Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. 

Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου

Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0)

Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank

Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες)

Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα

Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι

Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι

Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι

Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο

Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι

Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι

Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου

Τι μου προτεινετε;

1676794943916.jpg

1676794964460.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Βγάλε τις άλλες εφαρμογές και άσε μόνο το google pay. 

Εννοεις να απεγκαταστησω το Aplpa wallet ? (Αν και το ειχα ενα χρονο, χωρις να το χρησιμοποιω), θα το κανω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 10:48 ΠΜ, alfeios είπε

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. 

Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου

Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0)

Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank

Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες)

Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα

Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι

Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι

Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι

Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο

Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι

Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι

Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου

Τι μου προτεινετε;

1676794943916.jpg

1676794964460.jpg

Ευχαριστω ολους σας για την βοήθεια. Το πρόβλημε λυθηκε με απεγκατασταση του Google πορτοφόλι (Όχι ξανα εγκατάσταση) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...