Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Γερμανό μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στα τελευταία προγράμματα επιστροφή συμπεριλαμβάνονταν τα Apple προϊόντα. Δεν είναι σίγουρος για την χριστουγεννιάτικη payzy προσφορά με το 25%

Συνήθως προ Πάσχα βγαίνει στον Γερμανό επιστροφη eurobank. Για μένα αξίζει να περιμένεις, αλλά θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα όταν βγει γιατί τα αποθέματα συνήθως εξαντλούνται. Ειδικά σε pro max που είναι πιο δυσεύρετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, LordPanag said:

Γνωριζει κανεις αν Ελευθερος επαγγελματιας που δεν υποκειται σε καθεστως ΦΠΑ μπορει να αγορασει με αποφορολογηση;

Δεν γίνεται. Για επιβεβαίωση μπορείς να τσεκάρεις και σε κάποιο site πχ plaisio.gr βάζωντας το ΑΦΜ.

36 minutes ago, mitsdim1 said:

Από Γερμανό μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στα τελευταία προγράμματα επιστροφή συμπεριλαμβάνονταν τα Apple προϊόντα. Δεν είναι σίγουρος για την χριστουγεννιάτικη payzy προσφορά με το 25%

Συνήθως προ Πάσχα βγαίνει στον Γερμανό επιστροφη eurobank. Για μένα αξίζει να περιμένεις, αλλά θα πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα όταν βγει γιατί τα αποθέματα συνήθως εξαντλούνται. Ειδικά σε pro max που είναι πιο δυσεύρετα.

Η προσφορά με payzy του Γερμανού συμπεριλάμβανε και προϊόντα της apple. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπεις προσφορές σε apple και όσες φορές τύχει είναι συνήθως μία έκπτωση 60-100 ευρώ. 

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, LordPanag said:

Γνωριζει κανεις αν Ελευθερος επαγγελματιας που δεν υποκειται σε καθεστως ΦΠΑ μπορει να αγορασει με αποφορολογηση;

Όχι, δεν γίνεται. Για να γίνει αποφορολόγηση, θα πρέπει το ΑΦΜ να υπόκειται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, όχι σε μειωμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω και η Vodafone βάζει κατα καιρούς , καλές προσφορές , σε apple προιόντα 

συνήθως βέβαια σε όσα μένουν , σε Mini συσκευές.

Δημοσ.

δυστυχώς η σκλήρη αλήθεια ειναι οτι φετινα μοντέλα σπάνια εχουν προσφορές.

Δλδ. βγηκε προσφατα η shell me ta allsmart 23% ;η ο γερμανός με 25% payzy αλλά 14pro

δεν υπήρχαν διαθεσιμα. οπότε στα περσινα ναι θα βρεις προσφορές αλλά στα φετινα σπανια και σε ελαχιστα κομματια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

110 ευρώ κάτω όλα τα iPhone 14 Pro/Max στον Γερμανό. Tempting...

Λογικά, θα παίξει price match οσονούπω.

Γιατί θες να περιμένεις price match? Όπως είσαι το παίρνεις …

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Malthador είπε

110 ευρώ κάτω όλα τα iPhone 14 Pro/Max στον Γερμανό. Tempting...

Λογικά, θα παίξει price match οσονούπω.

Απ΄ότι φαίνεται έπαιξε price match σε όλα τα μεγάλα καταστήματα. Υπάρχει κάποιο που να αξίζει περισσότερο από άποψη πόντων ή κάτι παρόμοιο; Και εγώ το σκέφτομαι να το πάρω.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, thanasis00 said:

Απ΄ότι φαίνεται έπαιξε price match σε όλα τα μεγάλα καταστήματα. Υπάρχει κάποιο που να αξίζει περισσότερο από άποψη πόντων ή κάτι παρόμοιο; Και εγώ το σκέφτομαι να το πάρω.

Πλαίσιο, Γερμανός και Public έχουν σταθερά 1% επιστροφή με κάρτες Eurobank.

Εγώ διχάζομαι ακόμα, θεωρώ ότι μέχρι τον Απρίλη θα βγάλει ο Γερμανός 15% επιστροφή για αγορά smartphone, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Και πέρυσι πάντως τέτοια εποχή το έκανε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πλαίσιο, Γερμανός και Public έχουν σταθερά 1% επιστροφή με κάρτες Eurobank.

Εγώ διχάζομαι ακόμα, θεωρώ ότι μέχρι τον Απρίλη θα βγάλει ο Γερμανός 15% επιστροφή για αγορά smartphone, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Και πέρυσι πάντως τέτοια εποχή το έκανε.

Ναι η αλήθεια είναι ότι το -110 ευρώ που λένε τώρα, πχ για το iPhone 14 Pro 128gb βγαίνει περίπου 9% έκπτωση, το 15% ακούγεται καλύτερο, απλά ελπίζω να μην είναι σε πόντους  GApp ή κάτι τέτοιο και να είναι έκπτωση στη τελική τιμή.

Δημοσ.

Ο Γερμανος θα βγαλει το Πασχα 10-15% επιστροφη στην PAYZY συμφωνα με τις υπαρχουσες πληροφοριες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το 256αρι Pro Max που κοιτάζω, βγαίνει ένα 150αρι κάτω στο γερμανικό amazon, σε σχέση με τα 1609 που παίζει στην Ελλάδα με την προσφορά. Αλλά το amazon δεν έχει δόσεις με πιστωτική, που υπάρχει σαν επιλογή στις ελληνικές αλυσίδες. 

Αν βγάλει προσφορά με payzy ο Γερμανός, θα είναι πολύ δυνατό deal. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το 256αρι Pro Max που κοιτάζω, βγαίνει ένα 150αρι κάτω στο γερμανικό amazon, σε σχέση με τα 1609 που παίζει στην Ελλάδα με την προσφορά. Αλλά το amazon δεν έχει δόσεις με πιστωτική, που υπάρχει σαν επιλογή στις ελληνικές αλυσίδες. 

Αν βγάλει προσφορά με payzy ο Γερμανός, θα είναι πολύ δυνατό deal. 

Στο Amazon με απαλλαγή ΦΠΑ βγαίνει 1204€ ενώ στα δικά μας καταστήματα αυτή τη στιγμή με την προσφορά που τρέχει 1297€. Αφού σε ενδιαφέρουν οι δόσεις πώς θα χρησιμοποιήσεις την Payzy που είναι απλή χρεωστική; Και πάλι με Payzy -15% και απαλλαγη ΦΠΑ θα βγαίνει 1178€ δλδ μηδαμινή διαφορά της τάξεως των 26€  (που χάνεις τα 2 χρόνια no questions asked εγγύηση και την άψογη εξυπηρέτηση πχ αν πάθει κάτι στο δεύτερο χρόνο μπορείς να τους πεις να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων και εσύ μετά να πάρεις το 15). Γενικά αν μπορείς να επιλεγεις αμαζον, να το κάνεις, είναι αλλού, καμία σχέση με την εγχώρια λαχαναγορά…

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, enlightened said:

Στο Amazon με απαλλαγή ΦΠΑ βγαίνει 1204€ ενώ στα δικά μας καταστήματα αυτή τη στιγμή με την προσφορά που τρέχει 1297€. Αφού σε ενδιαφέρουν οι δόσεις πώς θα χρησιμοποιήσεις την Payzy που είναι απλή χρεωστική; Και πάλι με Payzy -15% και απαλλαγη ΦΠΑ θα βγαίνει 1178€ δλδ μηδαμινή διαφορά της τάξεως των 26€  (που χάνεις τα 2 χρόνια no questions asked εγγύηση και την άψογη εξυπηρέτηση πχ αν πάθει κάτι στο δεύτερο χρόνο μπορείς να τους πεις να σου κάνουν επιστροφή χρημάτων και εσύ μετά να πάρεις το 15). Γενικά αν μπορείς να επιλεγεις αμαζον, να το κάνεις, είναι αλλού, καμία σχέση με την εγχώρια λαχαναγορά…

Ναι, έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει αυτό με την payzy, ότι δεν παίρνει δόσεις και ότι είναι χρεωστική.

Στο amazon.de μου το βγάζει 1188,64 με την αποφορολόγηση, τρίχες δηλαδή με το 15% που ίσως βάλει ο Γερμανός. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Γερμανός να παίξει και με Eurobank (όπου έχω πιστωτική), αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είναι και πολύ πιθανό, εφόσον υπάρχει η payzy πλέον.

Το amazon.de δίνει στάνταρ δεύτερο χρόνο εγγύηση, χωρίς τις ανοησίες των ελληνικών αλυσίδων (του τύπου «στο τιμολόγιο έχετε μόνο ένα χρόνο εγγύηση» κλπ);

Εάν ναι, τότε θα βάλω παραγγελία από amazon.de, δεν νομίζω να πέσει πολύ χαμηλότερα από αυτή την τιμή μέσα στους επόμενους μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...