Προς το περιεχόμενο

Toyota Corolla Cross

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Εδώ, όμως, σε αυτό το μοντέλο, για να το επιλέξει κάποιος (κατά τα γούστα του και τις ανάγκες του πάντα), πρέπει να κάνει σημαντικούς συμβιβασμούς.

Παντως δεν νομιζω οτι στην κατηγορια του αυτοκινητου μπορεις να βρεις αρκετα μεγαλυτερο πορτ παγκαζ απο τα 487l που εχει. Θα βρεις φανταζομαι 500-520 αλλα δεν ειναι και τοση τρομερη η διαφορα. Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου που το συγκρινεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Υπάρχουν αυτοκίνητα στην κατηγορία που κινούνται στα 520-580lt, οπότε ναι τα 480 του Corolla Cross είναι λίγα για μια ευρεία γκάμα οικογενειακών αναγκών.

4 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Υπάρχουν αυτοκίνητα στην κατηγορία που κινούνται στα 520-580lt, οπότε ναι τα 480 του Corolla Cross είναι λίγα για μια ευρεία γκάμα οικογενειακών αναγκών.

Βρηκα αυτο το site που εχει μια λιστα με τα μεγαλυτερα boot spaces σε MVP & SUV μεχρι 4.60μήκος. Το Cross ειναι κατω απο 4,50 βεβαια αλλα οκ, νομίζω θα σε βοηθήσει. 

Αμαξια που εχει στην λιστα περα απο κατι φορτηγακια που εχει πανω πανω ειναι τα εξης:

Q4e-tron (520)

Karoq (521)

CX-5 (522)

Q3 (530)

Q4 Sportback e tron (535)

X1 (540)

Discovery Sport (541)

ID4 (543)

Scenik e tech (545)

ID5 (549)

Tiguan (550)

DS7 (555)

X2 (560)

C5 Aircross (580)

Sportage (591)

Tucson (598)

περα των ηλεκτρικών, τα πιο πολλα των "premium" μαρκων ειναι πολυ ακριβότερα. Αυτα που αξιζουν ειναι σιγουρα τα C5, Sportage & Tucson που ξεκινανε πανω κατω οπου και το Corolla. Ομολογώ οτι το Tucson και τo Sportage μου αρέσουν πολυ παραπανω του Cross και αξιζει καποιος να τα δει σοβαρα αν ψαχνει χώρους. 

Εγώ πάντως τα θυσίασα τα λίτρα για τη σημαντικά μικρότερη κατανάλωση και δεν το έχω μετανιώσει.

Οικογένεια 4 άτομα

8 ώρες πριν, JeSter_D είπε

Εγώ πάντως τα θυσίασα τα λίτρα για τη σημαντικά μικρότερη κατανάλωση και δεν το έχω μετανιώσει.

Οικογένεια 4 άτομα

Το ίδιο ακριβώς κι εγώ, που μάλιστα έχω το διλιτρο που έχει λίγο λιγότερο χώρο πίσω από το 1,8. 

Απολαμβάνω επική ανάρτηση και κατανάλωση και για τις δύο ή τρεις φορές το χρόνο που μπορεί να χρειαστεί θα βάλω μπαγκαζιερα. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάγκη πάντως.

Με δύο παιδιά 2 και 5,5 ετών 

• Like 1

Στις 29/5/2024 στις 4:35 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ηλικιες των παιδιών; Εχετε παει και ταξιδια; Βόλεψε γενικα; 

2μιση και 6 τα παιδιά. Έχω κάνει μερικά ταξίδια μέχρι 3 ώρες και δεν έχω το παραμικρό παράπονο..

Πάρα πολύ βολικό! Βέβαια προέρχομαι από Yaris του 2008 οπότε γενικά για μένα είναι  η μέρα με τη νύχτα :D 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
29 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Το δίλιτρο μπορεί να βγάλει κατανάλωση πέριξ των 6λ/100χλμ στην εθνική με την οικογένεια μέσα και ταχύτητες εκεί στα έως 120-130;

Καο παρακάτω. Γύρω στα 6,5 είναι με 140-145, 2 ενήλικες + 2 παιδιά και αποσκευές σαββατοκύριακου 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, zanskou είπε

Καο παρακάτω. Γύρω στα 6,5 είναι με 140-145, 2 ενήλικες + 2 παιδιά και αποσκευές σαββατοκύριακου 

Τόσο λίγο; Μωρέ μπράβοοοο. Στο yt που το κοιτάζω δεν το εμπιστεύομαι τόσο γιατί δεν έχεις εικόνα ούτε του συνόλου της διαδρομής που κάνει ο άλλος. Εντωμεταξύ όλοι αυτοί τα δοκιμάζουν μόνοι τους και σε άλλες καιρικές συνθήκες κιόλας.

Επεξ/σία από Bigi444444

Παίζει να είσαι στο 1% που πάει με 140 - 145 με hybrid. Αν όντως το πας συνέχεια έτσι μπράβο.

Οι περισσότεροι βάζουν 110 άντε 120, εξού και το ΚΤΕΛ πάει γρηγορότερα!

• 3 μήνες μετά...

Όσοι είναι ιδιοκτήτες, θεωρούν κάποιο καιρό μετά, ότι σωστά έδωσαν αυτά τα χρήματα, δηλαδή 32-35K, για την επιλογή τους ή έχουν μετανιώσει για κάποιο λόγο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...