Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω τη 6750xt sapphire NITRO+ OC. Βλέπω τα πιο φθηνά καταστήματα είναι το Dexter,quickshop αλλά έχουν αρκετά αρνητικά σχόλια, το 3ο είναι ο gatoulis. Τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ναι αντικαταβολή παίρνω πάντα αν δεν είναι διαθέσιμο,απλά ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Τα άλλα κομμάτια τα έχω πάρει από αμαζον και msystem . Να πάρω από τον γατουλη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Steverns είπε

Ναι αντικαταβολή παίρνω πάντα αν δεν είναι διαθέσιμο,απλά ποιο κατάστημα να προτιμήσω; Τα άλλα κομμάτια τα έχω πάρει από αμαζον και msystem . Να πάρω από τον γατουλη;

Από αυτά τα 3 καταστήματα έχω αγοράσει πρόσφατα από το quickshop. Ηταν γρήγοροι και υπήρχε σωστή πληροφόρηση για την εξέλιξη της παραγγελίας.

• Like 1
Δημοσ.

Να το εμπιστευτώ λες; Από αυτά τα 3 βλέπω ο γατουλης έχει καλές κριτικές. Τώρα για 10 ευρώ παραπάνω αξίζει η αγορά.

Αυτό είναι στην κρίση σου. Βάλε αντικαταβολή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 2
Δημοσ.

Να το εμπιστευτώ λες; Από αυτά τα 3 βλέπω ο γατουλης έχει καλές κριτικές. Τώρα για 10 ευρώ παραπάνω αξίζει η αγορά.

Ο καθενας λεει τα δικα του οποτε μονο στις κριτικες μη βασιζεσαι , εφω θα επαιρνα και απο το JMCtech.

Οταν παιρνω κατι ακομη και αντικαταβολη παντα παιρνω και τηλεφωνο  πριν φυγει η παραγγελια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Steverns είπε

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω τη 6750xt sapphire NITRO+ OC. Βλέπω τα πιο φθηνά καταστήματα είναι το Dexter,quickshop αλλά έχουν αρκετά αρνητικά σχόλια, το 3ο είναι ο gatoulis. Τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ.

Θες αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη υλοποίηση; Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις από όπου μπορείς να κανεις χρήση της υπηρεσίας Καλάθι του Skroutz για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πχ. Η PowerColor Red Devil βγαίνει στα 525€ με το καλάθι του Skroutz και η Pulse στα 475€.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ο καθενας λεει τα δικα του οποτε μονο στις κριτικες μη βασιζεσαι , εφω θα επαιρνα και απο το JMCtech.

Οταν παιρνω κατι ακομη και αντικαταβολη παντα παιρνω και τηλεφωνο  πριν φυγει η παραγγελια.

Νομίζω δεν έχει αντικαταβολή αυτό το μαγαζι.

1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Θες αποκλειστικά και μόνο τη συγκεκριμένη υλοποίηση; Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις από όπου μπορείς να κανεις χρήση της υπηρεσίας Καλάθι του Skroutz για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πχ. Η PowerColor Red Devil βγαίνει στα 525€ με το καλάθι του Skroutz και η Pulse στα 475€.

Ναι επειδή θέλω κάτι σε ασπρόμαυρο 🙂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Steverns είπε

Νομίζω δεν έχει αντικαταβολή αυτό το μαγαζι.

Ναι επειδή θέλω κάτι σε ασπρόμαυρο 🙂

Τότε αγόρασε την υλοποίηση που θες, αλλά για να είσαι 100% ασφαλής κανε χρήση του Καλαθιού Skroutz. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, triplex1 είπε

απο το Dexter  αν θυμαμαι καλα κατι ειχα παρει

Screenshot2023-02-19at12-16-04JMCtech_gr.png.264416e0554ce09d635d97c691ce5036.png

Από αυτό έχεις πάρει; Επίσης τι είναι αυτό που γράφει UEFI; ενώ σε άλλα μαγαζιά δεν το γράφει;.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Steverns είπε

Από αυτό έχεις πάρει; Επίσης τι είναι αυτό που γράφει UEFI; ενώ σε άλλα μαγαζιά δεν το γράφει;.

το uefi  ειναι για την καρτα το bios  που εχει.

Οχι δεν ετυχε να παρω απο καποιους γνωστους ακουσα σχολια και απο τις δυο πλευρες κατι που δεν σε ενδιαφερει ......την καρτα θες να ερθει στα χερια σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, triplex1 είπε

το uefi  ειναι για την καρτα το bios  που εχει.

Οχι δεν ετυχε να παρω απο καποιους γνωστους ακουσα σχολια και απο τις δυο πλευρες κατι που δεν σε ενδιαφερει ......την καρτα θες να ερθει στα χερια σου

Ισχύει, αλλά προτιμάω να τη αγοράσω από αξιόπιστο κατάστημα. Συνήθως αγοράζω από msystems,θα δοκιμάσω να πάρω από τον gatoulis που έχει 5 αστέρια στο Σκρουτζ.

Επεξ/σία από Steverns

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...