georsev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό...αξίζει στα 750ε αγορά από amazon με τιμολόγιο η να υπερβω λίγο αυτό το ποσό και να πάω σε κάποιο ποιο ακριβό πάλι με την χρήση για χωρίς ΦΠΑ?
koutsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, georsev είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό...αξίζει στα 750ε αγορά από amazon με τιμολόγιο η να υπερβω λίγο αυτό το ποσό και να πάω σε κάποιο ποιο ακριβό πάλι με την χρήση για χωρίς ΦΠΑ? Σε αυτά τα λεφτά πας σε samsung ή iphone φίλε μου. 1
aces Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, georsev είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό...αξίζει στα 750ε αγορά από amazon με τιμολόγιο η να υπερβω λίγο αυτό το ποσό και να πάω σε κάποιο ποιο ακριβό πάλι με την χρήση για χωρίς ΦΠΑ? Οχι δεν αξιζει Σ αυτα τα budget/ποσά πας ή iPhone ή Galaxy 1
Vatal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σε αυτα τα λεφτα τα iphone και τα galaxy εχουν χειροτερα specs και επιδοσεις (απο τα πρωτα reviews τουλαχιστο) απο το oneplus11. Γιατι πιστευετε οτι δεν αξιζει; Ειμαι 13 χρονια iphone user και σκεφτομαι να δοκιμασω ενα android για πρωτη φορα και κοιταω και το oneplus11. 3 1
ostvarivanje Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Και εγώ το σκέφτομαι το συγκεκριμένο τηλέφωνο μετά τα (όλα OnePlus) 3T, 5T, 6T 7Pro και 8Pro. Τώρα, επειδή ακούγεται συνέχεια ότι αν υπερβείς τα 700 € καλό είναι να πας σε Samsung ή Iphone, ποιο από τα δύο θα σου δώσει τις επιδόσεις του Oneplus 11 (που έχουν φτιάξει πολύ και την κάμερα στο συγκεκριμένο μοντέλο); Αν μιλάτε για μεταχειρισμένο, άλλο ζήτημα αυτό αλλά εγώ δεν αγοράζω μεταχειρισμένα. Από εκεί και πέρα εγώ σκέφτομαι το 16/256 από τη σελίδα της OnePlus, αλλά όχι τώρα, να πέσει κάπως λίγο η τιμή του και θα το προτιμήσω. 1
GATE123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Vatal είπε Σε αυτα τα λεφτα τα iphone και τα galaxy εχουν χειροτερα specs και επιδοσεις (απο τα πρωτα reviews τουλαχιστο) απο το oneplus11. Γιατι πιστευετε οτι δεν αξιζει; Ειμαι 13 χρονια iphone user και σκεφτομαι να δοκιμασω ενα android για πρωτη φορα και κοιταω και το oneplus11. 4 ώρες πριν, ostvarivanje είπε Και εγώ το σκέφτομαι το συγκεκριμένο τηλέφωνο μετά τα (όλα OnePlus) 3T, 5T, 6T 7Pro και 8Pro. Τώρα, επειδή ακούγεται συνέχεια ότι αν υπερβείς τα 700 € καλό είναι να πας σε Samsung ή Iphone, ποιο από τα δύο θα σου δώσει τις επιδόσεις του Oneplus 11 (που έχουν φτιάξει πολύ και την κάμερα στο συγκεκριμένο μοντέλο); Αν μιλάτε για μεταχειρισμένο, άλλο ζήτημα αυτό αλλά εγώ δεν αγοράζω μεταχειρισμένα. Από εκεί και πέρα εγώ σκέφτομαι το 16/256 από τη σελίδα της OnePlus, αλλά όχι τώρα, να πέσει κάπως λίγο η τιμή του και θα το προτιμήσω. Αυτό εδώ είναι δουλεμένο πιο φτηνό με εγγύηση και service από Ελλάδα και αρκετά αξιο του επιπέδου του OnePlus 11. https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Επίσης μην περιμένετε τρελές διαφορες ανάμεσα των επεξεργαστών. Εδώ είναι η σύγκριση των δύο κινητών https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-11-cn,realme-gt-2-pro-12gb-256gb Αλλιώς μετά πας σε iPhone. 1
CaptainChris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Βρε παιδιά τι iPhone και Samsung Galaxy S θα πάρεις με €750; Αφού έχουν πάνω από €1000 εκτός κι αν λέτε για περσινά η προπερσινα μοντέλα, η μεταχειρισμένα. Καινούργιο σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο το OnePlus 11. 4 1
koutsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Βρε παιδιά τι iPhone και Samsung Galaxy S θα πάρεις με €750; Αφού έχουν πάνω από €1000 εκτός κι αν λέτε για περσινά η προπερσινα μοντέλα, η μεταχειρισμένα. Καινούργιο σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο το OnePlus 11. Προσωπική μου άποψη, καλύτερα να πάρεις περσινό μοντέλλο ή μεταχειρισμένο με αυτά τα λεφτά παρά κινέζο. 1 1 1
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Vatal είπε Σε αυτα τα λεφτα τα iphone και τα galaxy εχουν χειροτερα specs και επιδοσεις (απο τα πρωτα reviews τουλαχιστο) απο το oneplus11. Γιατι πιστευετε οτι δεν αξιζει; Ειμαι 13 χρονια iphone user και σκεφτομαι να δοκιμασω ενα android για πρωτη φορα και κοιταω και το oneplus11. Συμφωνοι για τα σπεκς. Αλλα.... Γιατι απλα εχουν καλυτερη υποστηριξη αλλα και σερβις εντος Ελλαδα. Γιατι απλα θα σε πανε λιγακι πιο μακρια σε διαρκεια (ετη) μακροπροθεσμα. Γιατι κ αλλα πολλα γιατι..... Επιλογη σου ειναι να αγορασεις οτι θελεις και οσο θελεις αλλα στο θεμα σερβις και ενημερωσεων υπαρχουν καποια srandard που οι αλλοι κατασκευαστες ειτε δεν δινουν ενημερωσεις ειτε το σερβις ειναι για κλαμματα. 50 φορες τα ιδια πραγματα - γιατι πρεπει να σου δικαιολογησουμε οτι πιστευει ο κοσμος. Σ αυτα τα budget/ποσά πας απλά σε iPhone ή Galaxy (εστω κ περσινη σειρα). Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από aces 1
Vatal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, aces είπε 50 φορες τα ιδια πραγματα - γιατι πρεπει να σου δικαιολογησουμε οτι πιστευει ο κοσμος. Σορρυ που δεν παρακολουθουμε τις δημοσιευσεις σου, και ρωταμε για καινουρια smartphones στο smartphone section του insomnia. 1
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Vatal είπε Σορρυ που δεν παρακολουθουμε τις δημοσιευσεις σου, και ρωταμε για καινουρια smartphones στο smartphone section του insomnia. Το 50 φορες παει οτι αναφερθηκε κ απο τα υπολοιπα μελη (ostvarivanje, koutsis, gate123 κλπ) παραπανω οτι αν υπερβεις ενα ποσο καλο θα ειναι να επιλεξεις μια απο τις 2 εταιριες για πολλους λογους αναλογα τι βολευει απο θεμα λογισμικου. Τα specs ειναι αλλο κεφαλαιο αλλα σ αυτα τα ποσά θες να εχεις και εγγυηση/σερβις/ανταλλακτικα/υποστηριξη. Ο καθενας επιλεγει οτι θελει και αγοραζει επισης και όσο θελει. Κοινή λογική ειναι. Κανε scroll δες τι εγραψαν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι παρα να κρινεις/ειρωνευεσαι τα ποστ των μελων. Εννοειται οτι καλη ειναι και η διαφωνία (ειναι αδυνατον να συμφωνησουμε σε ολα) κ η αποψη σεβαστη. Τα troll ομως θα τρώνε αναφορά. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από aces
georsev Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, aces είπε Συμφωνοι για τα σπεκς. Αλλα.... Γιατι απλα εχουν καλυτερη υποστηριξη αλλα και σερβις εντος Ελλαδα. Γιατι απλα θα σε πανε λιγακι πιο μακρια σε διαρκεια (ετη) μακροπροθεσμα. Γιατι κ αλλα πολλα γιατι..... Επιλογη σου ειναι να αγορασεις οτι θελεις και οσο θελεις αλλα στο θεμα σερβις και ενημερωσεων υπαρχουν καποια srandard που οι αλλοι κατασκευαστες ειτε δεν δινουν ενημερωσεις ειτε το σερβις ειναι για κλαμματα. 50 φορες τα ιδια πραγματα - γιατι πρεπει να σου δικαιολογησουμε οτι πιστευει ο κοσμος. Σ αυτα τα budget/ποσά πας απλά σε iPhone ή Galaxy (εστω κ περσινη σειρα). Από θέμα υποστήριξης samsung oneplus iphone: 4 χρόνια η samsung 5 χρόνια η oneplus 6 χρόνια apple... Με το θέμα πόσο γρήγορα δίνει η κάθε εταιρία την αναβάθμιση του android,εδώ νομίζω ότι η samsung είναι η πιο αργή απότι θυμάμαι.(διορθώστε με αν κάνω λάθος,αν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια..) Από θέμα service άμα έχεις την δυνατότητα όπως λέω από amazon να το αγοράσεις δεν πιστεύω να έχεις θέμα όπως επίσης και από το official site της oneplus... Από θέμα τιμή με τιμολόγιο: 750ε oneplus 256gb 1250e iphone pro max 256gb 1150e samsung s23 ultra 512gb Εντελώς διαφορετική η τιμής τους στην δεύτερη κατηγορία χωρητικότητας από το κάθε κινητό... Μιλάμε για 400+ Σκέφτομαι το iphone 14 pro max αλλά με τρομάζει λίγο η μετάβαση του λογισμικού γιατί θα είναι η πρώτη φορά.. Μου αρέσει και το s23ultra αλλά ρε γμτ πολλά τα λεφτά όπως και στο iphone με την συνέπεια να χάνει την αξία του πολύ γρήγορα απότι το iphone.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από georsev 1
ostvarivanje Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Εντάξει, είναι γεγονός ότι το σκεφτόμουν το OnePlus 11 αλλά κάτι διαβάζω στο xda για ασθενές wifi κλπ. Από εκεί και πέρα, έχοντας το OnePlus 8Pro, το οποίο πραγματικά το χαίρομαι, βρίσκομαι σε τρελό δίλημμα (πάντως αν ενοχλεί τον topic starter) θα το σβήσω το σχόλιο. Εγώ έχω θέση όριο τα 850 (μωρέ μια χαρά καλοβλέπω και το ultra και το 13-14pro της Apple, αλλά πολλά τα λεφτά. Οπότε αν πούμε μέχρι 850-900 τι παίρνω από αυτά που να είναι καλύτερα από το 8pro που έχω;
georsev Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε Εντάξει, είναι γεγονός ότι το σκεφτόμουν το OnePlus 11 αλλά κάτι διαβάζω στο xda για ασθενές wifi κλπ. Από εκεί και πέρα, έχοντας το OnePlus 8Pro, το οποίο πραγματικά το χαίρομαι, βρίσκομαι σε τρελό δίλημμα (πάντως αν ενοχλεί τον topic starter) θα το σβήσω το σχόλιο. Εγώ έχω θέση όριο τα 850 (μωρέ μια χαρά καλοβλέπω και το ultra και το 13-14pro της Apple, αλλά πολλά τα λεφτά. Οπότε αν πούμε μέχρι 850-900 τι παίρνω από αυτά που να είναι καλύτερα από το 8pro που έχω; Το έχει ήδη φίλος που είχε επίσης το ίδιο κινητό που έχεις και εσύ τώρα και έχει καλύτερο σήμα wifi με τα λεγόμενα του...
ostvarivanje Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, georsev είπε Το έχει ήδη φίλος που είχε επίσης το ίδιο κινητό που έχεις και εσύ τώρα και έχει καλύτερο σήμα wifi με τα λεγόμενα του... Καλύτερο σήμα έχει το 11;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα