Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Εχω ενα samsung note 20 ultra και το galaxy watch 5 pro lte. Το νουμερο που χρησιμοποιω στο κινητο ειναι Vodafone CU σε μορφη esim. Μπορω το ιδιο νουμερο να το εχω παραλληλα και στο ρολοι ουτως ωστε καθε φορα που δεχομαι κληση να εμφανιζεται και στο ρολοι? Εννοειται κανονικη κληση οχι μεσω wifi.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alexdjx είπε

Καλημερα σας.

Εχω ενα samsung note 20 ultra και το galaxy watch 5 pro lte. Το νουμερο που χρησιμοποιω στο κινητο ειναι Vodafone CU σε μορφη esim. Μπορω το ιδιο νουμερο να το εχω παραλληλα και στο ρολοι ουτως ωστε καθε φορα που δεχομαι κληση να εμφανιζεται και στο ρολοι? Εννοειται κανονικη κληση οχι μεσω wifi.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά παλαιότερα αν είχες διπλή sim δεν μπορούσες να λαμβάνεις τις κλήσεις και στις 2 συσκευές. Την κλήση την λάμβανε η συσκευή που είχε κάνει την τελευταία κλήση αν ήταν και οι 2 ανοιχτές φυσικά. Αλλιώς πήγαινε η κλήση σε αυτή που ήταν σε λειτουργία.

Δημοσ.

Όπως και να έχει το galaxy watch 5 δέχεται κλήσεις ακόμα και μακριά να έχεις το κινητό. Βέβαια μέσω wifi θα πρέπει να είναι το ρολόι συνδεμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...