Parlygoa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα.. Μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα για αγορά υποδημάτων ασφάλειας?? Κυρίως μποτάκι S3 ελαφρύ ψάχνω κατά προτίμηση συνθετικό προστατευτικό. Αν ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει ποικιλία σε μάρκες (giasco, to-work-for, delta plus κλπ.., όχι κινεζιες).. Μέχρι τώρα είχα το delta plus Manhattan αλλά αποδείχτηκε πολύ "λίγο". Ευχαριστώ εκ των προτέρων
bapel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Αθήνα δεν είναι αλλά έχει αρκετή ποικιλία stop.gr στην Δραπετσώνα 2
nickol-us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Parlygoa είπε Καλημέρα.. Μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα για αγορά υποδημάτων ασφάλειας?? Κυρίως μποτάκι S3 ελαφρύ ψάχνω κατά προτίμηση συνθετικό προστατευτικό. Αν ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει ποικιλία σε μάρκες (giasco, to-work-for, delta plus κλπ.., όχι κινεζιες).. Μέχρι τώρα είχα το delta plus Manhattan αλλά αποδείχτηκε πολύ "λίγο". Ευχαριστώ εκ των προτέρων Stop που σου είπαν Πειραιά από τα πιο γνωστά έμπειρα, πέρυσι άνοιξε και ο Molossos στην Πειραιώς αλλά δεν τρελάθηκα. Ο Πειραιάς επί της Γούναρη (και σε γύρω δρόμους) έχει αρκετά μαγαζιά που φέρνουν εργαλεία μαζί με επώνυμα παπούτσια ασφαλείας, πχ προμηθευς Προς Αθήνα, σίγουρα θα έχει τέτοια μαγαζιά γύρω απο Σπύρου Πάτση αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία από κάποιο 1
Parlygoa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστω πολυ.. Θα κοιταξω τις προτασεις σας... Ηδη ειδα τις ιστοσελιδες των καταστηματων που αναφερατε, και εχω βρει καποια παπουτσια που ενδιαφέρομαι. Απλα για εμενα το αλφα και το ωμεγα ειναι να μην ειναι βαριά, και καλως η κακως πρεπει να τα δοκιμασω πριν τα παρω, γι' αυτο και ζητησα φυσικο καταστημα. 1
vamvakoolas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, Parlygoa είπε Ευχαριστω πολυ.. Θα κοιταξω τις προτασεις σας... Ηδη ειδα τις ιστοσελιδες των καταστηματων που αναφερατε, και εχω βρει καποια παπουτσια που ενδιαφέρομαι. Απλα για εμενα το αλφα και το ωμεγα ειναι να μην ειναι βαριά, και καλως η κακως πρεπει να τα δοκιμασω πριν τα παρω, γι' αυτο και ζητησα φυσικο καταστημα. οποσδηποτε να πας σε μαγαζι να δοκιμασεις. Εγω εχω κολλημα με τα ιταλικα COFRA γιατι εκτος οτι ειναι παναλαφρα μοιαζει με κανονικο παπουτσι (δεν εχω μποτακι)...Απλως αρκετες φορες εκτος του παπουτσιου (κοιτα να εχει τα προτυπα ασφαλειας που θες για τη φυση της εργασιας σου) ειναι και θεμα γουστου (χρωματος/βαρους/αντοχης)
Iamthagod Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα , ανέφεραν οι προλαλήσαντες καταστήματα στην Αθήνα. Όσον αφορά παπούτσια, είχα αγοράσει S3 το 2017 της Le Maitre στα 85 ευρώ από το Stop , μιας και τα Haix που κόστιζαν 130 ( αν θυμάμαι) δεν μου άρεσαν καθόλου στο πόδι, και δεν έπαθαν ποτέ το παραμικρό, με πάαααααααααααρα πολλά χιλιόμετρα περπάτημα, ορθοστασία και εργασία. Το μόνο που αντικαταστάθηκε, ήταν οι πάτοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα