stefanos_79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Εχω συνδέσει 2 υπολογιστες και το προβλημα ειναι το εξης : ενω κανω ping και ολα δειχνουν οκ στις θεσεις δικτύου ο ένας υπολογιστης δεν βλεπει τα shared holders του αλλου,πηγαινω στο προβολη υπολογιστων δικτύου φαινονται κανονικα και οι δυο κάνω κλικ και βλεπω κανονικα τα shared folders αλλα μολις παω να μπω σε ένα φακελο,ο ενας υπολογιστης μπαινει κανονικα ενω ο αλλος κολλαει και μου βγαζει οτι το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται.απο το υπολογιστη που μπορει να μπει στον αλλο προσπαθω να κανω copy paste καποια αρχεία αλλα μολις το κανω αυτο ειτε μου βγαζει ενδειξη οτι δεν ανταποκρινεται ειτε οτι η θεση δικτυου δεν ειναι πια διαθέσιμη!!!κανω ping σε αυτο το σημειο και δειχνει οκ .Σημειοτεον αυτους τους υπολογιστες τους ειχα συνδεσει και παλιοτερα και όλα δούλευαν οκ .Ο ενας εχει windows xp professional και ο άλλος home edition.Firewalls δεν έχει κανένας απο του 2.Είναι στο ιδιο workgroup.Kαι κατι αλλο στο connection status του λαν..ο ενας δειχνει αποστολη πχ19000 παραλαβη 1300 ενω ο αλλος αποστολη 1306000 και παραλαβη 25250500 παράδοξο θα έλεγα,δεν ξερω ρε παιδια τι να κανω..και πρεπει να βρω μια λυση καθως πρεπει να κανω ενα σημαντικο back up καθοτι ο προβληματικος υπολογιστης εχει dvdr
Dark_son20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 logo ton paketon pou les...den kitas mipos exeis kana virus? o nachi skotonei ta diktia....
overclocker Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Dokimases na kaneis repair tin syndesi apo to provlimatiko pc? Mia kali selida gia infos kai lyseis se themata Home Lan einai : http://www.homenethelp.com/ An mporeis pes mas kai ti marka einai oi Lan kartes sou an yparxei Hub, an einai me crossover cable... Apo auta pou les mou fenete gia provlima syntonismou twn dyo kartwn pou mporei na ofeilete se pollous omos paragontes!
stefanos_79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 @overclocker Ο ενας (desktop) εχει μια καρτα SMC Networks smc1244tx και ο αλλος (laptop) national semiconductor dp83815/816 10/100 mcphyter pci adapter .Εχω δοκιμασει repair αλλα χωρις επιτυχια @Dark_son20 Δεν νομίζω να παιζει θέμα ιου,και τα δυο pc έχουν antivirus εκτος και αν για τον virus που αναφέρεις χρειάζεται ειδικο removal.ειλικρινα δεν το γνωριζω αυτο Θα χαζεψω ...τι στο καλο έγινε και δεν δουλευουν τωρα?λέτε να παρεδωσε πνεύμα καμια καρτα
knightmare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Mou xe tuxei kai mena,o palios den mporouse na mpei ston kainourgio logw tou firewall,kanw ena allow all kai to problhma mou lunete.
xaotikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Άμα έχεις firewall όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω βγάλτο (όχι πρόγραμμα αφού λες ότι δεν έχεις αλλά την μ@λ@κία των XP). Επίσης παίξε στις lan κάρτες με το auto, half-dublex, full-dublex.
chr_nikol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 vgazis firewall, kanis disable internet security tou norton, kanis auto tin lan karta sta ip (gia arxi tulaxiston), egathistas ipx spx netbios protokols ke ise 100% etimos!
billpeppas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Κοίτα και στο post που μόλις έκανα. Τίτλος " Networking - Part 1 "
stefanos_79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2004 Καταρχήν ευχαριστώ όλους οσους μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν....το προβλημα λύθηκε .έκανα όλα οσα μου είπατε λιγο πολύ γνωστα και σε μένα χωρις επιτυχία όμως . Το παραδοξο είναι οτι την όλη αναστατωση την προκάλεσε ένα πρόγραμμα μολις τώρα κατάφερα και βρήκα την ακρη' και το ονομα του προγράμματος? kaspersky antivirus toolkit !!!!! Το συγκεκριμενο πρόγραμμα το είχε ένας απο τους 2 υπολογιστες ως έσχατη λύση το έκανα επεγκατάσταση και όλα ωσ δια μαγείας δούλεψαν ρολοι....και πάλι ευχαριστώ παιδια!!!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.