georgiouu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 πηρα μια καρτα firewire την τοποθετησα στον υπολογιστη windows 11 στην διαχειριση συσκευων βλεπω "Κεντρικοί ελεγκτές IEEE 1394" οτι λειτουργουν κανονικα συνδεω την καμερα με το αντιστοιχο καλωδιο firewire πανω στην καρτα αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα η καμερα στο "αυτος ο υπολογιστης" βρηκα ενα προγραμμα fixdriver το ετρεξα και μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενος ο driver για την καμερα τι εχω παραλειψει να κανω; τι κανω λαθος;
chios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δες αν δουλεύει αυτό το πρόγραμμα https://www.videohelp.com/software/WinDV για ποια κάμερα μιλάς;
georgiouu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, chios είπε Δες αν δουλεύει αυτό το πρόγραμμα https://www.videohelp.com/software/WinDV για ποια κάμερα μιλάς; thanks αλλα αυτο ειναι προγραμμα για να αντιγραψω το βιντεο απο την κασετα της καμερας στον υπολογιστη.το προβλημα μου ειναι οτι ο υπολογιστης δεν βλεπει καν οτι εχει συνδεθει με την καμερα.no video found. EDIT καποια στιγμη αρχισα να ακουω επαναλαμβανομενα τον χαρακτηριστικο των windows οταν εισαγεις μια νεα συσκευη μου εμφανισε ενα μηνυμα πως θελω να χρησιμοποιω την συσκευη,απαντησα με το capture software αρχισε να παιζει στον υπολογιστη αλλα ξανασταματησε τα παραπανω με παραπεμπουν σε καποια κακη επαφη καρτας firewire;
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι και το καλώδιο. Η κάρτα είναι pci ή usb (φαντάζομαι pci επειδή είπες "τοποθέτησα"); Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από micos000
georgiouu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, micos000 είπε Μπορεί να είναι και το καλώδιο. Η κάρτα είναι pci ή usb (φαντάζομαι pci επειδή είπες "τοποθέτησα"); η καρτα ναι ειναι pci e τελικα νομιζω πως ηταν κακη επαφη στην θυρα της καμερας.το παλεψα ,το κουνησα και τελικα δουλεψε δεν ξερω αν ξαναδουλεψει θα δοκιμασω και με διαφορετικο καλωδιο μηπως φταιει το βυσμα του καλωδιου και οχι η θυρα της καμερας
CsIns Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Είναι συνηθισμένο να τα παίζει η υποδοχή firewire της κάμερας γιατί δεν την λες και στιβαρή κατασκευή. Γράψε ότι είναι να γράψεις όσο δουλεύει και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα