Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα πρόσφατα νέο πρόγραμμα στο κινητό και μου είπαν ότι θα μου δώσουν και μια extra sim με απεριόριστα data για χρήση στο σπίτι ή όπου αλλού θέλω.

Παρ ότι μου είπαν ότι θα μου δώσουν αυτοί modem/router δε ξέρω τί απ τα δύο είναι, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω εγώ οποιοδήποτε απ  αυτά που βλέπω στο Skroutz βάζοντας απλά στα φίλτρα να δέχεται κάρτα sim.

Θα αλλάξει κάτι στην ταχύτητα/ping παίρνοτας κάποιο καλύτερο απ αυτό που θα μου δώσουν αυτοί?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/02/2023 at 11:19, SakafliaC said:

Έκανα πρόσφατα νέο πρόγραμμα στο κινητό και μου είπαν ότι θα μου δώσουν και μια extra sim με απεριόριστα data για χρήση στο σπίτι ή όπου αλλού θέλω.

Παρ ότι μου είπαν ότι θα μου δώσουν αυτοί modem/router δε ξέρω τί απ τα δύο είναι, ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω εγώ οποιοδήποτε απ  αυτά που βλέπω στο Skroutz βάζοντας απλά στα φίλτρα να δέχεται κάρτα sim.

Θα αλλάξει κάτι στην ταχύτητα/ping παίρνοτας κάποιο καλύτερο απ αυτό που θα μου δώσουν αυτοί?

σε φτηνα tp link σε πιο ακριβα fritz. αν θες να πας extreme πας σε 5g chateu mikrotik (πιο δυσκολο setup)

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, poulinos είπε

σε φτηνα tp link σε πιο ακριβα fritz. αν θες να πας extreme πας σε 5g chateu mikrotik (πιο δυσκολο setup)

Θα δω βελτίωση σε ταχύτητα/ping?

Δημοσ.
4 hours ago, SakafliaC said:

Θα δω βελτίωση σε ταχύτητα/ping?

βγαινουν και 4g βγαινουν και 5g. και στο 4g μπορει να δεις διαφορες λογω οτι μπορει να ειναι διαφορετικο category.  

https://www.cablefree.net/wirelesstechnology/4glte/lte-ue-category-class-definitions/

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...