Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming.  ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις

με σημερινα δεδομενα τι μηχανιμα χρειαζομαι για να γραψω σε unreal engine...  ?

επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα.  Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1  .  (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec  στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων  με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη

εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ?

ευχαριστω

4 λεπτά πριν, hfaistos39 είπε

ο υπολογιστης θα αγοραστει σε 2 χρονια απο τωρα μιας και εχω ξεκινισει μεταπτυχιακο και περιμενω μετα απο αυτο να γινω μονιμος και να αρχισω 2 μεταπτυχιακο πανω σε game programming.  ???? θα διαθεσω 1500-2000 ευρω σε δοσεις

επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα.  Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1  .  (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec  στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων  με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη. εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ?

ευχαριστω

Επεξ/σία από hfaistos39
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hfaistos39 είπε

ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5

Με μνήμες σε dual channel και χρονισμούς 3200/16 ή καλύτερους την ξεπερνά κιόλας.

1 ώρα πριν, hfaistos39 είπε

https://docs.unrealengine.com/5.0/en-US/hardware-and-software-specifications-for-unreal-engine/

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, hfaistos39 είπε

Δεν έχει κανένα νόημα αυτός ο προγραμματισμός. Σε 2 χρόνια θα έχουν αλλάξει τα πάντα στο hardware

• Λύση
Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 8:12 ΠΜ, hfaistos39 είπε

επισης μεχρι να παρω το καινουργιο μηχανημα.  Τι καρτα μπορω να βαλω σε i5 3350p-8gb ram -240 ssd με μητρικη h61m-s2pv rev 2.1  .  (δεν νομιζω η μητρικη αυτη να υποστηριζει 6mb/sec  στο δισκο μιας και δεν το εχω δουλεψει ακομα πανω του). τροφοδοτικο εχω ενα 400 βαττ και λεω να το αλλαζα αφου προσθεσω καρτα γραφικων  με 150-200 μεγιστο μεταχειρισμενη για ποιο φτηνη και καλη

εαν αξιζει ? η ολη αναβαθμιση δεν ξερω .... ισως ενας καινουργιος ryzen 5 με ενσωματωμενα χτυπαει για παραδειγμα την gt 1030 2gb gddr5 ?

ευχαριστω

Επειδή όπως γνωρίζεις οι απαιτήσεις και η τεχνολογία αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, ξανά γράψε το 2025. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...