Προς το περιεχόμενο

Toyota Corolla Cross

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2023 στις 10:29 ΜΜ, andreas-d είπε

Όχι βέβαια, το ένα σου παρέχει τα πάντα  το άλλο μόνο οικονομία διαλέγεις και παίρνεις, ευχαριστώ το θεό που έχωκαι τα δυο.Που θέλω να καταλήξω? Ότι με το hybrid πάντα θα σου λείπει αυτό το κάτι που λέγεται αδρεναλίνη, και πίστεψέ με κάποιες φορές τη έχουμε ανάγκη.

Δεν μπορεις να πεις γενικα για ολα τα hybrid οτι τωρα ποια δεν εχουν αδρεναλινη. Ας πουμε τα νεα corolla/civic εχει επιδοσεις καλυτερες απο τον μη hybrid ανταγωνισμο ή καποιο lexus 450h εχει επιδοσεις που ειναι απιστευτες και με καταναλωση που θερμικα δεν τα ακουμπανε. Εξαρταται στο hybrid το αμαξωμα και η σωστη επιλογη του hybrid συστηματος.

Επεξ/σία από mtifosi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2023 στις 4:04 ΜΜ, zanskou είπε

ναι εννοείται. οι διακόπτες των παραθύρων δεν είναι φωτιζόμενο (πλην του διακόπτη για το παράθυρο του οδηγού) αλλά υπάρχουν στο ali και αλλάζουν πανεύκολα

Καλησπέρα καλή Κυριακή!!! θα ήθελα να σε  ρωτήσω τα παράθυρα είναι αυτόματα εμπρός πίσω ; εσύ αν επιτρέπεται ποια έκδοση έχεις πάρει ;οι απομακρυσμένες λειτουργείες μέσω my-t δουλεύουν καλά ; και γενικά οι λειτουργείες του infotainment είναι ικανοποιητικές;

Επεξ/σία από marinos44

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην τογιοταρα είχα την ευκαιρία να περιεργαστω την CC αρκετά

Προσπερνω το γεγονός της παράδοσης καλοκαίρι τού '24 και της ανοιχτής τιμής (προσωπικό deal breaker), το εσωτερικό της είναι πραγματικά φτηνιαρικο. Μόνο σε Νταστερ έχω δει αντίστοιχη φτηνια 

Είναι σαν να ξαναμπήκα στο Yaris μου του '03. Στρογγυλα πλαστικά κουμπάκια που κουνιούνται, ανοιχτόχρωμο πλαστικό χωρίς λείανση. Μόνο ίσως το τιμόνι κάπως δείχνει ότι μπαίνεις σε αμάξι 30κ

Καταλαβαίνω ότι το μεγάλο κέρδος είναι η υβριδικοτητα, αλλά το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι σχεδόν ψεύτικο

Ψιλοατου η απουσία solid εταζερας, κάπως σώζει τον μικρό χωρο αποσκευών η συρόμενη, με την έννοια ότι τον μεγαλώνει

• Like 2

3 ώρες πριν, marinos44 είπε

Καλησπέρα καλή Κυριακή!!! θα ήθελα να σε  ρωτήσω τα παράθυρα είναι αυτόματα εμπρός πίσω ; εσύ αν επιτρέπεται ποια έκδοση έχεις πάρει ;οι απομακρυσμένες λειτουργείες μέσω my-t δουλεύουν καλά ; και γενικά οι λειτουργείες του infotainment είναι ικανοποιητικές;

Ναι εννοείται όλα τα παράθυρα είναι αυτόματα. Η μόνη βλακεια είναι οτι δεν φωτιζομενοι όλοι οι διακόπτες πάρα μόνο του οδηγού. Επίσης εφόσον έχεις ανοιχτά παράθυρα και πηγαίνεις πάνω από 80 χλμ/Ω τότε σου βγάζει μήνυμα το αυτοκίνητο από μόνο του ώστε να τα ανεβάσει για να μην δημιουργείται θόρυβος. 

Εγώ έχω το style 2.0 fwd. Όλες οι γύρω γύρω υπηρεσίες παίζουν κανονικά, ναι. Από το infotainment εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Όλα όσα χρειάζομαι παίζουν out of the box με Το καλημέρα. 

Στις 6/8/2023 στις 5:08 ΜΜ, zanskou είπε

Ναι εννοείται όλα τα παράθυρα είναι αυτόματα. Η μόνη βλακεια είναι οτι δεν φωτιζομενοι όλοι οι διακόπτες πάρα μόνο του οδηγού. Επίσης εφόσον έχεις ανοιχτά παράθυρα και πηγαίνεις πάνω από 80 χλμ/Ω τότε σου βγάζει μήνυμα το αυτοκίνητο από μόνο του ώστε να τα ανεβάσει για να μην δημιουργείται θόρυβος. 

Εγώ έχω το style 2.0 fwd. Όλες οι γύρω γύρω υπηρεσίες παίζουν κανονικά, ναι. Από το infotainment εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Όλα όσα χρειάζομαι παίζουν out of the box με Το καλημέρα. 

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το εχετε βγαλει καθολου στο χωμα και κυριως σε κατι παραπανω απο ενα απλο χωματοδρομο.Επισης μηπως ξερετε τι τιμη εχει τωρα? Ευχαριστω.

Εκτός δρόμου ελάχιστα έως καθόλου οπότε δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. ειναι fwd άλλωστε και δεν εχει και τόσο νόημα. γνωστός μου που πήρε τετρακίνητο που ειπε πως εξεπλάγη ευχάριστα από τη συμπεριφορά του.

Το δικό μου έχει πάει 34.600 τώρα. 

Τις τιμές γενικά τις βλέπεις από εδώ: https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build

9 ώρες πριν, zanskou είπε

Εκτός δρόμου ελάχιστα έως καθόλου οπότε δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. ειναι fwd άλλωστε και δεν εχει και τόσο νόημα. γνωστός μου που πήρε τετρακίνητο που ειπε πως εξεπλάγη ευχάριστα από τη συμπεριφορά του.

Το δικό μου έχει πάει 34.600 τώρα. 

Τις τιμές γενικά τις βλέπεις από εδώ: https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build

Συγνώμη δικό μου το λάθος είδα το fwd και νόμιζα ότι είναι τετρακίνητο,ευχαριστώ για την απαντηση

• 2 μήνες μετά...

Καλησπερα σε ολους. Περιμενουμε αρχες του 24 καλως εχοντων των πραγματων τα διδυμακια μας και οπως καταλαβαινετε μου εχει μπει στο μυαλο η αλλαγη αυτοκινητου και κλινω προς suv. Το corolla cross μου αρεσει οπως το εχω δει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με καλυψει ως προς τους χωρους(αποσκευων κυριως). Αν καποιος εχει εικονα θα εκτιμουσα λογη βοηθεια. Ευχαριστω.

πιστεύω μια χαρά θα σε καλύψει (κι εγώ που το έχω, έχω επίσης δύο παιδιά). 

μέχρι να το παραλάβεις θα έχουν αρχίσει να μιλάνε κιόλας οπότε θα το απολαύσετε όλοι οικογενειακώς :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τα χρήματα είναι πολλά για να πεις ότι επενδύεις σε οικονομια στην καταναλωση,δλδ πρέπει να κάνεις καμιά 15.000/έτος ας πούμε,εδώ το yaris και στην φορτωμένη υβριδική έκδοση φτάνει τα 22-23 χιλιάρικα,αν δε προσθέσεις το e-cvt η τιμή ανεβαίνει περισσότερο.

Έχω δει αρκετά yaris cross ωστόσο να κυκλοφορούν,με προφανώς την basic έκδοση του 1.5αρη 116hp,που είναι απλώς υποφερτή για να εχεις αξιοπρεπής μετακίνηση και οικονομική.

Είναι πολύ ακριβά τα αυτοκίνητα σήμερα,δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι κατασκευαστές και κάνουν τέτοια τιμολογιακή πολιτική,έβλεπα τις τιμές του νέου opel corsa και ξεκινάνε από 18.500 ευρώ για την πιο ψοφια έκδοση του 1.2 με 75 ίππους,η το mazda 2 σε υβριδική έκδοση να ξεπερνάει τις 20.000€,μιλάμε για απλησιαστες τιμές.

10 ώρες πριν, Slither είπε

φορτωμένη υβριδική έκδοση φτάνει τα 22-23 χιλιάρικα,αν δε προσθέσεις το e-cvt η τιμή ανεβαίνει περισσότερο.

κάπου τα έχεις μπερδέψει μάλλον. η βασική έκδοση του υβριδικού είναι στα 23,5 χιλιάρικα. και το e-cvt δεν το προσθέτεις. στάνταρ είναι σε όλα τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ 

11 ώρες πριν, Slither είπε

Τα χρήματα είναι πολλά για να πεις ότι επενδύεις σε οικονομια στην καταναλωση,δλδ πρέπει να κάνεις καμιά 15.000/έτος ας πούμε,εδώ το yaris και στην φορτωμένη υβριδική έκδοση φτάνει τα 22-23 χιλιάρικα,αν δε προσθέσεις το e-cvt η τιμή ανεβαίνει περισσότερο.

Έχω δει αρκετά yaris cross ωστόσο να κυκλοφορούν,με προφανώς την basic έκδοση του 1.5αρη 116hp,που είναι απλώς υποφερτή για να εχεις αξιοπρεπής μετακίνηση και οικονομική.

Είναι πολύ ακριβά τα αυτοκίνητα σήμερα,δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι κατασκευαστές και κάνουν τέτοια τιμολογιακή πολιτική,έβλεπα τις τιμές του νέου opel corsa και ξεκινάνε από 18.500 ευρώ για την πιο ψοφια έκδοση του 1.2 με 75 ίππους,η το mazda 2 σε υβριδική έκδοση να ξεπερνάει τις 20.000€,μιλάμε για απλησιαστες τιμές.

Τα αυτοκίνητα μια χαρά τιμες εχουν, εμεις δεν έχουμε μια στις τσέπες, εκει είναι το προβληματάκι

...και μιλάμε για τα πιο φτηνά αυτοκινητα ετσι, αντε να αγοράσεις κανένα σοβαρό αυτοκίνητο να δεις τιμές 😁

Στις 23/10/2023 στις 7:36 ΜΜ, Xristarasl είπε

Καλησπερα σε ολους. Περιμενουμε αρχες του 24 καλως εχοντων των πραγματων τα διδυμακια μας και οπως καταλαβαινετε μου εχει μπει στο μυαλο η αλλαγη αυτοκινητου και κλινω προς suv. Το corolla cross μου αρεσει οπως το εχω δει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με καλυψει ως προς τους χωρους(αποσκευων κυριως). Αν καποιος εχει εικονα θα εκτιμουσα λογη βοηθεια. Ευχαριστω.

Κάτοχος 1.8 CC lounge εδώ και 4 μήνες. Η 1800 έκδοση εχει 480 λίτρα χώρο αποσκευών που είναι αρκετός για μια τετραμελή οικογένεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, zanskou είπε

κάπου τα έχεις μπερδέψει μάλλον. η βασική έκδοση του υβριδικού είναι στα 23,5 χιλιάρικα. και το e-cvt δεν το προσθέτεις. στάνταρ είναι σε όλα τα υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ 

Ναι,έχεις δίκαιο,δεν δίνουν επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου στα υβριδικά τους μοντέλα.

7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τα αυτοκίνητα μια χαρά τιμες εχουν, εμεις δεν έχουμε μια στις τσέπες, εκει είναι το προβληματάκι

...και μιλάμε για τα πιο φτηνά αυτοκινητα ετσι, αντε να αγοράσεις κανένα σοβαρό αυτοκίνητο να δεις τιμές 😁

Δεν νομίζω ότι είναι μια χαρά οι τιμές,τα σούπερ μίνι έχουν ανέβει σε ύψη σχεδόν 20αχιλιαρου,για εκδόσεις εξοπλισμού από μεσαία τουλάχιστον,εκτός αν κάποιος βολεύεται και με basic.

Επεξ/σία από Slither

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...