kostasgr78 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Γειά χαρά σε όλη την παρέα. Ανοίγω ένα θέμα για το Toyota Corola Cross που άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και κάποιο καιρό στη χώρα. Ευπρόσδεκτες οι εμπειρίες από κατόχους ή άλλους που το έχουν δει από κοντά. Σε μια πρώτη παρουσίαση πώς σάς φαίνεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα , το ''ζαχαρώνω'' απο την πρωτη μέρα που το είδα σε Hybrid. Με κολλαει το γεγονός των 2.000cc γιατι δεν βρίσκω λόγω να πληρώνω τεκμήριο κάθε χρόνο. Θα βγει 1.800cc λενε εως το καλοκαιρι και λογικά πιο φθηνο , οπότε αναμένω... Κανας κάτοχος να μας πει την εμπειρία του?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα το έκανα test drive την 1η εβδομάδα που ήρθε! (τότε) η τιμή του ήταν θελκτικότατη για το συνολικό πακέτο. Δύναμη για ανοιχτούς δρόμους και ο hybrid της toyota να χαίρεσαι να κολλάς στην κινηση για να ρίχνεις τις καταναλώσεις. Στα μεγάλα μείον του, το CVT κιβώτιο (απαράδεκτο) το οποίο "σκούζει" σε απότομες επιταχύνσεις. Κρίμα γιατί το μοτέρ το βοηθά να μην το νιώθεις τόσο νωχελικό όσο άλλα suv/cross μοντέλα. Το δεύτερο αρνητικό του κατ εμέ, ο φόρος πολυτελείας κάπου στα €480/χρόνο (προσοχή όχι τεκμήριο, φόρος που τον πληρώνεις κανονικά) ο οποίος ήταν και ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσω στην αγορά του (οι χρόνοι παράδοσης όταν είχε πρωτοέρθει το corola cross ήταν εξαιρετικοί, από 2 εβδομάδες εώς 2 μήνες). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δεν το είχα προσέξει ότι έρχεται μόνο με τον 2λιτρο τώρα στην αρχή. Είχα μείνει στην αρχική ανακοίνωση ότι θα υπήρχε και ο 1.8 στη γκάμα. Στο υπάρχον - παρανοϊκό σε πολλά - φορολογικό σύστημα, είναι αρνητικό αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει ανοικτό κλάμπ εξιδεικευμένο σε θέματα αυτοκίνησης όπου συμετέχουν πολλοί συμφορουμίτες, μπορείτε να μπείτε και εσείς όπου μπορείτε να βρειτε είτε κατόχους, είτε άτομα που έχουν κάνει τεστ ντράιβ ή διάφορες αλλες πληροφορίες https://www.insomnia.gr/forums/forum/338-θέματα/ Και εδω μπορείτε να βρειτε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες https://forum.4troxoi.gr/topic/92582/forum-mellontika-montela-toyota-corolla-cross/4801?page=241 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από NovaLacertae 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Το είδα σήμερα στο δρόμο. Καθαρά σε ένα πρώτο επίπεδο υποκειμενικής αισθητικής, φαίνεται να κινείται σε πιο συντηρητικές γραμμές από το μικρότερο Yaris Cross. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 πανέμορφο αυτοκίνητο…. ενταξει αστειεύομαι και την toyota την έχω πολύ σε εκτίμηση. ποσό μάλλον για τα hybrid σύνολα της. πιστεύω θα κάνει καλές πωλήσεις αλλά στα μάτια μου δεν βλέπεται… αντιθέτως το yaris και yaris cross μου αρέσουν πιο πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, pananton είπε πανέμορφο αυτοκίνητο…. ενταξει αστειεύομαι και την toyota την έχω πολύ σε εκτίμηση. ποσό μάλλον για τα hybrid σύνολα της. πιστεύω θα κάνει καλές πωλήσεις αλλά στα μάτια μου δεν βλέπεται… αντιθέτως το yaris και yaris cross μου αρέσουν πιο πολύ! Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι; Απλά η μούρη είναι κάπως έτσι Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 ευτυχής κάτοχος εδώ και έχοντας διανύσει ήδη 5.500 χλμ περίπου μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ-ευχαριστημένος το CVT είναι μια χαρά (ειδικά σε σχέση με κάτι άλλα DCT & DSG που ανεβοκατεβάζουν σχέσεις όποτε θέλουν που διάβαζα σε άλλο θέμα), η δύναμη στο δρόμο βγαίνει και με το παραπάνω από το μοτέρ όταν χρειαστεί και κυρίως καίει λιγότερο από οτιδήποτε θα μπορούσα να φανταστώ (κινούμαι καθημερινά Πειραιά-Μαρούσι και πίσω είτε είτε μέσω Συγγρού είτε μέσω Κηφισού είτε Αττικής Οδού) σε διαφορετικές ώρες και η μικτή κατανάλωση είναι καρφωμένη στα 5.0λ/100χλμ χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. ο φόρος πολυτελείας είναι ένα θέμα αλλά πραγματικά με 1800αρι μοτέρ δεν νομίζω ότι ταιριάζει το συγκεκριμένο αμάξωμα. μένει να το δούμε βέβαια 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Στις 21/2/2023 στις 11:13 ΜΜ, zanskou είπε ευτυχής κάτοχος εδώ και έχοντας διανύσει ήδη 5.500 χλμ περίπου μπορώ να πω ότι είμαι υπέρ-ευχαριστημένος το CVT είναι μια χαρά (ειδικά σε σχέση με κάτι άλλα DCT & DSG που ανεβοκατεβάζουν σχέσεις όποτε θέλουν που διάβαζα σε άλλο θέμα), η δύναμη στο δρόμο βγαίνει και με το παραπάνω από το μοτέρ όταν χρειαστεί και κυρίως καίει λιγότερο από οτιδήποτε θα μπορούσα να φανταστώ (κινούμαι καθημερινά Πειραιά-Μαρούσι και πίσω είτε είτε μέσω Συγγρού είτε μέσω Κηφισού είτε Αττικής Οδού) σε διαφορετικές ώρες και η μικτή κατανάλωση είναι καρφωμένη στα 5.0λ/100χλμ χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. ο φόρος πολυτελείας είναι ένα θέμα αλλά πραγματικά με 1800αρι μοτέρ δεν νομίζω ότι ταιριάζει το συγκεκριμένο αμάξωμα. μένει να το δούμε βέβαια Να το χαρείς φίλε μου! ποσο είναι ο φόρος ; Μην μας το χαλάς τώρα , 150+ άλογα θα είναι ο 1800cc γιατί να μην κάνει.. ποσα κιλά είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε Να το χαρείς φίλε μου! ποσο είναι ο φόρος ; Μην μας το χαλάς τώρα , 150+ άλογα θα είναι ο 1800cc γιατί να μην κάνει.. ποσα κιλά είναι; Σε ευχαριστώ πολύ! Ο φόρος είναι 419€ το χρόνο (35 ευρώ / μήνα για να μην φαίνεται φοβερό) Το 1800 θα είναι με 140 άλογα (το μοτέρ ουσιαστικά που φοράει και η νέα corolla hatchback) και σίγουρα σημαντικές διαφορές στον εξοπλισμό (μια βασική η οποία ακούγεται είναι πίσω ημιακαμπτος αντι για την εξαιρετική αναρτηση με διπλά ψαλίδια του διλιτρου. Τώρα λίγα τα 140 άλογα δεν τα λες λίγα αλλά δεν είναι για αυτό το αμάξωμα. Ακριβώς όπως το 1800 chr με το διλιτρο αδερφάκι του. Όποιος οδήγησε το δεύτερο ο μόνος λόγος που δεν το πήρε είναι το μειωμένο πορτ μπαγκαζ γιατι από απόδοση στο δρόμο είναι η μέρα με τη νύχτα Και σε κατανάλωση απ ότι διαβάζω είναι τα ίδια ακριβως. Καθαρό βάρος περίπου 1470 κιλά είναι αν θυμάμαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, zanskou είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Ο φόρος είναι 419€ το χρόνο (35 ευρώ / μήνα για να μην φαίνεται φοβερό) Το 1800 θα είναι με 140 άλογα (το μοτέρ ουσιαστικά που φοράει και η νέα corolla hatchback) και σίγουρα σημαντικές διαφορές στον εξοπλισμό (μια βασική η οποία ακούγεται είναι πίσω ημιακαμπτος αντι για την εξαιρετική αναρτηση με διπλά ψαλίδια του διλιτρου. Τώρα λίγα τα 140 άλογα δεν τα λες λίγα αλλά δεν είναι για αυτό το αμάξωμα. Ακριβώς όπως το 1800 chr με το διλιτρο αδερφάκι του. Όποιος οδήγησε το δεύτερο ο μόνος λόγος που δεν το πήρε είναι το μειωμένο πορτ μπαγκαζ γιατι από απόδοση στο δρόμο είναι η μέρα με τη νύχτα Και σε κατανάλωση απ ότι διαβάζω είναι τα ίδια ακριβως. Καθαρό βάρος περίπου 1470 κιλά είναι αν θυμάμαι καλά Είσαι ωραίος , αυτό θα πω στην γυναίκα για να πάμε στο 2.000cc , 35€/μήνα 🤣 Νομιζω ότι το 1.800 που κυκλοφορεί στο εξωτερικό δεν φέρει διαφορά στα ψαλίδια , δεν το έχω διαβάσει κάπου .. βέβαια η έκδοση της Ελλάδας δεν ξέρεις πως θα είναι! Όπως και να χει , να το χαρείς κ να είναι καλοτάξιδη η αμαξάρα σου! τι χρώμα κ ποιο επίπεδο εξοπλισμού πήρες αν επιτρέπεται ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Είσαι ωραίος , αυτό θα πω στην γυναίκα για να πάμε στο 2.000cc , 35€/μήνα 🤣 Νομιζω ότι το 1.800 που κυκλοφορεί στο εξωτερικό δεν φέρει διαφορά στα ψαλίδια , δεν το έχω διαβάσει κάπου .. βέβαια η έκδοση της Ελλάδας δεν ξέρεις πως θα είναι! Όπως και να χει , να το χαρείς κ να είναι καλοτάξιδη η αμαξάρα σου! τι χρώμα κ ποιο επίπεδο εξοπλισμού πήρες αν επιτρέπεται ; Να είσαι καλά. To style πήρα σε λευκό (χωρίς την πανοραμική). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, zanskou είπε Να είσαι καλά. To style πήρα σε λευκό (χωρίς την πανοραμική). 🔝 🔝 🔝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Ξέρουμε πότε έρχεται με τον 1.8 Hybrid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα