Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίσω το παρακάτω πρόβλημα. 

Εχω το Xiaomi 11 Lite 5G NE κι εδω και ενα χρόνο εχω περασει τις κάρτες μου στο Google pay (πορτοφόλι) και κάνω τις αγορές μου με αυτο το προγραμμα και με το NFC του τηλεφώνου

Την προηγούμενη εβδομαδα το τηλεφωνο ελαβε αυτοματη ενημέρωση - αναβάθμιση σε MIUI 14 (14.0.4.0)

Την ίδια μερα πρόσθεσα μια νέα πιστωτική κάρτα της Alpha Bank

Απο την επόμενη μέρα πλησιαζοντας το κινητό σε POS εμφανιζεται το παρακάτω μηνυμα (2 φωτογραφιες)

Το ίδιο προβλημα παρουσιαζει οποια καρτα και αν εχεις επιλλεξει, όχι μονο με την νεα

Χρησιμοποισα την νεα κάρτα όχι ανεπαφα, πιστευοντας ότι θελει ετσι την πρωτη φορα, δεν διορθωθηκε κατι

Εκανα ελεγχο στις ρυθμίσεις του NFC στο τηλεφωνο, δεν βρηκα κατι

Διεγραψα ολες τις καρτες απο το Google pay και τις προσθεσα ξανα, δεν διορθωθηκε κάτι

Καποια στιγμη, περασαν πληρωμές και με την νεα καρτα, και με αλλη, πιστεψα οτι το προβλημα διορθωθηκε αλλα την επομενη μερα παλι το ιδιο

Εκανα επαναφορα του NFC δεν αλλαξε κάτι

Εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση του Google pay δεν διορθωθηκε κατι

Σημειώνω ότι το ιδιο εμφανιζει αν αντι για το Google pay επιχειρήσω πληρωμή με το Alpha wallet, αρα βγαινει το συμπερασμα ότι δεν φταιει το Google pay αλλα οι ρυθμίσεις NFC του τηλεφώνου

Τι μου προτεινετε;

1676794943916.jpg

1676794964460.jpg

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα ένα backup και μετά reset to factory settings.  

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Εγώ θα έκανα ένα backup και μετά reset to factory settings.  

Μου εγιναν καποιες προτασεις οπως απεγκατασταση ολωεν τον διπλοτυπων εφαρμογων που τυχον εχω, απεγκατασταση του Alpha wallet καθως και ξανακατεβασμα και επανεγκατασταση της νεας MIUI, τα εκανα και αυριο που θα βρεθω σε pos θα δοκιμασω αν λειτουργει. Αν και παλι δεν λειτουργησει τοτε αναγκαστικα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ελιζω. Ισως και να ειναι προβλημα της αναβαθμισης και το διορθωσουν με νεα αναβαθμιση

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alfeios είπε

Μου εγιναν καποιες προτασεις οπως απεγκατασταση ολωεν τον διπλοτυπων εφαρμογων που τυχον εχω, απεγκατασταση του Alpha wallet καθως και ξανακατεβασμα και επανεγκατασταση της νεας MIUI, τα εκανα και αυριο που θα βρεθω σε pos θα δοκιμασω αν λειτουργει. Αν και παλι δεν λειτουργησει τοτε αναγκαστικα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ελιζω. Ισως και να ειναι προβλημα της αναβαθμισης και το διορθωσουν με νεα αναβαθμιση

πιθανον καλυτερα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων & clean install (χωρις να περασεις το backup αρχικα) αφου πρωτα κανεις backup για να δεις αν ειναι καποια ρυθμιση της συσκευης στα default settings (ρυθμισεις nfc) παρα να φταιει η εφαμρογη

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους σας για την βοήθεια. Το πρόβλημε λυθηκε με απεγκατασταση του Google πορτοφόλι (Όχι ξανα εγκατάσταση) 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα λύθηκε με το να αφαιρέσω τις κάρτες και να τις ξαναβάλω . Βέβαια την ίδια ώρα ξαναεβαλα και το Google wallet οπότε μπορεί να ήταν αυτό τελικά .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gbras είπε

Εμένα λύθηκε με το να αφαιρέσω τις κάρτες και να τις ξαναβάλω . Βέβαια την ίδια ώρα ξαναεβαλα και το Google wallet οπότε μπορεί να ήταν αυτό τελικά .

Χωρίς το Google πορτοφόλι δουλεύει εμενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δουλεψε μόνο μια μερα, μετα οχι. Εμεινε ετσι δεκα μερες. Χθες το πρωι εκανα απαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων. Μετα το δοκιμασα, δουλεψε. Αυριο θα δουμε ξανα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alfeios είπε

Δουλεψε μόνο μια μερα, μετα οχι. Εμεινε ετσι δεκα μερες. Χθες το πρωι εκανα απαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων. Μετα το δοκιμασα, δουλεψε. Αυριο θα δουμε ξανα

Με το google wallet απλα εχεις προσβαση στις καρτες σου, δεν ειναι ο λογος για το προβλημα που εχεις. Με το "εξερευνηστε το πορτοφολι" πρεπει να σου ανοιγει κανονικα η εφαρμογη για να επιλεξεις καρτα. Κλειδωμα στο κινητο εχεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με το google wallet απλα εχεις προσβαση στις καρτες σου, δεν ειναι ο λογος για το προβλημα που εχεις. Με το "εξερευνηστε το πορτοφολι" πρεπει να σου ανοιγει κανονικα η εφαρμογη για να επιλεξεις καρτα. Κλειδωμα στο κινητο εχεις?

Φυσικά και έχω. Ένα χρόνο το δούλευα χωρίς πρόβλημα. Η αναβάθμιση σε MIUI 14 μου το χαλασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...