Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω τη 6750xt sapphire NITRO+ OC. Βλέπω τα πιο φθηνά καταστήματα είναι το Dexter,quickshop αλλά έχουν αρκετά αρνητικά σχόλια, το 3ο είναι ο gatoulis. Τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ.
triplex1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 αντικαταβολη θα τη βαλεις https://www.bestprice.gr/item/2157583308/sapphire-radeon-rx-6750-xt-12gb-nitro.html 2
Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ναι αντικαταβολή παίρνω πάντα αν δεν είναι διαθέσιμο,απλά ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Τα άλλα κομμάτια τα έχω πάρει από αμαζον και msystem . Να πάρω από τον γατουλη;
fotaras76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Steverns είπε Ναι αντικαταβολή παίρνω πάντα αν δεν είναι διαθέσιμο,απλά ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Τα άλλα κομμάτια τα έχω πάρει από αμαζον και msystem . Να πάρω από τον γατουλη; Από αυτά τα 3 καταστήματα έχω αγοράσει πρόσφατα από το quickshop. Ηταν γρήγοροι και υπήρχε σωστή πληροφόρηση για την εξέλιξη της παραγγελίας. 1
Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Να το εμπιστευτώ λες; Από αυτά τα 3 βλέπω ο γατουλης έχει καλές κριτικές. Τώρα για 10 ευρώ παραπάνω αξίζει η αγορά.
fotaras76 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Steverns είπε Να το εμπιστευτώ λες; Από αυτά τα 3 βλέπω ο γατουλης έχει καλές κριτικές. Τώρα για 10 ευρώ παραπάνω αξίζει η αγορά. Αυτό είναι στην κρίση σου. Βάλε αντικαταβολή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 2
triplex1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Steverns είπε Να το εμπιστευτώ λες; Από αυτά τα 3 βλέπω ο γατουλης έχει καλές κριτικές. Τώρα για 10 ευρώ παραπάνω αξίζει η αγορά. Ο καθενας λεει τα δικα του οποτε μονο στις κριτικες μη βασιζεσαι , εφω θα επαιρνα και απο το JMCtech. Οταν παιρνω κατι ακομη και αντικαταβολη παντα παιρνω και τηλεφωνο πριν φυγει η παραγγελια. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Steverns είπε Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω τη 6750xt sapphire NITRO+ OC. Βλέπω τα πιο φθηνά καταστήματα είναι το Dexter,quickshop αλλά έχουν αρκετά αρνητικά σχόλια, το 3ο είναι ο gatoulis. Τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ. Θες αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη υλοποίηση; Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις από όπου μπορείς να κανεις χρήση της υπηρεσίας Καλάθι του Skroutz για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πχ. Η PowerColor Red Devil βγαίνει στα 525€ με το καλάθι του Skroutz και η Pulse στα 475€. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από thetiesthatbind
Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Ο καθενας λεει τα δικα του οποτε μονο στις κριτικες μη βασιζεσαι , εφω θα επαιρνα και απο το JMCtech. Οταν παιρνω κατι ακομη και αντικαταβολη παντα παιρνω και τηλεφωνο πριν φυγει η παραγγελια. Νομίζω δεν έχει αντικαταβολή αυτό το μαγαζι. 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Θες αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη υλοποίηση; Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις από όπου μπορείς να κανεις χρήση της υπηρεσίας Καλάθι του Skroutz για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πχ. Η PowerColor Red Devil βγαίνει στα 525€ με το καλάθι του Skroutz και η Pulse στα 475€. Ναι επειδή θέλω κάτι σε ασπρόμαυρο 🙂
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Steverns είπε Νομίζω δεν έχει αντικαταβολή αυτό το μαγαζι. Ναι επειδή θέλω κάτι σε ασπρόμαυρο 🙂 Τότε αγόρασε την υλοποίηση που θες, αλλά για να είσαι 100% ασφαλής κανε χρήση του Καλαθιού Skroutz.
triplex1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 απο το Dexter αν θυμαμαι καλα κατι ειχα παρει
Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, triplex1 είπε απο το Dexter αν θυμαμαι καλα κατι ειχα παρει Από αυτό έχεις πάρει; Επίσης τι είναι αυτό που γράφει UEFI; ενώ σε άλλα μαγαζιά δεν το γράφει;.
triplex1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Steverns είπε Από αυτό έχεις πάρει; Επίσης τι είναι αυτό που γράφει UEFI; ενώ σε άλλα μαγαζιά δεν το γράφει;. το uefi ειναι για την καρτα το bios που εχει. Οχι δεν ετυχε να παρω απο καποιους γνωστους ακουσα σχολια και απο τις δυο πλευρες κατι που δεν σε ενδιαφερει ......την καρτα θες να ερθει στα χερια σου
Steverns Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, triplex1 είπε το uefi ειναι για την καρτα το bios που εχει. Οχι δεν ετυχε να παρω απο καποιους γνωστους ακουσα σχολια και απο τις δυο πλευρες κατι που δεν σε ενδιαφερει ......την καρτα θες να ερθει στα χερια σου Ισχύει, αλλά προτιμάω να τη αγοράσω από αξιόπιστο κατάστημα. Συνήθως αγοράζω από msystems,θα δοκιμάσω να πάρω από τον gatoulis που έχει 5 αστέρια στο Σκρουτζ. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από Steverns
triplex1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 απ'οπου θες παρε φιλε μου , αρκει να ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα