reset θα είχα, για παράδειγμα καλύτερη μπαταρία. 

Για το OnePlus 11 από τη μέρα που βγήκε στις 7 Φεβρουαρίου έχω διαβάσει άπειρα reviews, άπειρα videos και γενικά έχω καλή εικόνα, αλλά όπως προείπα δε θα το πάρω τώρα στα 900€ αλλά θα περιμένω όταν πέσει. Ελπίζω πριν το καλοκαίρι ώστε να το έχω το καλοκαίρι στις διακοπές. Όχι ότι δε θα έχω να φωτογραφίζω, γιατί σε εξορμήσεις έστω και δύο ημερών παίρνω μαζί μου την mirroless και τη dslr, αλλά δεν μπορείς να τις έχεις πάντα μαζί σου. Βγαίνεις το βράδυ έξω, ε το κινητό θα σου κάνει τη δουλειά το βράδυ, ή όταν θα βγεις χαλαρά για μια βόλτα χωρίς όλα τα συμπράγκαλα μαζί σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ostvarivanje είπε

Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινα σίγουρα σαν πρώτη επιλογή σε μεταχειρισμένο iphone ή δεύτερη επιλογή samsung αν δεν ήθελα το ios. Καλύτερα να πάρω μεταχειρισμένο iphone πάρα καινούργιο κινεζο με 800€!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, koutsis είπε

Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα πήγαινα σίγουρα σαν πρώτη επιλογή σε μεταχειρισμένο iphone ή δεύτερη επιλογή samsung αν δεν ήθελα το ios. Καλύτερα να πάρω μεταχειρισμένο iphone πάρα καινούργιο κινεζο με 800€!

Το κινέζικο που λες εσύ, το έχω αγοράσει 5 φορές (όλα OnePlus 3T, 5T, 6T, 7Pro και 8Pro) και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Τα κινητά ήταν βράχος χωρίς να ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα που ζητάει Samsung (για τα κορυφαία της) και Apple.

Μεταχειρισμένο δεν παίρνω και για λόγους αρχών αλλά και γιατί μένω στην επαρχία οπότε δεν μπορώ να έρθω σε επαφή με τον πωλητή ώστε να το ελέγξω πριν το πάρω.

Δημοσ.

Εδώ και λίγες ημέρες με oneplus 11 σε μετάβαση από mate 20 pro

Απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα!

(εκτός από το ότι στα notifications η oneplus βάζει μια βούλα αντί για το νούμερο των notifications) 

Εν μέρη συμφωνώ με αρκετά από τα ανωτέρω σχόλια αλλα σε σχέση με ανταγωνισμό android το κενο της huawei είναι πολύ μεγάλο στην αγορά θεωρω. 

Samsung το απέφυγα λόγο μπαταρίας/κοστους apple λόγο κόστους. Όχι ότι το oneplus το ειναι φτηνό αλλά σε απόλυτο νουμερο στα ίδια (ή παραπλήσια) χαρακτηριστικά οθόνης- μπαταρίας-κάμερας ξεφευγουν σαν τελικό κόστος τουλάχιστον από την δική μου οπτική γωνία. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...