hfaistos39 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming. ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις με σημερινα δεδομενα τι μηχανιμα χρειαζομαι για να γραψω σε unreal engine... ? επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα. Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1 . (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ? ευχαριστω 4 λεπτά πριν, hfaistos39 είπε ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming. ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις με σημερινα δεδομενα τι μηχανιμα χρειαζομαι για να γραψω σε unreal engine... ? επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα. Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1 . (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη. εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ? ευχαριστω Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από hfaistos39
fotaras76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hfaistos39 είπε ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 Με μνήμες σε dual channel και χρονισμούς 3200/16 ή καλύτερους την ξεπερνά κιόλας. 1 ώρα πριν, hfaistos39 είπε με σημερινα δεδομενα τι μηχανιμα χρειαζομαι για να γραψω σε unreal engine... ? https://docs.unrealengine.com/5.0/en-US/hardware-and-software-specifications-for-unreal-engine/ 2
pnick Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, hfaistos39 είπε ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming. ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις Δεν έχει κανένα νόημα αυτός ο προγραμματισμός. Σε 2 χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πάντα στο hardware
Λύση thetiesthatbind Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 8:12 ΠΜ, hfaistos39 είπε ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming. ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις με σημερινα δεδομενα τι μηχανιμα χρειαζομαι για να γραψω σε unreal engine... ? επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα. Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1 . (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ? ευχαριστω Επειδή όπως γνωρίζεις οι απαιτήσεις και η τεχνολογία αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, ξανά γράψε το 2025.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα